Komentari

novapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Neverin

    ne znam jel prevara ili ne ali mene bodu dve stvari u oči:

    1) što je ekološka katastrofa ubijenih živih bića izračunata u 2-3 miljarde dolara kao da je jedino pokazatelj neke štete taj prokleti novac

    2)koliko sam čuo (ne znam jel to istina) ali tamo na obali Nigerije te havarije su kostanta i nitko se ne uzrujava a oko ove reportaže 0-24 h.

    avatar

    01.09.2010. (15:05)    -   -   -   -  

  • Gordy

    Slazem se, mediji licemjerno sve izrazavaju novcem, htijuci valjda da i mi vjerujemo da je to normalno, i jos bi trebali osjecati neku pravednost kada lupetaju da ce BP morati platiti za stetu.
    Platice americkoj vladi kojom vladaju banke koje su vlasnici BPa.
    Izmisljenim novcem se placa realna steta.

    avatar

    02.09.2010. (14:05)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Mediji nas očito programiraju da preuzmemo takav isključivo materijalistički način razmišljanja.

    Post mi se sviđa što je vrlo argumetniran, nikakvim "zavjereničkim" premisama, već isključivo istraživanjem i objektivnim promišljanjem jedne neovisne osobe, koja se potrudila zagrebsti malo ispod površine, govori o činjeničnom stanju.

    Odličan posao.

    avatar

    02.09.2010. (18:05)    -   -   -   -  

  • noname

    Priča iz Meksičkog zaljeva ima interesantan razvoj Danas i druga naftna platforma eksplodirala u istom zaljevu

    avatar

    02.09.2010. (19:40)    -   -   -   -  

  • Jupi

    Odlično sagledana situacija oko BP-jeve naftne katastrofe u Meksičkom zaljevu.

    Prema prodaji dionica jasno je da se je prije znalo da nešto smrdi.

    A ovo je odlično primjećeno upravljanje Fokusom Javne Riječi:
    "Ne možemo smatrati ni slučajnim da, kad se prošlog mjeseca u američkim medijima počelo kritizirati predsjednika Obamu te je po anketama palo i povjerenje u vladu, odjednom ispod tapeta izvukla priča o ruskim špijunima za čije djelovanje su američke vlasti, prema vlastitom priznanju, znale već godinama prije. Očito je to hvatanje otprije poznatih špijuna tempirano da bi se skrenula pozornost sa gorućeg problema"

    Pravi cilj je rušenje USA državne moći i ekološkog zdravlja planeta radi buduće značajnije redukcije broja stanovnika ove planete.

    Zadnjih 50 godina, upravo pred našim očima, Istok jača: najprije Japan, pa Južna Koreja, i zadnjih 20 godina Kina.
    Pred našim očima, na primjeru usporedbe Sjeverne i Južne Koreje, valjda nam je vidlivo što može učiniti instalirani politički sistem jednom te istom narodu. U sjevernoj Koreji krajnja zaostalost i glad, a u južnoj prosperitiet kome nema konkuretnog u svijetu.
    Hoćemo li za to viknuti: dole komunizam , a živio kapitalizam. HA HA.
    Ili je možda istina da taj očigledan uspon nije ni djelo samih političkih sistema kapitalizma i komunizna.
    Naravno da nije.
    To je djelo i uprava Rothschilda.

    Stalno povlačenje automobila zbog mogućih kvarova od jedne moćne Tojote, ili sad Ferarija, itd. isto je rušenje moći jakog Japana ili Europe, i ista je pojava kao i katastrofe naftnih platformi, jer je :
    Na djelu niveliranje snaga u svijetu, u kojem svijetski vlasnici, uvode i jačaju svoju privatnu vlast nad cijelim svijetom, a otupljuju moći jakih država, s ciljem da u cijelom svijetu uvedu klasu najjeftinije robovske radne snage kineskog tipa, za njihovu privatnu globalnu vlast nad planetom Zemljom.
    Zato rade / uvode ogromne mase jeftinih radnika iz hispanskih zemalja i islamskog regiona u USA, a tako i u Europu.

    Naravno, na kraju će proizvesti tehnološkog čovjeka kao idealnog radnika / slugu potrebnog za preživljavanje samo Elite gospodara svijeta, odnosno oni grade Matrix kastinsko društvo.
    Celebritiji su samo jedan od slojeva tog budućeg Matrix društva koji se već sada jasno vidi.

    avatar

    03.09.2010. (00:22)    -   -   -   -  

  • Name Required

    SRETNA VAM PRVA GODIŠNJICA PRVOG POSTA :)
    Što se medija tiče, citat s Mišakovog bloga:
    Kao što objašnjava Alan Watt s internetske stranice www.cuttingthroughthematrix.com, u stvari nas se kultivira: “Prije svega, oni znaju gdje na tom polju žele uzgajati, vrstu usjeva koju žele uzgajati, koliko visok usjev treba biti i koliko ga treba biti. Najprije pripremaju teren, zemljište. Krče šikaru. Zatim oru zemljište. Drljaju ga. Čine sve što je potrebno. Zatim zasiju sjeme i promatraju ga kako raste… i kultiviraju ga. Dakle, to je ono što čine s vašim umom kada vas pripremaju za svaki veći događaj u vašem životu. Sve ćete to vidjeti u filmovima, posebno u ovom modernom vremenu… U dvadesetom stoljeću to se radilo prvenstveno kroz romane, kazališne predstave, glazbene koncerte, no danas je u svačijem televizoru… Izravno vas programiraju kroz zabavu, a kada zatim vidite da se to događa u vašem životu, reći ćete: ‘Pretpostavljam da je to u redu. Nekako je logično, nije li?’ i nećete više o tome razmišljati.” A odakle je ta ideja izvorno potekla? Plasirana vam je kroz zabavu, što i jest primarna svrha takve zabave.”

    avatar

    03.09.2010. (00:30)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Dobar, drago mi je što si postavio novi, već sam se uplašio da si odustao?!
    Pozdrav!

    avatar

    04.09.2010. (13:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...