Komentari

crvenokosakeira.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ...

    Slučajno sam naletjela na tvoj blog pa odlučih komentirati...

    Oduvijek sam imala ''problema s kilogramima''Uvijek sam ja bila ta za kojom se okretalo...ne,ne zato što izgledam toliko dobro da me jednostavno svi moraju zamijetiti,nego zato što sam ja uvijek bila ona debela,uvijek sam bila ona koju radije izbjegavaju,uvijek sam bila ona koja sjedi na klupi umjesto da odlučno ode na teren i igra,uvijek sam bila ona koju se nešto pitalo samo kad je trebalo posuditi,dati i iskoristiti me za nešto..Uvijek sam bila ona naivna,dobra koja je služila kao predmet sprdnje. I zapamtila sam sve,jesam! I kako sam im to vratila? ...tako da sam im opet pomogla pod ispitom,posudila nešto... Od svoje jedanaeste godine svaku večer sanjam kako sam lijepa,sretna,mršava....a sad,sad kad imam šesnaest godina osječam se gore nego ikada. Usudim se reći da bih htjela biti lijepa,svidjeti se dečkima ali nikako da skupim snagu i stvarno uspijem smršaviti. Angelina Jolie,Candice Swanepoel,Gisele Bundchen...sve one izgledaju tako savršeno,zar ne? A ja? Ja sa svojih 80 kila na visinu od 180 imam bar 17-18 kg previše,svaki dan kažem od sutra ne jedem,od sutra sam na djeti...ali nažalost taj ''sutra'' nikad ne dođe. Imam osjećaj da me sreća zaobilazi u širokom luku,a zapravo imam toliko razloga da budem sretna,ali uvijek mi moja debljina okrutno,hladnokrvno i besramno stane na put. Slaba sam,zapravo...jako sam slaba osoba. Hoću li ikad imati 60kg? Iskreno ne znam...po mojim planovima, koje sam izmjenjivala,križala i prepravljala milijon puta kada sam odustala,trebala sam prije mjesec dana imati 62 kile. A koliko imam? 80!!! Bravo,bravo baš sam se iskazala,zar ne?

    Ima jedan dečko...visok,prekrasnih medenih očiju i poluduge kovrčave kose. On je taj u čijem se naručju zamišljam svake večeri...zapravo ne samo večeri,svako toliko mi misli odlutaju na njega... I što još ima zanimljivo o njemu? ...On ima prekrasnu,mršavu curu plavih očiju i crne kose. Kad njegova cura prođe svi se okreću i komentiraju,ali u njenom slučaju zato što je nemoguće ne zamijetiti ju... Kad ja prođem pored njega što napravi? Ništa! ...toliko me zapravo sram same sebe da kad vidim spustim pogled kao kakav tužni,napušteni pas. Bojim se da ne bi pomislio nešto loše o meni,pa bih radije da me uopće ne primijeti. Jesam li tužna zbog toga? Jesam,dakako da jesam...plačem li zbog toga? ..svakog dana,kao i upravo sada. I što napravim sljedeći dan? ...pojedem čokoladu,kolače,kekse.

    Da bi stvar bila još gora,imam zgodnu,mršavu prijateljicu i jednako toliko zgodnu sestru. Osječam se kao da živim u njihovoj sjeni,a tako bih rado ponosno uzdignute glave prošetala ulicom,tako bih rado da su oči uperene u mene kad prolazim...Toliko sam puta čula uvredljive komentare na svoj račun,a nisam ih trebala čuti...možda bi bilo bolje da ih nisam čula. Koliko sam se puta samo osječala prozvanom kada se govori o debljini...koliko sam puta stvarno i bila prozvana...teško mi je o tome pisati. Nadam se da ćeš uspjeti smršaviti i napokon biti sretna,ne obaziri se na uvredljive komentare... Vjerujem u tebe i želim ti puno sreće :)

    avatar

    09.12.2010. (02:24)    -   -   -   -  

  • Sophie.

    Pola godine, eh ja sam duze -.-

    avatar

    09.12.2010. (11:32)    -   -   -   -  

  • MissFreaky

    Hehehhe, poluvegetarijanci ne postoje :).

    avatar

    10.12.2010. (05:06)    -   -   -   -  

  • bodymind00

    3 kg želiš skinuti!? Pa to je ništa ;) samo malo reguliraj prehranu i malo kretanja i gotov posao :) a ako ti mama toliko zagorča život jednostavno joj kaži da nećeš jesti kolaće jer ti se sad neda, neka ih pusti za sutra ujutro ;) pozz

    avatar

    10.12.2010. (07:59)    -   -   -   -  

  • Ronja

    ovaj post ko da sam ja pisala:)
    i ja sam odlučila na 60 do nove godine i onda još par iza..
    s tim da mislim da će to bit malo teško budući da praznici donose puno fine klope:(

    avatar

    13.12.2010. (11:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...