Komentari

ivan.blog.hr

Dodaj komentar (49)

Marketing


  • pero u šaci

    Kažeš fino gospođi s kojom se pogledavaš: ''Dobar dan, ja sam Ivan, gledam li vas gledam i stalno pokušavam smisliti neki glupi ulet, ali kako sam, znate, ispao iz štosa, ništa nisam smislio. Ali onda sam vas još malo gledao i gledao i zaključio da ne smijem dopustiti da vas nikada više ne ugledam samo zato što ne znam smisliti glupost.''
    Ako ju bosonogi pristup ne razoruža, kažeš joj: ''Dobro, ajde, ako baš inzistirate na ritualu ljigavih uleta, pripremio sam samo za vas par standardnih lakih komada: 'sigurno vas bole noge jer cijeli dan hodate po mojim mislima', 'vjerujete li u ljubav na prvi pogled ili da još jednom prođem pored vas' ili 'ja Tarzan ti Džejn' - jel u redu? jesam sad već zadovoljio formu?''
    Ako uopće u startu imaš šansi (a to ona odmah zna da li imaš - a znaš i ti, jer teško da će te pogledavati ona kod koje nemaš), još ju samo trebaš malo nasmijati, da napukne led nelagode.
    Evo sad sam te naoružao, trk na bojno polje!

    avatar

    21.03.2011. (20:32)    -   -   -   -  

  • nataša

    hahahahaha, evo ti je Pero dao odlične ulete, ali,molim te, koristi onaj prvi prijedlog, jer od ostalih će pobjeći svaka, iole normalna žena :-)))))
    dakle, mene bi razoružao priznanjem da ne znaš smisliti glupost ! odličao ! :-))) čim se tako ogoliš, ona će odmah dobiti želju da te zaštiti :-PPP
    iako, mislim da ćeš naći ljubavnicu ili možda prije ona tebe, onda kad već pomalo odustaneš od takve potrage. ništa ne ide na silu, pa ni to :-))))

    avatar

    21.03.2011. (20:57)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Ha,ha,ha....dobar prijedlog Pero, baš dobar...kada budem jako, jako, ugrožen. Prije toga bih teško izustio takvo što. Zapravo se ne bojim toliko da bih ispao prevelika budala, koliko mi se kroz ove mjesece čini da baš ne vrvi prilikama. Valjda je Nataša u pravu, naići će čistom slučajnošću.

    avatar

    22.03.2011. (10:10)    -   -   -   -  

  • tina

    Nekad i nije potreban neki ludi ulet, jednostavno počneš normalan razgovor, malo smjeha, piće i takve stvari.
    Nekako mi se čini da danas su većinom žene te koje poduzimaju prvi korak, pa kad ćeš se najmanje nadati možda uleti nešto :)
    Želim ti puno sreće.

    avatar

    22.03.2011. (22:03)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Toliko se promijenilo Tina? Pa hajde, uvijek sam bio za novotarije!

    avatar

    23.03.2011. (08:14)    -   -   -   -  

  • dog

    Lijepo si opisao odnos koji imaš sa njezinim roditeljima, nadasve kulturan i iskren .Toga je jako malo, naročito nakon rastava.Nasmijala sam se komentarima i sjetila se dobrog starog Georga iz Seinfelda..koji su ono bili uleti ;))))

    avatar

    23.03.2011. (08:33)    -   -   -   -  

  • Lavica

    Sve će se dogoditi slučajno,doći će prilika....a onda je treba pozitivno iskoristiti.

    avatar

    24.03.2011. (10:28)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    ..a da prošteš do Zagreba i ravno među prosvjednike u subotu, i ne zaboravi na transparent napisati nešto slatko "Friško razveden" i da vidiš žena oko tebe)))

    I da , slažem se s natašom)))

    avatar

    24.03.2011. (10:59)    -   -   -   -  

  • nataša

    ti si meni skroz simpatičan ! :-))))
    kao malo dijete pred izlogom s igračkama ...
    pa ne zna kako bi do njih i koju bi najradije :-)))))
    kad bi samo znao koliko sam ja naučila u ove tri godine što sam na blogu. skroz mi se promijenio pogled na život i muško - ženske odnose. nešto što je meni do nedavno bilo nepojmljivo, vidim sada da je svima sasvim normalno, prihvatljivo, čak i poželjno ...

    avatar

    24.03.2011. (12:10)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Za nekoliko mjeseci, ako se ne snađem do tada, svakako ću prihvatiti tvoj prijedlog Malenimoj !
    Kako mjeseci prolaze Natašo, sve više ostaje samo prva dilema....

    avatar

    24.03.2011. (13:57)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    nato ne bi li bilo pametnije da ono što si naučila zadržiš za sebe;;;;;)))

