Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Neverin

  trebala bi postojat bar neka odgovornost radi lažnog prikazivanja stanja u državi...

  avatar

  09.01.2011. (14:02)    -   -   -   -  

 • mrzitelj lopova

  lopovi

  avatar

  10.01.2011. (03:06)    -   -   -   -  

 • th

  čudno nam je što laže ...otkad su na vlasti....a mi ovce pa vjerujemo P.....M....

  avatar

  13.01.2011. (19:26)    -   -   -   -  

 • Branko Stojković - Štit -

  PSI SU PROKLETE ŽIVOTINJE

  ONAJ TKO JE PROČITAO VRLO RIJETKU KNJIGU; OLIVERA FRIĐERIJA "PRIČE S MALTE "O LJUBITELJU PASA" MOGAO SE JE UVJERITI U IDENTIČNOST OVOG SLUČAJA.

  Živjeli su neki čovjek i žena zajedno i nisu imali djece. Godine su prolazile i međusobna njihova netrpeljivost bila je sve veća. Tako umre žena i taj čovjek ostane sam. On se je nabavio nekoliko pasa s kojima je provodio cijelo vrijeme i poklanjao je ljubav svojim ljubimcima. Počeo je žaliti pse lutalice te ih dovlačiti svojoj kući. Taj suludi čovjek cijeli svoj kućni prostor i dvorište pretvorio je u smještaj za pse.

  Njegovo cijelo vrijeme bilo je služenju psima, odnosno traženju hrane i čišćenju izmeta... Jednog dana u svojoj kući umro je taj čovjek, i psi nisu mogli van, niti su imali hrane i vode,.., pa počeli su se međusobno klati... Trajalo je to danima. A susjedi su čuli zavijanje i režanje pasa - njihovog vlasnika nisu vidjeli. Oni odlučili su pozvati policiju. Kada su oni provalili u kuću morali su bijesne pse ubiti... Vlasnika pasa ti psi su gotovo pojeli...

  Ovakav slučaj desio se je 04. veljače 2014. godine, bjelovarčaninu Petaru Zlataru, koji je godinama živio u "ljubavnom zagrljaju" i simbiozi s brojnim psima u Gornje plavničkim vinogradima nadomak Bjelovara. Zlatar je gotovo cijelu mirovinu znao potrošiti na hranu za dvadesetak četvoronožnih ljubimaca - pasa. Tog "Robinson Crusoe" pojeli su psi. Osobno sam upoznao tog čovjeka 1997. godine, jer bio je u mojoj stranci. Čudno se je ponašao na našim tribinama i sastancima, te poslije više nije dolazio..

  Petar se je otuđio i izgubio vjeru u ljude, zamijenio je svoje prijateljstvo sa ljudima za pse, ljude je počeo izbjegavati. Svi oni ljudi koji su zastranili ili bolje rečeno poludjeli - počeli su govoriti. "da je pas najbolji čovjekov prijatelj". Naime, ovaj 76-godišnji Bjelovarčanin svoj životni prostor u Plavničkim vinogradima dijeli je s čak 20-tak pasa. Živio je u staroj i iznimno trošnoj kućici od svega 20-tak kvadrata s malim dvorištem. U kući nije nije imao vodu, ni sanitarni čvor... Tvrdi da mu je liječnik po povratku iz rata preporučio da se makne iz centra i počne živjeti negdje van grada gdje je puno mirnije.

  NAPOMENA: ONI SVI KOJI SE DRUŽE I NESVJESNO KLANJAJU PSIMA - BOLESNI SU LJUDI...

  OVO JE NEIZBJEŽNA SUDBINA ONIH KOJI SU IZDALI "ŠTIT" I B. STOJKOVIĆA

  BRANKO STOJKOVIĆ
  27. listopada 2015. godine
  ---------------------------------------
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  HRVA TSKA / BJELOVAR, 43000
  brankostojkovic152@yahoo.com
  Članaka; 2844.
  ++++++++++++++++++++++
  Mobitel: 095/8148290 (ŠTIT)

  avatar

  27.10.2015. (05:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...