djeluje izvrsno, doduše, jučer sam i sama natrapala (slučajno) na sličan recept - jedino sam pravila na slatko, sa svježim sirom i pireom od dunja. fino. pokušat ću i ovako, na slano. LP
28.09.2010. (10:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
obozavam te quicheve ali 6 jaja??! kad stavim samo tri bude mi zlo dva dana. na zalost ne podnosim toliko sira i jaja na jednom mjestu :(((((. ali mozda malo adaptiram recept
28.09.2010. (17:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Boris
@Mare, radi se o količini za 4 osobe, dakle otprilike 1 i pol jaje po osobi. Na slici je quiche napravljen u kalupu od 26cm, u nedostatku manjeg. Ima toga za jesti :)
29.09.2010. (00:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
prvo, velika pohvala za blog, najbolji putokaz kroz Pariz ikad! :) sljedeci tjedan provodim tamo , pravim planove setnje i citam od retka do retka, totalno odusevljena! drugo.. pitanje? ima li itko recept za juhu od luka .. onu po kojoj plivaju tostirani kruh i sir .. negdje kod tebe postoji ta slika iz brasserie?
29.09.2010. (16:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alfistica
samo vi papajte SVE varijante kišića...prefine su u bilo kojem obliku i kombinaciji. I sa špinatom i s blitvom, i sa špekom i sa šunkom...njam...
04.10.2010. (13:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tajci
i ja ću sad baš probati jer izgleda preukusno..a juha sa sirom je zajedno sa receptom,jel tako?
04.10.2010. (13:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tia
Moram ga samo jos jednom pohvaliti, Quiche je bio odlican !! I def. sam odlucila da ga necu raditi nego ce to biti jelo koje cu jesti kod vas :-)) !! Pitaj B. ako se slaze
04.10.2010. (22:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
Odlično, taman imam sve sastojke (osim lososa ) u frižideru. Uzet ću neku zamjenu.
27.09.2010. (15:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
djeluje izvrsno, doduše, jučer sam i sama natrapala (slučajno) na sličan recept - jedino sam pravila na slatko, sa svježim sirom i pireom od dunja. fino. pokušat ću i ovako, na slano. LP
28.09.2010. (10:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Mljac-mljac! Savršeno! Sigurno ću isprobati - i to baš varijantu sa lososom! Pozdrav od Luki+Goldie
28.09.2010. (10:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pardon my french
javite mi kako je bilo! :)))
@ bookeraj, slatka varijanta - mmmmmmm!
28.09.2010. (10:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
onci
Samo da se pohvalim, bila sam u RH i nabavila si SLATKO vrhnje:))))
Nadam se da ovaj put ništa neće ekspoldirati.....
I ovo ću probati, možda već danas....
pusa:)
28.09.2010. (12:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pardon my french
@ onci, super :D
želim ti što manje eksplozija i dobar tek :)
28.09.2010. (15:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
obozavam te quicheve ali 6 jaja??! kad stavim samo tri bude mi zlo dva dana. na zalost ne podnosim toliko sira i jaja na jednom mjestu :(((((. ali mozda malo adaptiram recept
28.09.2010. (17:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Boris
@Mare, radi se o količini za 4 osobe, dakle otprilike 1 i pol jaje po osobi. Na slici je quiche napravljen u kalupu od 26cm, u nedostatku manjeg. Ima toga za jesti :)
29.09.2010. (00:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
probat ću verziju sa šunkom
29.09.2010. (09:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
S moje strane srca
prvo, velika pohvala za blog, najbolji putokaz kroz Pariz ikad! :)
sljedeci tjedan provodim tamo , pravim planove setnje i citam od retka do retka, totalno odusevljena!
drugo.. pitanje? ima li itko recept za juhu od luka .. onu po kojoj plivaju tostirani kruh i sir .. negdje kod tebe postoji ta slika iz brasserie?
29.09.2010. (16:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alfistica
samo vi papajte SVE varijante kišića...prefine su u bilo kojem obliku i kombinaciji. I sa špinatom i s blitvom, i sa špekom i sa šunkom...njam...
04.10.2010. (13:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tajci
i ja ću sad baš probati jer izgleda preukusno..a juha sa sirom je zajedno sa receptom,jel tako?
04.10.2010. (13:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tia
Moram ga samo jos jednom pohvaliti, Quiche je bio odlican !! I def. sam odlucila da ga necu raditi nego ce to biti jelo koje cu jesti kod vas :-)) !! Pitaj B. ako se slaze
04.10.2010. (22:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pardon my french
tia - naravno! u svim kombinacijama!
04.10.2010. (23:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...