    .

    avatar

    24.03.2011. (14:01)    -   -   -   -  

  • nataša

    prva dilema kažeš ?
    već sam nekoliko puta pomislila da bih trebala otvoriti ured za "usamljena srca " :-)))))
    već vidim kako bi mi to dobro išlo !
    ne brini se ti ništa, naletjećeš na neku, a da se nećeš ni snaći, a još manje očekivati :-))))
    jedini problem mogao bi nastati ako naletiš na neku koja je voljna, a ima obaveze ( čitaj muža ), pa mi se čini da se ti u takve veze ne bi upuštao ... ili se vremenom i kriteriji mijenjaju ?

    malena ... a jesam li ikada išta rekla ... ? ;-)))

    avatar

    24.03.2011. (14:25)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Nemam više kriterija u tom smislu, bar ne u svezi onoga za što mi sada žena treba. Što će biti ako bude nekada, o tom po tom. To je već druga dimenzija. Mada stoji i da baš ne vrvi lijepim djevojkama u četredesetima, pa je tvoja opcija mnogo vjerojatnija. Udata, bila udata, tako.

    avatar

    24.03.2011. (17:21)    -   -   -   -  

  • nataša

    bravo ! eto, već vidim napredak ! :-))))
    a žene u četrdesetima su u najboljim godinama, to valjda znaš, ne ? ;-)))))
    pa daj, možda ima kakvo planinarsko društvo u tvojoj blizini ? pa onda lijepo vikendima odeš na planinarenje, šetnje i uvijek postoji mogućnost kakvog poznanstva, ili neka druga aktivnost ? znaš, onako, spojiti ugodno s korisnim ? :-)))))

    avatar

    24.03.2011. (18:16)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    nato čitam i nemrem vjerovat, uskoro ćeš mu preporučiti dadinu udrugu za životinje::)))

    avatar

    24.03.2011. (21:16)    -   -   -   -  

  • nataša

    zašto da ne, malena ? koliko je meni poznato, tamo dolazi puno žena ;-)))))
    samo, nisam sigurna da je to Ivanu " usput " :-)))))

    avatar

    24.03.2011. (22:39)    -   -   -   -  

  • Andrea-Pisma

    hvala ti za komentar i lijepi snovi

    avatar

    24.03.2011. (23:23)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Jel, Natašo? Planinari dakle uživaju u svemu iz prirode? Vidiš, vidiš....zbog toga to postaje sve popularnije?! Posve se slažem oko žena uokolo četrdesete. Dovoljno mlade da još mogu izgledati vrlo zamamno, a sve znaju, riješile su sve nedoumice!
    Malenimoj, pa ideja mi se čini produktivnija od demonstracija. Niti baš nemam protiv koga demonstrirati. Imam zapravo, ali teško da bi demonstracije tu što popravile.

    avatar

    25.03.2011. (09:05)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Prijatelju, imaš jednu krupnu krivu pretpostavku! One to žele bar jednako kao mi. Možda rjeđe i kompliciranije, ali ih ima jako puno! Ne trebaš komplicirati, samo pobacaj udice uokolo i budi siguran, kako si uhvatio jednu vrhunsku, jednako će se lako upecati i slijedeća. Samo promatraš flaks i kada se zategne uzmeš lovinu. Naravno, mnoge pođu kraj mamca, poneka se otkvači dok ju vučeš k sebi, ali ponavljam, toliko ih je puno.....Posebno ako nisi baš jako izbirljiv i ako sam dobro shvato zašto ti žena treba sada.

    avatar

    25.03.2011. (09:12)    -   -   -   -  

  • nataša

    e, sad, ne bih znala jel planinarenje postaje popularno zbog zdravstvenih ili nekih drugih razloga, jer nisam planinar, ali mi je palo na pamet da, što se više družiš, veće su ti šanse :-))))

    Uzbudljivi, u pravu si kad kažeš da žene žele seks barem koliko i muškarci, neke čak i ne kompliciraju oko toga, ali malo si me razočarao tako hladnim rezonom oko ulova ... nekako si mi odavao dojam da ipak u sve ugradiš nešto romantike i osjećaja ... ovo mi nekako zvuči kao ... potroši i zaboravi ?! :-/

    avatar

    25.03.2011. (09:27)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    ma znaš što nato, čini se meni da Ivanu nije potrebno ni planinarsko društvo ni demonstracije, ako sam dobro shvatila on je muškarac poduzetnik a takvi svaki dan susreću mnogo žena, samo mora promijeniti svoj pogled na njih, do sada ih je vjerojatno gledao kao poslovne partnerice a mogao bi na njih početi gledati kao na žene i da vidiš neće se ni snaći a već će biti uhvaćen u njihovu mrežu...

