Komentari

zalauru.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • sewen

    RESPECT

    avatar

    11.12.2010. (16:37)    -   -   -   -  

  • njanja

    grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....sad sam već ljuta!!! ali ponosna na tebe što s osmijehom i vjerom ideš dalje!!!! SRETNO!!!!!

    avatar

    15.12.2010. (09:55)    -   -   -   -  

  • Kejt

    Žao mi je što je sve tako završilo ovaj put. Ali, ne daj se. Možeš ti to! I tebi sve najbolje i neka nova bude uistinu sretna godina za vas!

    avatar

    17.12.2010. (23:13)    -   -   -   -  

  • tugatuga

    evi čitam vaš blog, čitam sve na koje naiđem o nažalost ovoj temi, mi se borimo da ostanemo trudni 2g, prije mjesec dana mi je dijagnosticirana endometrioza i receno mi je da cu jako tesko uopce ostati trudna, trenutno na hormonskoj terapiji a onda umjetne oplodnje...imam 27g i poprilicno mi se srušio svijet, izgubljena sam u svim tim negativnim informacijama i izgubljena općenito, ne znam što mislim, ne znam što osjećam, ali jedno znam odustati neću ma kojim putem morala poći da dodjem do svog malog čuda! želim vam od srca sve sve sve najbolje za blagdane i vise od icega prinovu u narednoj godini!

    avatar

    20.12.2010. (01:48)    -   -   -   -  

  • Incognito

    Prije nekoliko mjeseci sam slucajno dosla na tvoj blog i sa zaljenjem gledala tvoje pokusaje da zatrudnis. Dok se nisam spustala niz postove i vidjela da vec IMAS djecu. Nemoj molim te sad obrisati ovaj moj komentar, ali iskreno... zgadila si mi se. Sto mislis kako to djeluje na tvoju djecu??? ''Mami nismo dovoljni mi i godinama muci sebe i nasu obitelj jer zeli curicu.'' Umjesto da uzivas u njihovu djetinjstvu i u njima, ti dane provodis u bolnicama, na pregledima, na medicinskim postupcima.

    Nadam se da ces dobiti tu svoju Lauru. I nadam se da ti djeca koju sad imas jednog dana nece zamjerati. Jer vjeruj mi, prije ili kasnije pocet ce to i njih kopkati.

    Jedno je zelja, a drugo je opsesija.

    avatar

    05.01.2011. (14:41)    -   -   -   -  

  • Tikica

    Ja sa zaljenjem citam tvoj komentar koji necu izbrisati. Vjerujem da svako djete zeli brata ili sestru, polazim od vlastitih sjecanja, a ne da sa gnjusanjem optuzuje roditelje da mu ono nije dovoljno. Sto bi rekla djeca roditelja koji imaju puno djece? Da su im roditelji nezasitni djecomani i opsjednuti manijaci? Naprosto ne razumijem ovaj komentar kao sto ti ocito ne razumijes bilo sto sto sam ovdje napisala. Takodjer vidim da nije pozorno citan, jer moja djeca su vec dobro zagazila u teenagerske vode, tako da njihovo djetinjstvo nikako nije moglo biti optereceno mojim izastankom iz njega zbog provedenog vremena po bolnicama (koje bas nije toliko cesto da se ne bi moglo usporediti redovnim odlaskom zubaru ili ginekologu) a u odnosu na vrijeme koliko traje nasa borba za trece dijete iliti jos jednog bracu ili seku. Također svoju djecu sigurno poznam bolje od bilo koga drugoga pa znam da mi to nikada nece zamjeriti jer jos uvijek nisam takav zlocinac da bi isla stvarati trece, ubijajuci prvo i drugo, no hvala na nesebicnoj brizi. Postujem tudja misljenja bez obzira da li se slazem ili ne, pa nemam razloga da ovaj brisem. A to jel se ja tebi gadim ili ne, zaboli me pupak. Tko si ti u mom zivotu osim nekoga tko si je dao za pravo da ga kometira kao incognito, zar ne?! Eto, sad smo fino razmjenili misljenja i puno srece u zivotu zelim ;)

    avatar

    05.01.2011. (19:06)    -   -   -   -  

  • Mariolina

    Mene fascinira tvoja želja i tvoja snaga. Mama sam trogodišnje curice i zbog vanmaternične po drugo moram uz lječničku pomoć. Sigurna sam da ničime neću oštetiti svoju Taru i da mi neće promaknut ni jedan dio njenog djetinjstva, da će biti samo sretnija uz brata ili seku. Znam da ću teško ostvariti tu trudnoću, ali znam i da neću odustati. Ovakve priče poput tvoje mi daju snagu. Nadam se da ću i ja biti ovako nepokolebljiva i jaka.
    Želim da tebi i tvojoj lijepoj obitelji ova godina donese sve što želite a najviše još jednog člana.

    avatar

    07.01.2011. (01:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...