Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • crni bjelovarčan

    INFORMATOR br. 177



    KADA ĆE ČAČIJA PRESTATI DA ŽANJE

    SVE NEZASLUŽENE PRIVILEGIJE!?



    U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ekipa HDZ-a i HSS-a sve je to jedno te isto. Stoga je na djelu kronika, na stotine i stotine obmana, falsifikata, smišljenih i fingiranih* prevara… A to je rezultiralo sve lošijim životom građana, odnosno uskraćivanjem prava i sloboda jednoj ljudskoj zajednici. Bjelovar kao grad gotovo je ropski pokoren, u kojem vlada slijepa poslušnost i idiotski način življenja. Da li teško je sada dati odgovor na pitanje – otkuda takva neograničena vlast klanu Miroslava Čačije, da u vrijeme, kada je bio ravnatelj Opće bolnice Bjelovar, da odande ode sa 80 milijuna kuna manjka - za župana sa dva mandata. To predstavlja formu svojevrsnog fenomena – Čačija stigne hodati svakuda pa i po vinogradima, po lovu, …, i primati u svoj ured: studente, sportaše i svećenike, … Samo (ne)stigne rješavati veliku nezaposlenost i posrnulo gospodarstvo. On stigne i u Sabor RH, i na otvaranje „partizanskih“ spomenika, i svuda tamo gdje se troše sredstva države.



    U bivšem komunističkom sustavu on je bio i prekršajni sudac, sve kao i danas. Pa što se je onda promijenilo? Gdje su ti hrvatski umovi? Ista paranoična vlast hara i sada. Tko može da ruši takve „grešne“ likove? Kada je Čačija svojevrsni „drakula“, tj. vampir, ili bolje vječno ogledalo našeg grada i naše županije, …, pa i Hrvatske. Čačija je oduvijek sa HDZ-om bio u kompi, ili kako bi se to reklo kockarskim rječnikom „u talu“. On je Coneru dozvolio da u bolnici drži ljekarnu, što se je špekuliralo cijelo vrijeme sa lijekovima. Sjećate li se zataškane afere „Drobac – Varvir“ sa lijekovima iz donacije. I što se je danas čuditi, otkuda Čačija župan. Zahvaljujući i Karmeli Caparin (HDZ-e) on je došao do takve egzistencije. Kao i Grčić Stanko (HSS).



    Marijan Coner (HDZ) kao bivši župan pokrao je Županiju, tada Damir Bajs (HSS) bio je tajnik – on je tajio – pa je nagrađen s mjesto župana, a poslije kojeg je došao Čačija, koji sad uglavnom zapošljava sve svoje ljude. U Općoj bolnici Bjelovar postavio je dr. Vesnu Lovčić za ravnateljicu, a u Županiji je otvorio novo radno mjesto za „energetiku“, gdje je zaposlio njezinog muža Petra Lovčića, čovjeka koji je do sada uništio nekoliko poduzeća kao direktor. Tako Skupština Bjelovarsko-bilogorske županije oduvijek je bila sastavljena od vijećnika i članova HDZ-a i HSS-a, kao glavne vodeće partije. Svi su oni bili u sukobu interesa, potkradali su Županijski proračun. Bivši načelnik policije Mato Sičaja (HDZ-e) godinama je branio i skrivao taj sav kriminal, pa stoga i on je nagrađen – sad je vijećnik kluba zastupnika HDZ-a u Skupštini BBŽ.



    Mnoge tako „crne stvari“ bile su skrivene od javnosti, jer bjelovarski mediji su očito njihov privjesak okačen o „vrbov klin“. Direktor Informativnog centra u Bjelovaru Ivan Butković zbog toga je dobio mnoge nekretnine u svoje privatno vlasništvo npr. poznati restoran „Golub“. Bjelovar kao nekad industrijski grad pretvorio se je u bijedu gdje otvaraju se samo novi kafići i gostionice. Bjelovarčani većinom žive na tabletama i alkoholu odnosno porocima. Što sve unaprijed je bilo isprogramirano. Dok sve je više sirotinje viđano po ulicama ovog grada. Zanimljivo je da nitko ne traži smjenu takve vlasti, a kamoli prosvjeduje. Iako još nekih par preostalih firmi ovih dana „meće ključ“ u svoju bravu. A s time otpušteni radnici postaju i novi nezaposleni koji dolaze na Biro za zapošljavanje. Čačija je sebi nagomilao bogatstva, kao i Coner, i Bajs, koji je sada ministar turizma. No, na predstojećim izborima oni će vas opet varati i pričati vam „Markove konake“ i sve bajke. Samo da opet ostanu u vlasti, i da mogu raditi ovo što sad rade. Ako vi možete živjeti od njihovih laži i prijevara – onda opet glasajte za njihova lažna obećanja.



    Bjelovar, 25. 03. 2011.

    http://crostojkovic1958.blog.hr

    Branko Stojković

    avatar

    27.03.2011. (18:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...