Komentari

prirodnakozmetika.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Nora

    *novo

    avatar

    06.04.2011. (17:10)    -   -   -   -  

  • NF

    uh sve suprotno onom što ja radim :D

    avatar

    06.04.2011. (17:32)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    mogu reći da se slažem s većinom stvari, no međutim...extradjevičansko maslinovo ulje...je za salate...ne za kuhanje..izlaganjem visokim temperaturama postaje gorko i mienja mu se kemijski sastav..

    avatar

    07.04.2011. (08:42)    -   -   -   -  

  • primakka

    odlični savjeti, ne samo za mršavljenje, nego za održavanje zdravog organizma.
    najbolja hrana je ona obrađena na najjednostavniji način. mimo nje, toliko smeća svakodnevno unosimo u organizam, a zaboravljamo na žitarice.
    otprilike slično se hranim, jedino ne izbacujem crnu čokoladu i ubacim koju kap vina i piva.;))

    avatar

    07.04.2011. (10:30)    -   -   -   -  

  • Propria Manu

    Odlični savjeti kao i uvijek.
    srećom, nemam problema sa viškom kilograma, a maslinovo ulje se kod nas, doslovno, pije.
    koristimo ga često i za kuhanje.
    djecu smo naučili na okus maslinovog ulja, pa ga često i sami traže.

    avatar

    07.04.2011. (12:10)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Godinama se borim s kilama i naravno da sam radije posezala za "čudotvornim" dijetama umjesto da promijenim način prehrane iz korjena i što je još važnije počnem se baviti redovitom tjelesnom aktivnošću. Hvala bogu, konačno mi je u četrdesetim došlo iz dupeta u glavu. Nemam namjeru nikome soliti pamet, ali sve je u glavi. Dok ne raščistiš sam sa sobom i dok se ne desi taj famozni "klik" ništa od mršavljenja.

    avatar

    07.04.2011. (21:13)    -   -   -   -  

  • catwoman

    odličan blog, trebat će nam sve više ta prirodna kozmetika, kad Sistem crkne do kraja. :-)

    i ja preferiram kreme sa što više prirodnih sastojaka, jer vidim da da koža na njih bolje reagira, npr. Pyrusova s vidcem i aloe verom ( bez parfema ) ili Bilo Clinicin gel od marelice ... mljac.
    Nedavno sam uzela od Oriflame neku kakti lift expert na sniženju ( ajd' da vidim i to, visak mi se dobro vrtio na nju ), pa bum ti javila, još nisam raspakirala, samo probala uzorak noćne i nije mi se svidio taj kemijski miris ( teško je zaspati s njim ), ali je koža pod prstima djelovala svježe kao prije 20 godina ... Naravno da nije bio i isti vizualni efekt ujutro. ;-)Nadam se ipak da se ne radi o onakvoj kremici kao u filmu s naslovom mog nicka. ;-))

    a što se papice tiče, sve si odlično navela, ja bih nadodala za one s problematičnim metabolizmom, ili kroničnim bolestima / invaliditetom uslijed kojeg ne mogu vježbati i malo se kreću : obavezno odvojeno jesti bjelančevine od ugljikohidrata ( ne miješati u obroku ), a još bolje je tibetanski stil - za jedan obrok samo se jede jedna namirnica ( njihovi monasi odvajaju čak bjelanjke od žutanjaka kada jedu jaja ), to ostavlja organizmu energije za ostale aktivnosti, jer miješanje hrane zbunjuje želučane sokove i često puta hrana ostaje blokirana i loše problavljena jer se u želucu neutraliziraju kiseline i lužine koje pojedinačno razlažu bjelančevine i ugljikohidrate. To sam vidjela po bolesnoj majci, koliko je jača ako tako jede, i tjelesne izlučevine nemaju bolestan prizvuk u mirisu ( dakle - djeluje detoksicirajuće )

    i dobar je L-carnitin kao ubrzivač metabolizma, u preporučenim dozama, za metabolički insuficijentne. Nema poslijedica, i ipak održava stanje pod kontrolom, posebice ako se pazi na sve prethodno navedeno. Taj L-carnitin pomaže i debelim kućnim ljubimcima takođe, ima ga u specijalnoj hrani za mršavljenje.

    eh, da ... i vježbe 5 tibetanaca, za one koji mogu vježbati, su fenomenalni pokretači metabolizma, znam ljude koji su probavali sve i svašta da bi smršavili, i pomogle su im upravo te jednostavne vježbe, deset minuta dnevno, mislim da se mogu naći na netu, ako ne, u knjizi Petera Keldera : " Pet tibetanaca" ( A onima spiritualno aspiriranim preporučujem probati i šestog tibetanca, tj. šestu vježbu - fantastično !!! )

    Pozdrav !

    Svi vitki i zdravi bili !

    avatar

    07.04.2011. (23:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...