Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • zabrinuti

    Ima li tko pametan u ovom klubu?Školska godina je počela a vi se ponašate kao i da nije.Dragi naš voditelj škole nogometa i ostali misle da je nogomet na prvom mjestu.Kako može nekom pasti napamet stavit utakmice u SRIJEDU radni dan i za djecu i roditelje.Moje skromno mišljenje je prvo škola a onda nogomet. Zar se baš ovaj tjedan mora odraditi zaostala utakmica i to ponavljam u radnom danu.Ako netko zna nešto o tome ljepo bih molio da mi to malo razjasni.Koliko ja znam mi još uvijek plaćamo za nogomet a ne živimo od nogometa . Srdačan pozdrav .

    avatar

    21.09.2010. (08:13)    -   -   -   -  

  • 99

    bravo zabrinuti

    avatar

    21.09.2010. (08:14)    -   -   -   -  

  • tata 99

    Zna li se kad će roditeljski sastanak za 99 godište ?

    avatar

    21.09.2010. (08:20)    -   -   -   -  

  • DDD

    Apsolutno se slažem sa zabrinutim roditeljem. Oni nikako da shvate da nogometne škole žive od djece i njihovih roditelja, ali da ti isti roditelji imaju neki prag strpljivosti i razumijevanja. Pa nismo idioti.Kad treba pokrenuti, sponzorirati i odraditi neku akciju oslanja se na roditelje, kad treba organizirati i fizički odraditi turnir zovu se roditelji, kad treba kupiti opremu ili financirati turnir plaćaju roditelji... a općnito je poznato da su najviše angažirani i aktivni roditelji mlađih generacija. Ali kad se rade rasporedi treninga i utakmica ili trenera ili kad se troše novci od turnira ili kad se radi o terenima, njihovi klinci su zadnji na koje se misli. Tako ne samo da će se utakmica sa Ponikvama igrati u srijedu ujutro za vrijeme škole već se vrlo vjerojatno neće igrati niti na glavnom terenu. (!!!!????)
    Dobro pitanje i tate iz 99. godišta. Još u Sesvetama trener je rekao da će roditeljski biti u roku dva tjedna, ali možda ipak nije moje da pitam pa treba vidjeti s tehnikom. Koliko znam neki su već imali sastanak pa mi još čekamo red.

    avatar

    21.09.2010. (11:09)    -   -   -   -  

  • brat 6

    moze li se uopce igrati na pomocnom??
    sjecate se utakmice 1.HNL Zadar-Cibalia i nesretni slucaj Custic kada je nes(p)retno udario u zid koji nije dovoljno odmaknut od terena za igru? ( na dubravi ograda crvena )
    treba li se to dogoditi i na dubravi na pomocnom terenu??

    avatar

    21.09.2010. (15:19)    -   -   -   -  

  • ??????

    Pomoćni teren nema žičanu ogradu pa bu lopta stalno bežala a djeca duplo manje igrala. A kod pionira se igra puno oštrije pa treba očekivati bodičeke na ogradi. Nek ograde igralište, možda mala tribinica od pet redova da roditelji ne pušu sucu za vrat...

    avatar

    21.09.2010. (21:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...