Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • tifi

    Gle čuda. Blogza limačei zagiće. Ali od drugarice urenice sin strijelac pa ne vrijedi pravilo. Moralnost, etičnost i poštenje na djelu.

    avatar

    07.09.2010. (12:06)    -   -   -   -  

  • DDD

    Baš tako druže Tifi. Bez veze se pozivaš na moral, etičnost i poštenje jer blog je moj i ja pišem o čemu ja želim. Naravno da pratim i pratit ću 99 godište jer zbog njih je i nastao ovaj blog. Konačno ideja i jest prije dvije godine bila, u nedostatku službene stranice, informirati i pratiti ove četiri generacije i koliko čujem i djeci i roditeljima je bilo lijepo pročitati pohvale i rezultate, pratiti turnire i tablice, ali sada je to postalo nemoguće, pogotovo što se niti do sada nitko, osim par časnih i sporadičnih iznimaka, nije baš trudio niti informirati me o rezultatima, a kamoli slati kakve rasporede, slike i slično.
    Dakle pratit ću i dalje svoje dvije generacije, a od ostalih koga, kako i koliko stignem.
    A ti dragi druže nezahvalni žali se upravi vodovoda.

    avatar

    07.09.2010. (14:49)    -   -   -   -  

  • TREKO

    Ko bira predstavnika roditelja?????(po mom skromnom mišljenju to bi trebali roditelji)

    avatar

    07.09.2010. (17:39)    -   -   -   -  

  • TATA 99

    Dina hvala ti što i dalje pratiš rezultate i igru naše generacije!

    avatar

    08.09.2010. (11:03)    -   -   -   -  

  • DDD

    Molim, molim. Pa to se podrazumijeva. Blog je tu da se prilagođava nama tj. djeci,a ne mi njemu. Dakle, dok me volja ne napusti pišem o onima koje stignem pratiti. Ostali slobodno šaljite svoje slike i obavijesti i sve ću rado objaviti. A, budući je 98. godište jako zastupljeno u komentarima, ne bi bilo loše da se netko ozbiljan iz njihovog godišta također javi za pisanje tekstova i slikanje, pa bi tada imali i mogućnost komentiranja.

    avatar

    08.09.2010. (11:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...