Komentari

framakarlovac.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • BJ.26

    NE MOŽEMO SAMO ŽIVJETI OD POLITIČKIH CEREMONIJA

    Što se je promijenilo od 29. rujna 1991. godine, pa sve do danas 29. rujna 2014. godine?

    Ništa! Još gore i poniženje živimo!

    U Bjelovaru je 29. rujna 2014. obilježen Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja u spomen na godišnjicu oslobođenja od okupatorske JNA.

    Na spomen području Barutana, održana je i komemoracija poginulim braniteljima uz svečano polaganje vijenaca.

    Uspomen na oslobođenje Bjelovara od JNA, kao i na tragičan događaj u kojem je poginulo jedanaest hrvatskih vojnika, svake se godine u organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata u Bjelovaru održava "Mimohod pobjednika", koji započinje svečanosti u središnjem gradskom parku, potom komemoracijom na spomen području Barutana te Svetom misom za sve hrvatske branitelje.

    Sramota je ovo što danas gledamo - pitam se: jesmo li se mi borili za to?! Jedni te isti ljudi svake godine dolaze na "švedski stol" u hotel Central tamo jedu i piju o trošku iovako (o)siromašnog naroda....

    U Bjelovaru sve tvornice su propale i gotovo se ništa ne proizvodi. A visoka stopa nezaposlenih kao da nikoga i ne zanima..

    Gledam ti ja danas povorku kako ide na domljenak u Hotel. Vidim i general Mile Ćuk kako stisnuo se i gleda u zemlju. Znam da više od pola tih među njima iz udruga branitelja nije vidjela ratišta. Ali zato mnogi su izvukli ratne invalidske mirovine.

    Dok su hodali u povorci bjelovarskim korzom prema hotelu istupi iz nje general Mladen Markać i priđe mi i srdačno mi pruži i stisne ruku. Moram priznati da taj čovjek se stvarno zna ponašati ljudski. Na odnosu na ove likove koji su bezveznjaci i zatucanci,..., ali zato glume i uzimaju se pravo koje ne bi trebali imati.

    Oni su odružena večina prema meni koja se drži iz interesa - fućka se njima za domovinu Hrvatsku.

    Poslije mi je prišao u parku i izaslanik predsjednika Republike Hrvatske, Davor Jokić, brigadir i načelnik HV-a, gdje smo se rukovali i kratko porazgovarali. On je došao u ime Ive Josipovića, održati govor i pozdraviti nazočne. Između ostaloga pozdravili su me još neki branitelji i gradski vjećnici...

    Nigdje nije bilo govora za što smo se borili i kako danas živimo. Na "barutani" u šumi je misu za pale branitelje predvodio biskup Vjekoslav Huzjak.

    Danas naš grad proslavlja obljetnicu pobjede nad okupatorom, ali u gradu se ne vidi nikakvo slavlje i radost.

    -------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    07.10.2014. (13:32)    -   -   -   -  

  • sandra

    Pozdrav svim gradanima Hrvatske i šire Moje ime je gospodica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospoda Dora Wealth, dobio sam zajam od 3% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugorocnih zajmova, poslovnih zajam i kratkorocni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com

    avatar

    08.09.2020. (16:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...