Komentari

skolioza.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • skolioza bih

    Kad smo kod filmova, i "Genijalni um" je super. Tip puko i dobio nobelovu nagradu.

    avatar

    10.03.2011. (20:51)    -   -   -   -  

  • -Delena

    Cure...nadam se da ste mi dobro! Evo da Vam javim da Marijana u utorak 15.3. ide na operaciju. Svim mukama se bliži kraj! Prošla je puno toga, no vrlo brzo će doći na svoje i pored svih muka ipak će biti sretna što se odlučila za operaciju i prošla trnoviti put. Nije joj bilo lako, niti malo...bila je u u depri dosta dugo no ovaj tjedan je živnula jer konačno je kraj na vidiku. Ma to je naš heroj!
    Sretno Marijanči i uskoro idemo na kavicu!
    Cure pozdrav!

    avatar

    13.03.2011. (22:20)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    wohooo! bravo marijana!!! znali smo da to mozes. sretno na operaciji!

    avatar

    14.03.2011. (09:09)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    Šta ima sa Marijanom, kako je prošla druga operacija i sta je rađeno na drugoj? Delena, javi, ti imas informacije iz prve ruke. pozzz

    avatar

    16.03.2011. (15:28)    -   -   -   -  

  • lina

    povremeno povirim da vidim ima li vijesti od Marijane, nadam se da se bliži kraj tim mukama i da će se uskoro sama javiti !

    avatar

    16.03.2011. (15:57)    -   -   -   -  

  • -Delena

    Cure, Marijana je operirana u četvrtak. Leđni pristup. U petak su je stavili na noge. Križa ju bole, no jako je dugo ležala pa je to sasvim normalno. Boli ju, naravno i zbog same operacije ali mukama se bliži kraj i za mjesec dana će to sve već biti iza nje.
    O detaljima operacije će Vam sama napisati kada bude imala volje i snage za to.
    Uglavnom sve je prošlo ok i sada je otvoreno novo poglevlje njezinoga života, a na sve ono vezano uz skoliozu, djetinjstvo itd. je stavila točku.

    Pusa i pozdrav svima!

    avatar

    19.03.2011. (22:36)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    bravo svaka cast! naravno na boli, ali sad ce svakim danom biti sve bolje i bolje. i jos nam proljece dolazi, pa se nadam da ce joj i to dignuti raspolozenje. hvala delena na vijestima, marijana cestitam!!! uspjela si!!

    avatar

    21.03.2011. (11:06)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    Zaista mi je drago. Sve cestitke Marijani i profesoru Kovacu !
    Drago mi je da barem neko moze staviti tacku na pricu zvanu - skolioza.
    I jos jednom, svaka cast doktoru koji se uopste usudio raditi operaciju kod pacijentice koja ima 33 godine i skoliozu od preko 100 stepeni.
    Blago vama, vi imate pravog DOKTORA. Ja sam isto trebala doktora, a naletila sam na sirovinu koji mi je rekao da ne trebam biti prokleta i citiram : " Sta hoces, manje si grbava nego sto si bila !" Doktor koji je s njim u timu na intenzivnoj mi je rekao - " Ne moze, stara si ti ! ", tako da sam se sa klinike vratila sa osjecajem da sam uzasno stara, da sam manje grbava i da ne vrijedim bas nicemu. Uzasno sam trebala doktora koji ljeci, a dobila sam doktora koji mazohisticki unistava.

    avatar

    21.03.2011. (14:05)    -   -   -   -  

  • -Delena

    Da se razumijeno, mi i jesno stare ako uzmeno u ubzir da su samnom na odjelu bila djeca koja idu u osnovnu ili srednju školu. Stare nego što, duplo starije od njih! Jasno je da su rezultati znatno bolji kada pacijent ima 15 godina od onog koji ima 30.
    Neni je isto ostala blaga krivina, ali se ne čudim s obzirom na godine i uzmem li u obzir kada je krivljenje počelo i sa koliko je završilo. Marijana je zapravo imala nešto mao manje stupnjeva nego što su joj rekli u Rijeci da ima. Ipak je išla na halo a prije toga na još jednu tešku operaciju, potom fiksiranje. Lako moguće da i ona nije sa stupnjevima na nuli, pored svega što je prošla. Treba se pomiriti sa činjenicom da je u našoj dobi okoštavanje već počelo i da su rezultati odlični s obzirom na godine.

    avatar

    21.03.2011. (14:50)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    Mozda tvoji rezultati, moji nisu odlicni. Tvoje slike sam vidjela i zaista jeste odlicno. Kod mene rezultata nikakvih nema, ista sam kao i prije, samo ne znam zasto to stalno ponavljam. Mucim samu sebe presipajuci iz supljeg u prazno. To je jedno.
    A drugo, ja nisam stara i nece meni nekakav dr. na intenzivnoj od 50 godina govoriti da sam stara. Popravljaju kukove babama od 70, pa im ne kazu da su stare.
    Dakle, ne ja, nego je on mator i usto je nesposoban.

    avatar

    22.03.2011. (09:21)    -   -   -   -  

  • Ex-skolioza

    hej skoli, daj baci koju sliku da vidimo o cemu pricas. Btw, april dolazi, a s njime i americki doktor, sta ces, kako ces?????? javljaj!!
    marijana mislim na tebe, nadam se da lijepo mazes oziljke i polako, skroz polako uzivas u saznanju da sti prosla ludnicu i da ce sada ici sve bolje i bolje!!!

    avatar

    24.03.2011. (13:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...