lijepo
29.11.2010. (10:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Obožavam kuhano vino, i lijepe prigode, razne, baš kao i priče o njima.
29.11.2010. (17:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lijepa šetnja uz već pripremljene i okićene trgove...a snijeg je tu da upotpuni doživljaj...of kors, uz kuhanoo vino;)))))
29.11.2010. (19:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
baš sad dpk se srzavam dok ovo tipkam mislim kako bi mi pasalo jedno kuvano vino, možda i dva. ma litra dvije što da se lažemo.živijooo €uro Pajo Pakšu
02.12.2010. (05:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
lijepo
29.11.2010. (10:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ali dražeN :)
Obožavam kuhano vino, i lijepe prigode, razne, baš kao i priče o njima.
29.11.2010. (17:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smotani
lijepa šetnja uz već pripremljene i okićene trgove...a snijeg je tu da upotpuni doživljaj...of kors, uz kuhanoo vino;)))))
29.11.2010. (19:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pajo Pakšu
baš sad dpk se srzavam dok ovo tipkam mislim kako bi mi pasalo jedno kuvano vino, možda i dva. ma litra dvije što da se lažemo.
živijooo €uro
Pajo Pakšu
02.12.2010. (05:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...