    Uzbudljivi, malo je okrutno ovo s lovcem i lovinom, ne misliš li i ti tako? Jer ako Ivanu treba žena samo za sex onda je to barem lako, noi smatram da on sada u situaciji u kojoj se nalazi treba nešto više )))

    avatar

    25.03.2011. (09:37)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Što je okrutno i hladno, curke moje? Istina? Gdje sam napisao potroši i zaboravi? Samo sam opisao prvu fazu, a ona je takva, baciš udicu sa zamamnim mamcem i netko se već upeca. Mamac pri tome možemo zvati romantika, lijepa iznenađenja, trikovi...., bitno da je uočljiv! Sve drugo je pokušaj vidovitosti, a to smo prošli, jel da?! U slijedećoj fazi dolazi do konzumiranja, upoznavanja i intimnog sudara. Koji mogu, s prilično istom vjerojatnošću, završiti s nikada više, što bi ti Nato rekla, potroši i idi dalje, s još ponekim pokušajem, ili pak s trajnijom vezom u pravoj lepezi oblika. Ako se slučajno koješta uklopi! To je istina, realnost, a ako vi baš želite vjerovati da je osnovni motiv muškarcu kada želi ženu i prilazi joj, veza za čitav život, bajka, Ok, vjerujte u to. Mada ne vjerujete, jer nije tako niti s vama. Možemo mi sada izvlačiti niz pojmova, kao zaljubljenost, strast i koješta slično, ali zapravo je fizička privlačnost u pitanju, uvijek na početku, reakcija iz trbuha! Osim rjeđih slučajeva da nekoga upoznaješ polagano, stjecajem praktičnih okolnosti, pa se razvija paralelna privlačnost i prema njegovom umu, emocionalnom statusu, načinu života i tako to. Uz fizičku, koja jest tada trunčicu manje važna, ali nije da ne postoji.
    Osim toga uopće ne znam odakle vam ideja da je to baš tako lako, dobiti lijepu ženu za sex, kada god poželiš? Osim plaćene. Tu jest Ivan u pravu, ako hoće ženu iz gornjih 10%, na kakvu je navikao, nije točno da to nije problemčić, i nije točno da se ne treba i potruditi i imati sreće!

    avatar

    25.03.2011. (10:38)    -   -   -   -  

  • nataša

    ako baš hoću biti iskrena, onda ću reći da ne volim čuti, to o ulovu i mamcu, jel, a da mi je jasno da stvari tako funkcioniraju, jest.
    ali, znaš mene ... nepopravljivi romantičar sa ružičastim naočalama, čak i nakon svega :-))))
    dobro, ako mi virnete na blog, mislit ćete da sam grozna lažljivica :-))))))
    ipak, napokon sam shvatila : " da je osnovni motiv muškarcu kada želi ženu i prilazi joj, veza za čitav život, bajka " :-)))) vidiš da napredujem !?

    rekla bih, malena, da Ivanu trenutno nije do nekih osjećaja, već do čistog seksa. muškarci malo drugačije funkcioniraju od nas. bar mislim ...

    avatar

    25.03.2011. (14:09)    -   -   -   -  

  • Moje dileme

    Ne znam, Natašo, moj, njezin, primjer baš ne podupire toliku različitost, zar ne? Treba ti nešto, uzmeš, pokušaš uzeti...zvuči prilično univerzalno. Točno je da mi sada treba ljubavnica, sex na koncu ako hoćeš, prilično treba. Ali ne vidim tu išta ružno, nemam zbog toga ništa protiv žena, ne podcjenjujem ih. Niti sam zatvorio neka vrata tom željom. Dapače! Samo nisam tako širokog pogleda kao neki na tvom blogu, pa bih isključivo žene..... Ništa osobno niti šovinistički.
    A i sama si rekla, ili možda neka druga, višlje, da smo sada veliki, pa bi trebalo ići lakše i brže s "dogovorom".

    avatar

    25.03.2011. (14:22)    -   -   -   -  

  • nataša

    nije mi bilo ni na kraj pameti da pomislim kako željom za seksom podcjenjuješ žene. pa što misliš, da mi nemamo "samo" tu želju ? :-))) rekla sam da je zgodno kad obje strane znaju što hoće i ne kompliciraju oko toga. :-) poklopi li se i sve ostalo, a kud ćeš veće sreće ?!
    hahahaha, neki na mom blogu, ha ? nemam ni ja ništa protiv, sve dok se ne otimamo za istog muškarca ! :-))))))) zamisli tragedije za ženski ego, da se dotični odluči za njega ??? :-P

    avatar

    25.03.2011. (14:31)    -   -   -   -  

učitavam...