Komentari

skolioza.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • skolioza bih

    Ja nikada nisam ni smatrala da ja imam problem, mislim da drugi imaju problem i to oni koji traže nedostatke kako bi te mogli pojesti.
    Crnac nema problem s tim što je crn, problem imaju drugi kojima smeta to što je on crn. Meni ne smeta niko, ja sam vrlo liberalna u svojoj glavi i imam vrlo liberalne stavove. Štaviše, sviđaju mi se svi koji su drugačiji u smislu njihovih stavova i pogleda na svijet. Ne volim šablone i uvijek me fasciniraju osobe koje imaju otvoren um. Upoznala sam neke sjajne osobe koje su drugačije, ali ne fizički, nego po stanju svijesti, nekako se stvore u mom životu i uvijek sam sretna kad ih upoznam. Doduše, poznajem više ovih šablonskih osoba, ali i oni mi trebaju kako bih opstala na zemlji, racionalna, čisto da mogu da funkcionišem.
    Da li ste gledali film Matrix, za mene je taj film - OBJAVA i ja stvarnost posmatram na taj način.
    Ipak, po načinu razmišljanja ponekad poželim biti dio svjetine i rulje.
    Međutim, nema te "operacije skolioze" koja bi moju svijest i stanje mog duha mogla vratiti u okvire prosječnog razmišljanja i prosječnog komformističkog pogleda na svijet.
    NIŠTA NIJE SLUČAJNO!
    Svejedno, želim svoju operaciju i otići ću na nju. Živimo u XXI vijeku i treba popravljati ono što se može popraviti, što ne može - treba prihvatiti.
    Volim kad nam postaviš ova fina pitanja da mogu filozofirati. pozzzzzzzz

    avatar

    09.03.2011. (20:02)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    Ipak, ne živimo u astralnom svijetu. Ovaj svijet je POJAVNI svijet, a to znači da je glavna impresija - ona vizuelna. Govorim o većini, kako većina doživljava svijet i druge ljude. Moj doživljaj svijeta je unutrašnji i vizuelno mi zaista ne znači puno,
    pa ipak ?!

    avatar

    09.03.2011. (20:26)    -   -   -   -  

  • skolioza bih

    Neću više pisati ove eseje.
    Puca me filozofija i adrenalin kad pomislim na operaciju. Nije ni čudo što Kovač radi takve operacije, ja mislim da i njega puca adrenalin, zato ih i radi.

    avatar

    09.03.2011. (20:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...