Komentari

mojaizbicamala.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • so far away...

    i kod mene je ovaj dan protekao svakako...ne baš najbolje...

    želim nam daleko bolje dane

    avatar

    25.12.2010. (19:36)    -   -   -   -  

  • so far away...

    da, lonesome je zaista prava riječ...i normalno je to tako, kad istovremeno želiš pripadati negdje, ali ne želiš odustati od svojih razlika koje te jako izdvajaju od najbližih...

    i da, pročitala sam komentar, jučer sam baš od najstarijih postova čitala cijeli tvoj blog...ostalo mi je još malo...sve u svemu, ne znam što reći, lako se u puno toga prepoznati...volim ovakva virtualna utočišta,.drago mi je da sam na ovo naletjela :)

    avatar

    26.12.2010. (09:12)    -   -   -   -  

  • kolodijum za kurje oči il

    virtualno utočište-sviđa mi se kako si to nazvao/la
    sretni vam blagdani svima. što manje suza,a što više bevande (ovo me podsjetilo na grdovića)
    ja sam se zbližio sa svojima i rekao im da mi je cura trudna. božić je pa su to super prihvatili i sve super ispalo. stara sretna jer će postat baka. a nismo ni cura ni ja baš djeca tak da su rekli da nam je i vrijeme više bilo. kažu da su se uplašili da ne bi ni došlo do braka da joj nisam napravio bebu jer stalno nešto čekamo.
    dat ću djetetu ime ilija, u skladu s mojim hercegovačkim korijenima :D tak mi ime zvuči :D

    avatar

    27.12.2010. (20:27)    -   -   -   -  

  • mala

    la. :)
    Bolje biti pijanica nego bogat varalica. da, znam neke Grdovićeve stihove i nisam preponosna na to xD Bome je i bilo tako na Badnjak, al na kraju je sve jako lijepo prošlo!
    Op, op, vama ove godine puno lijepoih vijesti. Eto još se netko ženi i čeka djete. Svi oko mene se zaručuju, žene, rađaju, kupuju stanove, završavaju faksove,... ja se još navlačim sa svime time :) čestitam vam ;)
    ahahahhha Ilija, ako stvarno to napraviš...mislim da je to više u skladu s Malim Princem nego sa hercegovačkim korijenima :D :D :D

    avatar

    27.12.2010. (23:08)    -   -   -   -  

  • Kolodijum za kurje oči

    sad citam opet i nasmijem se jedva jer si ovdje i sama dosla do zakljucka da je najbitnije otvoreno srce Bogu.s rijeci na djela,huh,huh.onda je sve lako,sve nase rane on lijeci i nema tuge (a ja volim tvoje postove a ne volim iciju tugu a tvoji nastaju kad si tuzna.nemogu i ovce i novce).danas tuzan dan,umrla teta a ne rekoh joj nikad da mi stalo do nje.mislim da je uvijek mislila da mi mrska.danas san ja svoje srce zatvorio Bogu,nisam pomogao paloj osobi jer me bilo strah.pitam se pred san je li to opravdanje.ili se ja bojim straha.strah od straha-fobofobija (postoji li to uopce).idem leci,ipak imam obitelj,buducu zenu i bebu na putu.a za tetu mogu sad samo molit i žalit jer danas zatvorih srce Bogu.zasto nam je tako tesko reci da volimo,zasto nam je tesko reci da nam je zao,zasto nam je tesko oprostiti bliznjima,zasto uvijek gledamo sebe ka najvece zrtve.mene je stid.kad bih bar mogao vratiti vrijeme.svi smo mi licemjerne lije i bacamo kamenje a ne zelimo da netko na nas baci kamen.licemjerne lije.sutra novi dan.

    avatar

    05.02.2011. (00:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...