Komentari

aphrodite.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Pursuit Of Perfection

    Ljeto. Ljeto definitivno!

    avatar

    15.03.2011. (20:57)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    joj šta mene motivira???? Pa nemam pojma, ljeto baš i ne...mislim da ali ne baš toliko, komad odjeće isto ne baš...možda jednostavno želim se već jednom dvest u red, imam 24 godine i ako sad ne budem izgledala u top formi i najbolje što mogu kad ću!? a osim toga dosta me motivira zdrav život...želim zdravo živjeti, jesti, bavit se sportom, ne pušit, ne pit alkohol, mislit pozitivno i bit sretna i cjeli miks toga me motivira...ho ho kako sam ga lijepo zapetljala.
    Odlučila si se za trčanje...svaka ti čast i mogu ti reći da ćeš tako najprije doći do rezultata.
    U početku se sjećam da kad bi se vratila s trčanja stala bi na vagu i imala bi manje čak i pola kile. Ja obožavam trčanje to mi je stvarno najbolji sport :)
    Želim ti puno sreće do tvog cilja. A što tebe motvira? Nisi nam to otkrila.

    avatar

    15.03.2011. (21:48)    -   -   -   -  

  • MissFreaky

    Jako mi je drago da ti je lijepo krenulo :). Zaslužila si napokon :). A sad da odogovorim na tvoje pitanje - mene motivira puno toga :). Ali slažem se sa BodyMind. Napokon se želim dovesti u red i ne živjeti u borbi sama sa sobom tj. sa svojim tjelom. Htjela bi uživati i živjeti život punim plućima, a ne sa ovišnoću o hrani. Odavno me ljeto prestalo motivirati, ili odjeća, ili išta slično. To mi više ne znači tako puno. Znam da jako, jako, jako dobro izgledam i mogu se bez pardona skinuti u badić... Kad to shvatiš - vidjet ćeš da ćeš zauvijek htjeti živjeti zdravo i kako se spada i to će ti biti jedina i dovoljna motivacija :). :*

    avatar

    15.03.2011. (21:56)    -   -   -   -  

  • envy rose

    motivira me sve! samopouzdanje, biti u mogućnosti odjeću koja mi se sviđa, a ne onu koja najbolje sakriva višak, ljeto....

    avatar

    15.03.2011. (22:38)    -   -   -   -  

  • Lavica

    Imam 59 kg i dobro izgledam,motiviram se sama,jedem normalno,radim,i sve nekako varira,bez nagomilanih višaka kila.Opterećujem se jedino zbog trbušćića,ali njega skidam ljeti.

    avatar

    16.03.2011. (11:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...