Komentari

erotico.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • LudiSplitjo

    slazem se u potpunosti, vrlo mastovito i slikovito! ;)

    avatar

    15.02.2011. (19:42)    -   -   -   -  

  • LudiSplitjo

    moran ostavit jos jedan komentar, citirat cu te: 18. Prebrzo - Kad si već u penis-u-vagini situaciji, najgora stvar za učiniti je pumpati kao industrijska kompresijska pumpa. Ona bi se mogla početi osjećati kao radnik koji je postao tehnološki višak zbog tvoje tehnologije.
    ovo me razvalilo, smijen se vec 5 minuti, jak si i gotovo, svaka cast, odlican blog! ;)

    avatar

    16.02.2011. (03:23)    -   -   -   -  

  • sewen

    Erotico, falija si sa svojim pričama! RESPECT!

    avatar

    16.02.2011. (10:56)    -   -   -   -  

  • With Love for You

    vau....več dugo te poznam i čitam....ma ludoooo i stvarno prekrasno....piši dalje....piši....možda se sjetiš tko sam....evo ovako ču napisati....jednom si mi poslao na mail Tvoje priče i rekao da jih čitam kad idem u krevetič..sjetiš se slovenke:)))
    Poseban si Rene...

    avatar

    19.02.2011. (17:58)    -   -   -   -  

  • Rene

    Hvala Vam drage moje i dragi moji! Na žalost luda i bezumna trka za zadržavanjem standarda me skuhala i trebalo je vremena da se malo skuliram! Sada sam promijenio životni ritam i stabilizirao dramaturgiju svog malog života. Nadam se da ću Vam uskoro još ponešto atraktivno moći napisati.

    # With Love for You: kako te se ne bih sjećao, Slovenka! Pa ne misliš valjda da ja svoju zbirku šaljem baš svima?!?! A, ne,ne,ne - to treba zavrijediti na neki način!

    #sewen: ljubim te!

    #LudiSplitjo: žao mi je da nisi bio na ovim prostorima prije par godina, kada je nastala jedna posebna serija bazirana na istinitim doživljajima i iskustvima. Sada je to već knjiga!

    #Seven of Mine: hvala, hvala!

    Rene

    avatar

    25.02.2011. (09:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...