Komentari

potragazasmislom.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • toma juda

    Pa nije Brzezinski mogao napraviti taj iskorak nazvavši ljude govedima, jer još od drevnih vremena naziv za čovjeka jest goja, što znači zapravo govedo...;-)))))) Ja mislim da je njemu dojadilo da govori i piše uvijeno ili u simbolima;-)))))

    Pokušao sam te pronaći na almos cool ili cool listi, ali sam te našao na fresh listi;-))) Razumljivo, obzirom na sadržaj tvojeg bloga;-)))) Vidiš, ti si manjina. Ja sam manjina. Mi smo nepoželjni. Mi smo na neki način izopćenici;-)))))

    avatar

    25.11.2010. (20:24)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Evo, na naslovnici si. Čuli su me!;-))))))

    avatar

    25.11.2010. (22:50)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    sve si rekao,pametnom dosta,tko ima oči da čuje i uši da vidi : )

    avatar

    25.11.2010. (23:44)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    a ponekad se kaže i "stoka nevezana"..ali da...manje više sve isto..malo bunta, trčanja po livadi, koji stampedo.. pa u tor...

    avatar

    26.11.2010. (08:31)    -   -   -   -  

  • cebo-amebo(potraga za smislom)

    @TJ - Yep, nije Brzezinski otkrio toplu vodu, ali baš njegova rečenica o ljudima govedima mi se urezala u pamćenje jer je bio posve direktan. Toma Juda, vidiš kakav utjecaj imaš na više sile blog.hr servisa kada si me uspio preko noći promovirati na naslovnu. U svakom slučaju hvala..

    @ nihonkichigai - hvala na komentaru i čestitke na razvijenim osjetilima :-)

    @ cistiliste - dobro si sročio: malo bunta, trčanja po livadi, koji stampedo, pa u tor... (samo što ovaj dio s butnom, trčanjem i stapedom obično ne potraje dugo vremena :-(

    avatar

    26.11.2010. (09:44)    -   -   -   -  

  • hrvatskaHrvatska

    Tuđman nas je samo klasificirao kao stoku sitnog zuba. A ne znam što je on bio, jer je sličio na nešto što samo mater može voljeti!

    avatar

    01.12.2010. (15:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...