Komentari

hana44.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • romantika

    Ne volim jesen i ne volim tugu ...a zima nosi hladnoću a s hladnoćom i tugu.....možda se jednom dogodi čudo i zavolim zimu jer čuda se događaju ..... do tada pridružujem se svima koji vole ljeto i sunce ....lijepi pozdrav :)))))

    avatar

    01.09.2010. (20:31)    -   -   -   -  

  • smotani

    stvarno je naglo zajesenilo....
    i ja, i ja hoću ljubav, a ne tugu ...
    topli ti pozdrav :)

    avatar

    01.09.2010. (21:16)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Ma, ovo je grozno!!! Sjedim u pidžami, kućnoj haljini (frotirastoj), čarapama, zimskim šlapama i još sam prebacila neku majicu preko ramena......i jjoš me zebu ruke! A bedasto mi je uključivati grijanje, jer, još je ljeto jel? Brrrrrr! Mrzim zimu i hladnoću! A pjesmu ću poslušati kasnije, sigurno ju znam mada se sad ne mmogu sjetiti......pozzzzz!

    avatar

    02.09.2010. (07:49)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    ajme....:))
    kako ja volim jesen.
    jesen diše u meni, oduvijek, i čeznem za njom u ljetu svakog dana. Razveselim se kišnim jutrima jer me sjete da će doći opet. I te magle i te kiše, i miris šume i vrganji u tvom kraju-mom kraju iz djetinstva. Tamne sjene i meke boje, tragovi po livadama i dim iz malih vlažnih krovova iznad maglene zavjese. Nije jesen kraj. Ona je početak. Novi početak. U kojem kiše i magle zastiru sve što je bilo, zovu zimu da ledi zemlju i briše joj sve tragove da bi proljeće dočekala čista.
    I ja sam rođena ujesen.
    (moja kćer sad u školu. jedva čekam i ja da odraste i uda se :))

    avatar

    02.09.2010. (20:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...