Komentari

marole.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • alexxl

    Gle, još nitko nije komentiral?????????
    Pa zbilja luđaci, hahahahahaha

    avatar

    19.11.2010. (15:04)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Sorry, prije glupi, zabunil sam se, malo sam glup.

    avatar

    19.11.2010. (15:07)    -   -   -   -  

  • LoveToRead

    Prema ovome što si napisala ili napisao, dalo bi se zaključiti da su Hrvati najveći lažljivci.

    avatar

    19.11.2010. (16:16)    -   -   -   -  

  • zardoz

    Hrvati su stoka sitnog zuba, gledaju samo jel' imaju napoja. Nije čudno da su tako kontradiktorni. Potpuni ignoranti svega i svačega, osim ako nije u pitanju klopa i vozikanje u autekima.

    avatar

    19.11.2010. (19:04)    -   -   -   -  

  • barba

    u se na se i poda se, svicarci su isto takvi, samo drugi rade za njih jer su pametni.

    avatar

    19.11.2010. (21:04)    -   -   -   -  

  • cebo-amebo(potraga za smislom)

    Sada ću otkrit toplu vodu pa reći da nisu svi Hrvati isti, kao ni svi Albanci, Indijici itd... ali zato možemo pričati o prosječnom Hrvatu. To jest, uopće neću pričati puno o njemu zato što s njima nemam puno toga zajedničkog i većinom ga ne cijenim kao osobu. Peace. ;-)

    avatar

    19.11.2010. (21:16)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Riječju, svijet u malom:-).

    avatar

    19.11.2010. (22:12)    -   -   -   -  

  • Novac i djeca

    Ja osobno ne vjerujem tim maslovnim anketama, prema jednoj Hrvati su ispali najbolji ljubavnici :)

    avatar

    22.11.2010. (19:10)    -   -   -   -  

  • Levi

    Govnima kao sto je Boris Dezulovic mesto je u klozetskoj solji a ne na blogu poput ovoga.Ako cemo o tome ko je rat zapoceo treba pogledati cinjenice.Ali,pre svega, ko god zna istoriju,zna i nespornu istinu da su Dubrovnik "drzavu" i sam "grad" osnovali i gradili Srbi isto toliko koliko i Hrvati.A gde su sada Srbi iz Dubrovnika?Oni su pobiveni,proterani ili pokrsteni sto je poseban specijalitet vas Hrvata jos od kad vas je pod svoje okrilje uzela "Rimska katolicka crkva".Primera radi, kad je Srbski car Dusan prodao poluotok Peljesac sa srpskim gradom Stonom Dubrovniku,posebnom odredbom u ugovoru Dubrovnik je obavezan da ne pokrstava (odnosno da na silu uz pretnju ubistvom ne primorava) pravoslavno Srpsko stanovnistvo koje je u potpunosti zivelo na prostoru grada Stona i celog poluostrva Peljesca sa zaledjem da predje u katolicku veru.Posebna klauzula u tom ugovoru obavezivala je Dubrovnik da u Stonu i svim mestima Peljesca po crkvama - citiram "MORA da sluzi pravoslavni pop". A sta se potom dogodilo zna se.Ista sudbina dogadjala se i u ostalim delovima danasnje drzave Hrvatske.Ako se samo pogleda unazad nekoliko godina videce se grozna cinjenica da je u Hrvatskoj (ovoj sadasnjoj,takozvanoj,demokratskoj) pokrsteno vise desetina hiljada pravoslavnih Srba u rimokatolike.Vecina tih Srba je bila primorana da promeni i imena i prezimena pa je tako Hrvatski narod uvecao svoj broj za vise desetina hiljada novonastalih Hrvata (doskorasnjih Srba).Ovo su cinjenice koje su obelodanili sluzbeni Hrvatski izvori.A pre samo sedam osam decenija , po popisu stanovnistva,u granicama danasnje Hrvatske vecinu stanovnistva nisu cinili Hrvati nego Srbi.Postoje meritorne institucije koje to mogu potvrditi.Ma kakvi odnosi u buducnosti vladali izmedju Srbije i takozvane Hrvatske,ostaje velika sramota pred celim covecanstvom i casnim ljudima (onih koji su to jos uvek) a posebno pred Bogom koji sve to posmatra A tu sramotu vi Hrvati zovete "Domovinski rat". .Kao da geografski pojam danasnje Hrvatske nije bila domovina i za vise od milion pobivenih i proteranih Srba koji su tu vekovima ziveli. Hrvatski narod je jedini narod na svetu koji je imao koncenracione logore za decu (dva takva logora).Vi ste jedini narod na svetu koji je imao "Ministarstvo za unistavanje srbskih crkava" I po mnogo drugih osobina vi Hrvati ste jedini u svetu.Na primer mnogo volite da kradete tudju istoriju pre svega Srbsku.Moguce je da strogo skrivana istina o ovim cinjenicama polako pocinje da nalazi put pre svega kod umetnika i intelektuelne elite pa se u njihovim postupcima,kao sto je ovo gostovanje Kesovije,moze nazreti i tracak otreznjenja i slobodan sam da verujem kajanja.A umetnici iz Hrvatske,imaju i te kako razloga da se kaju.

    avatar

    20.12.2010. (17:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...