Komentari

kucazagorje.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • kamena

    ima ti kod mene post o kuhinji, jer smo prije tri godine preuređivali stan, ako te nešto zanima, samo pitaj... mislim da je jeftinije naći meštra-obrtnika, da ti radi po mjeri, mi smo tako radili... i isto je medijapan :)

    avatar

    05.09.2010. (21:05)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej

    bacio pogled, već mi je netko pričao o tom staklu umjesto pločica ali otom potom
    nego reci kolko si platila kuhinju sa radom i materijalom i možda neku sliku (bar ormara)

    avatar

    06.09.2010. (18:24)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Ja ti taj dio prepuštam svojoj boljoj polovici, a ono što mi je već sada jasno da će biti najskuplja koja postoji :-))))))))))))) , a ona će samo reći stvarno nisam gledala cijenu nego ono kaj mi se dopada tak da s nekim stvarima se trebaš pomiriti. Da nebi netko krivo shvatio sam izbor prepuštam ženi, ali poslje kad bude u funkciji često ću ju koristiti :-))))))))))

    avatar

    07.09.2010. (12:39)    -   -   -   -  

  • kamena

    mi smo ti za kuhinju platili 17.900,00 kn (2,20x2,10x1,60) za rad i materijal (medijapan), a ugradni elementi (pećnica, keramička ploča, napa, sudoper i mali bojler) još 9.800,00 kn... eto, sve znam točno, jer sam pisala troškove i sačuvala :))))))... tebi je kuhinja skoro duplo veća, ali to ne znači i duplo skuplje, puno zavisi od oblika, u nas su bila dva kuta (na U), a to je najskuplje, najjeftinije ti je ako je kuhinja ravna, bez kutova... fotoaparat je na posudbi, kad mi vrate, budem nešto uslikala....
    @patuljak: ajde, ajde, nećemo krivo shvatiti, znamo mi čija je zadnja, ha, ha, ha, al' šta te briga, ti ćeš i tako bit' samo u prolazu... pade mi na pamet da je i Sil imao sličnih problema s kupaonom, ha, ha ha... e, žene, žene :)))))))))

    avatar

    07.09.2010. (19:24)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Mi smo si to ovako zamislili: ja odradim grube radove uključujući i žbukanje i fasadu do bojanja, a žena dalje određuje boju zidova, fasade vrstu parketa i kompletno namještanje što znači da je njezina zadnja :-))))))))))))))

    avatar

    07.09.2010. (20:29)    -   -   -   -  

  • kamena

    @patuljak: eto vidiš da si doš'o na moju, to sam i ja rekla, zna se da je njezina zadnja :))))))))))))))))
    @Sil: izvini što smo ti ja i patuljak malo uzurpirali prostor za međusobnu raspravu, ali naći ćeš se i ti u toj priči :)))

    avatar

    07.09.2010. (22:22)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Bez brige kamena pronašao se je i Sil u toj priči :-))))))))))))))))))

    avatar

    08.09.2010. (09:19)    -   -   -   -  

  • Sil

    he he pa recimo da smo našli kompromis (znači sve je po njenom:))) fala bogu da imamo isti ukus, samo jednu stvar nisam prezadovoljan, jab bih pločice po cijelom donjem katu i u dnevnoj sobi a ona bi laminat, parket ali zna se bit će kopromis (čitaj gore:)))
    nego kučica jel imaš u toj kuhinji stopere za ladice i u kutnima one okretajuće metalno-plastićne gluposti???

    avatar

    08.09.2010. (19:04)    -   -   -   -  

  • patuljak

    ha ha gle nama su to metalno-plastićne gluposti, a kućici su to sigurno jako bitne stvari pa zato pazi kak se izražavaš :-)))))))))))))))

    avatar

    08.09.2010. (21:11)    -   -   -   -  

  • kamena

    ha ha ha, ovako Sil, hm, stoperi za ladice, ne snalazim se baš u tim stručnim izrazima, al mislim da je to ovo što imam... ladice klize same i zaustavljaju se na kraju, treba ih podignuti da bi se skroz izvukle... ha ha ha, je sam ovo stručno objasnila... al' da ti kažem iz iskustva, one duže ladice, s lijeve strane (pogledaj kod mene skicu), nacrtane su dvije, i trebale su biti dvije, al' sam ja tražila da budu tri, i to sam platila nešto skuplje, ali sam pogodila, dovoljno su duboke, a lakše je održavati red, nego u dvije puno duboke... a one "okretne gluposti" (patuljak, ovaj put nisi u pravu!!!) nisam htjela, i nije mi žao, puno su skupe, a puno se gubi prostora, i majstor je tako mislio... bez njih više stvari stane, uglavnom ono što se ne koristi često... eee, baš sam roman napisala... ovo ti je gledano iz ženskog kantuna :))))

    avatar

    09.09.2010. (10:34)    -   -   -   -  

  • Kockica

    Sil, moja preporuka je da odes u ducan Duplic&Duplic u Solidumu (to ti je blizu Kike). moja sestra je kod njih radila kuhinju i prezadovoljna je. njoj je ispala jako jeftino jer je dosta mala pa ne znam koju cijenu ces ti dobiti ali eto to je jedina preporuka od mene, jer je super kvalitetna.
    meni se isto svidja ona ploca umjesto plocica, tj.mojoj "goroj" polovici (jel se tak moze rec?), jer ko bi rekao ali on ce biti zaduzen za kuhanje kod nas pa si je uzeo za pravo da bira kuhinju :))) meni je to okej sve dok sam i ja zadovoljna! a te ploče mi djeluju preprekrasno ali mislim da su dosta skupe..no otom potom. jedva cekam te dane unutarnjeg uređenja!

    avatar

    09.09.2010. (11:20)    -   -   -   -  

  • patuljak

    ha ha ha kockice ovo ti je dobro sa tvojom gorom polovicom upravo tako se kaže :-))))))))))))))))))

    avatar

    09.09.2010. (12:07)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej thx na preporuci bacio sam pogled na netu, i to mi je dosta blizu prošetat ću jedan dan do tamo da mi naprave cjenik:) sad sam trenutno u traženju nekog programa da si mogu sam složit, tc neznam zakaj one kažu polovica kad svi znamo da su potpune i da mogu i bez nas:)))

    avatar

    09.09.2010. (18:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...