Komentari

diamond.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • romantika

    @ grešnici......nikada ne treba osuđivati druge jer nikada ne znaš u kakvoj se situaciji možeš naći ... život je ponekad ne predvidiv ...i tebi lijep pozdrav ;)
    @ mcmlx.....ono što se ne zna manje boli.... svakako .... nije lako ni ljubavnica biti :)

    avatar

    15.10.2010. (19:21)    -   -   -   -  

  • misko

    Ah, moraliziranje ... u seksu nema morala, nikad ga nije bilo. Niti će biti. Niti ga smije biti. Onaj koji tvrdi suprotno, laže, život ga demantira! :):):)

    avatar

    16.10.2010. (20:02)    -   -   -   -  

  • lutajuće gojzerice

    @ miško...slažem se u potpunosti.... nema i ne treba tu tražiti moral a svatko ko osuđuje ovakvu ljubav je osoba s predrasudama i laže samu sebe ... ;)) ( romantika )

    avatar

    16.10.2010. (20:12)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    To ljubovanje nekome iza leđa....ako se nezna kao da ga nije ni bilo,ali-boli..jer uvijek nekog nešto boli,a leđa najviše i nevažno čija su.. :-)))

    avatar

    17.10.2010. (12:37)    -   -   -   -  

  • lutajuće gojzerice

    @ dida.... ali činjenica je da ljubavnice postoje i uvijek će postojati.... ali nije ni njima lako biti to što jesu ...ljubav ne bira :)))) ( romantika )

    avatar

    17.10.2010. (14:13)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Pokušao sam ženu nagovoriti da mi odobrimo ljubavnicu. Imao sam baš dobre argumente. Rekoh joj: "Ponovno ću trčati, vježbati, smršaviti ću, biti ću napet, spreman i zadovoljan sobom, tobom i životom. Paziti ću da uvijek budem dotjeran i mirišljav. I potruditi ću se naći lijepu ljubavnicu, da je se ne bi slučajno sramila kada me netko od poznatih ne daj bože eventualno negdje vidi sa njom.". I još sam joj rekao: "Zbog grižnje savjesti neću se skidati sa tebe, kupovati ću ti cvijeće i nakit. Biti ću galantan, ljubazan i nasmiješen. Zapravo idealan muž.". Ali ništa, nema smisla za romantiku i ne da si ona ništa dokazat, pa onda uzmi sljedeću pivu, čips i pred telku, jer eto, tekma samo što nije počela, a ljubavnica, možda neki drugi puta, u nekom drugom životu :)))
    dražeN :)

    avatar

    17.10.2010. (15:02)    -   -   -   -  

  • smotani

    istina je, život zna iznenaditi.... no, nikada nisam razmišljao na način da bi posegnuo za ljubavnicom (govorim o vremenu kada sam, kako kažeš, imao sve....) mislim da granica koju spominješ između strasti i ljubavi je uzrok one narodne i poznate (oprosti na ovome) da muškarci misle samo jednom glavom..... ali, istina, kada se sve otkrije onda svi okrivljuju žene (uglavnom) ...i onda se pitam gdje je nestala ta sintagma o muškarcima?
    i za ljubav, ali i za ljubavnicu - potrebno je dvoje, ili više... krivnja... ne znam... teško je kamen baciti samo na jednoga.......
    lijep ti pozdrav i ugodna ti nedjelja ;)

    avatar

    17.10.2010. (16:13)    -   -   -   -  

  • lutajuće gojzerice

    @ dražeN... eh... nije lako ni ljubavnicu pronaći a ni takvu vezu održavati... pitam se samo zašto toliko predrasuda kada se ljubav izvan braka dogodi nekom trećem... nikada ne znaš kada se to može dogoditi baš tebi... mislim da svi, i muškarci i žene, kada imaju nekog sa strane imaju više elana i brak se osvježava ...ali ... teško je to ....

    @ smotani...moguće je da muškarci misle samo jednom glavom... ali ima i onih koji znaju istinski voljeti i svoju ženu doma a i ljubavnicu koja im daje osvježenje izvan braka ... nije teško voljeti dvije osobe istodobno...samo to treba znati ..i tebi ljepi pozdrav
    ( romantika )

    avatar

    17.10.2010. (20:03)    -   -   -   -  

  • Tišina

    ljubavnica, ljubavni, sve počinje flertom, a često završi slomljenim srcima, valjda se ulog ipak isplati, tko zna. Lijepi pozdrav!
    Tišina

    avatar

    17.10.2010. (22:15)    -   -   -   -  

  • lutajuće gojzerice

    @ tišina.... ne mora nužno biti srce slomljeno ....ponekad je sve samo jedna prolazna i kratkotrajna ljubav jer drugačije ne može ni biti... nepredvidivo je to kada se dvoje sretnu nakon što već imaju brak u kome su duboko zagazili .... teško a ipak slatko za oboje ;)) lijep pozdrav i tebi :))) ( romantika )

    avatar

    18.10.2010. (14:33)    -   -   -   -  

  • smotani

    možda, možda je moguće voljeti dvije osobe...ali, nekako.... ne mislim da je to u redu..
    a vidim - promijenjen dizajn... :)

    avatar

    19.10.2010. (13:29)    -   -   -   -  

  • romantika

    @ smotani.... promijenila sam ga jer mi ponekad dosadi ono što imam pa eto...... moguće je voljeti dvije osobe ..mislim da je moguće ..zašto ne ipak je to nešto što rijetki prihvaćaju :)))
    @ grešnice ....hvala ... volim promjene dizajna pa se ponekad poigram s onim što se nudi na netu od već gotovih :)))

    avatar

    19.10.2010. (20:28)    -   -   -   -  

  • romantika

    @ Blukrecia...ljubavnica ne može očekivati ništa ...ne može ni on...ali, vjerojatno trenutak koji pripadaju jedno drugom znači puno .... po nekad je taj trenutak važniji od svega ... ma koliko traje :))

    avatar

    22.10.2010. (17:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...