Komentari

zelenioddarka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • ZELENI

  Zelena Lista je na naslovnicu svog bloga stavila ovaj filmić,
  nemam veze ni s njim , ni s Zelenom listom ali moram reći;
  Taj "dečko" je puno napravio za Zelenu listu,maknuo se kad više nije išlo,
  ne dira Vas kao stranku,
  ne kužim ,ka ga ne pustite na miru,
  e moj Darko fakat si jadan .

  avatar

  07.03.2011. (10:44)    -   -   -   -  

 • Darko ZELENI

  Nije Zelena lista stavila to na naslovnicu, već ja...I ne zato što imam nešto protiv Ivana nego smatram da je ono što je započeo ide u dobrom smjeru na ovakav način.Jednostavno bi volio da politički kokošari prestanu raditi samopromociju na ovim prosvijedima.Ivan u ovim prosvijedima ima svojih pet minuta slave i vidjet ćemo kako če to iskoristiti.Nadam se dobro.
  Iako je on bivši član moje stranke čuli smo se ovih dana i pokušao sam mu pomoći sa tehničkim prijedlozima oko skupova kako nebi nagrabusio.I dalje se, naravno, ne slažem sa njegovim stavovima (zato smo se i razišli), no doista ga nebih htio omalovažavati.Ja još uvijek smatramda smo prijatelji koji se ,eto, ne slažu u nekim stvarima. U ostalom, Nedeljom u 2 nastup je donekle došao preko mene.Predviđena tema je bila Zakon o policiji u kojoj sam i sam trebao učestvovati a u kontaktu s uredništvom smo se složili da su prosvijedi bitnija tema.
  Ivana sam odmah nazvao i dao njegov kontakt uredništvu.
  Konačno, sve loše što je izašlo o Ivanu iz Zelene liste dolazi od brojnih upita od medija zašto je izbačen iz stranke.No to je više manje istinito.

  avatar

  09.03.2011. (10:27)    -   -   -   -  

 • VIROVITICA

  CITIRAM VAS :

  "Jednostavno bi volio da politički kokošari prestanu raditi samopromociju na ovim prosvijedima.Ivan u ovim prosvijedima ima svojih pet minuta slave i vidjet ćemo kako će to iskoristiti".

  U VAŠEM OVAKVOM ODGOVORU "ZELENOM" VIDI SE VAŠ JAL .

  avatar

  13.03.2011. (10:21)    -   -   -   -  

 • Darko ZELENI

  Ma kakav jal.Jednostavno vidjet ćemo kako će to iskoristiti...osniva stranku i ide na izbore.Ja mu osobno želim sve najbolje.I onako ću se sa njime zasigurno sretati u budučnosti i to kao prijatelj.

  avatar

  16.03.2011. (09:45)    -   -   -   -  

 • Darko ZELENI

  Usput, nisam mislio na Ivana pod onim ,politički kokošari; već na one koji pokušavaju nametnuti svoje strenčice i interese na prosvijedima.

  avatar

  16.03.2011. (09:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...