Komentari

redbloodedme.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Neverin

    ili još bolje, šta će ti account? :) ne diraj prapovijest ni krivu ni dižnu :)

    avatar

    20.01.2011. (19:44)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    to nema veze s tobom osobno, ni onim što ti radiš, ima isključivo s tim tipom ličnosti koji je sklon pretjerivanju. Tako da mu je ta ista fizika 1,2,3 vjerojatno bila najteža stvar na svijetu, nepoloživa čak, a sad kad je to iza, pljuga, to su ljudi koji jednostavno moraju dati do znanja da je njima teže, ali su oni bolji. I ti također idu na popis onih bez kojih mogu:D to što sam imala punk linac matematika i fizika ne čini me kompetentnom za predavanje istih, iako s obzirom koliko su moji profesori iz fizike u srednjoj i osnovnoj bili kompetentni za bilo što predavati mislim da čak ne bi bila loša...začudo iz matematike sam imala toliko dobre profesore da se još ne mogu načuditi koliko sam lude sreće imala da me uče ti ljudi, preporučam da komentare te vrste zanemariš, vjerojatno bi na tvom mjestu instantno dobio slom živaca :)

    avatar

    21.01.2011. (09:30)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Joj, znam te osobe koje svako malo odmahuju rukom na svaku tvoju životnu poteškoću, naglašavajući kako su oni svojedobno doživjeli puno gori i, to posebno vole naglasiti, uspjeli! Mene to uvijek nekako asocira na to da zapravo nisu uspjeli pa si na ovakve načine dižu perje i ego koji im je splasnuo uslijed realnog neuspjeha ili tek obične vlastite prosječnosti. Stoga, glavu gore, u ovoj je priči jasno tko je on the bright side. :)

    avatar

    22.01.2011. (10:38)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Metodika je jedna od stvari koje su mi jako daleko od interesa. S druge strane, nije nemoguće da na kraju završim kao profesor u nekom razmnožavalištu vrste Canis Lupus pa me donekle zanima kako informaciju učiniti probavljivom.
    Ono što me lagano brine je što u profesore često odlaze oni koji su prenesposobni da bi išli u znanstvenike jer ne kuže baš ništa. Imao sam tako posla s jednom kolegicom koja općenito pojma nema, ali počela je zato razvijati autoritet. :D
    Tako da ne isključujem mogućnost da će kvalitetni profesori i dalje biti rijetke pojave u moru kreatura. Kao ni to da će se moderna metodika primjenjivati uglavnom na fakultetima. :

    avatar

    24.01.2011. (00:54)    -   -   -   -  

  • Kayser S'Ozren

    Potpuno te razumem u svim sferama. Nama su pričali i otišli kući, mi nismo razumeli, ali smo ponovili što su nam rekli da znamo i dobili svoje ocene. I idemo dalje. Ljubavi u predmetima baš i nema. A tamo gde ima, morao sam sam da pronalazim nešto bolje i nešto više pošto profe zabole živo za sve. I onda ti dođeš na poziciju gde trebaš da predaješ. Pošto sam ja "Mali od knjige" iliti bibliotekar mi po novom moramo da predajemo ponekad klincima kako treba da čitaju, uče, upoznavati ih sa bibliotekama i ine stvari.
    I isto tako su nam uvalili neki kvazimetodički sat da napravimo, gde sam ja to odradio 28/30 - uz komentar u jednom dijelu sat postaje ex katedra i pomalo monoton". Kao opravdanje pred svima rekoh, "Ako budemo mogli u budućnosti imati i ovakva predavanja, ja ću biti sretan."

    A najgore je što svi misle da je njima teže nego tebi jer su njihovi problemi ogromni, a tvoji, bah, šta je teško napisati 20 rečenica o tome kako si ušla u učionicu, zatvorila vrata, sela na mesto i otvorila dnevnik. Pa to je za debile :-D

    Pozz

    avatar

    15.02.2011. (12:39)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Ženske imaju tu gadnu potrebu da ispravljaju tulave ljude (to ti je genetika zicer), a obično im se to neda napravit zapravo (jer i zašto bi kad je ionako trula glina).

    avatar

    18.02.2011. (17:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...