Komentari

maison.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Sil

    hej

    Samo želim sreću za kredit:))

    avatar

    24.11.2010. (10:42)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Vidiš da se sve polako rješava što se tiće pripreme. Imaš još dovoljno vremena da sve pripremiš do veljače, a eto isto što želim sebi je i ono što želim tebi, a to je da što prije prođe zima i da se rano može počet s radovima! :-)))

    avatar

    25.11.2010. (08:24)    -   -   -   -  

  • Kockica

    hvala dečki, da trebat će mi sreća ali ja nekako vjerujem da će to sve ispasti super!

    avatar

    30.11.2010. (16:32)    -   -   -   -  

  • kamena

    i ja držim palčeve... i slažem se da treba razmišljati pozitivno, ali mislim i trezveno, bez puno euforije, čvrsto na zemlji... a ovo mi je u mislima, jer sam nekidan čitala kod futurame, kako zbog sreće i euforije zbog početka gradnje, puno toga nije na vrijeme uočio, ili je puštao, vjerujući kako će sve ispasti dobro... sad sam baš htjela provjeriti, al' opet nema ništa, izgleda da je ponovno izbrisao blog... ne ljutiš se, nije mi namjera plašiti te, već samo dobronamjerno lamentiram... i usput učim za unaprijed, i sebe kuražim :))))))... a samo da pitam, jel' ti u igri i ovaj graditelj od patuljka, ili definitivno ne...

    avatar

    30.11.2010. (22:52)    -   -   -   -  

  • Kockica

    Kućice, slažes se s tobom. Ja sam na početku bila jako euforična, dok nismo stavili sve na papir (za razliku od svih ostalih mi smo krenuli u gradnju sa nekom odokativnim procjenama pa kad smo počeli dobivati prve cifre skoro da nismo sa stolca pali..).
    Sad sam malo manje euforična a više realna!

    Patuljkov izvođač mi je u užem izboru ali još nisam dobila njegovu ponudu - našli smo se i jako mi svidio, pogotovo što je jako angažiran - npr.samoinicijativno je nazvao mog arhitekta i našao se s njim jer mu neke količine nisu bile jasne i to su zajedno riješili. To mi se jako sviđa ali naravno cijena će presuditi - drži fige :))
    Mislim da je jedna od ključnih stvari dogovoriti kvalitetan nadzor!

    avatar

    01.12.2010. (09:57)    -   -   -   -  

  • Kockica

    hahha nisam mislila reci "krenuli u gradnju" jer jos nismo poceli graditi, vec "krenuli u sve to oko priprema za gradnju" :)

    avatar

    01.12.2010. (09:59)    -   -   -   -  

  • kamena

    ipak me "mučilo" gdje sam ono čitala (haha, od šetanja po blogovima, često se izgubim)... preko bonace (futurama blog-veza ytong "katarina"), pa sam i kod sebe ispravila... ali ovo je čisto informativno, jer se radi o ytong gradnji, koja s tobom, a ni sa mnom danas-sutra, nema baš puno veze, iako vrijedi pročitati, mislim "kao dobra škola"... drž' se... i držim fige :))))))))

    avatar

    01.12.2010. (10:16)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    Što se tiče izbora izvođača, mi smo se ravnali prema najvećim stavkama, a to su betoniranje (i armiranje) te zidanje. Što se tiče zidanja tu te ne mogu puno muljati, jednostavno izmjeriš koliko imaš zida i toliko platiš, ali kod betoniranja je puno drukčija priča, vrlo je teško izračunati koliko je betona i željeza ugrađeno i na tome se mora vidjeti nadzor i njegov posao.

    avatar

    03.12.2010. (20:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...