Komentari

mi-gradimo.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Sil

    hej

    žao mi što čujem za probleme, i tnažalost poveće, pa ja bih na tvom mjestu krivio geodeta jer svi rade kako on oznaći (druga stvar je kad građevinarac ne poštuje njegove mjere) tako da se malo nateži sa njim, on će ti trebat još na kraju kad kuća bude gotova, da ju uvede u katastar (neki zapisnik da je kuća po gabaritima i to nosi na katastar i to ti naplati cca 3000kn)

    avatar

    27.08.2010. (07:52)    -   -   -   -  

  • bracanka

    eh, tek ste poceli, a da vidite kod mene gresaka. Kad je pala kisa, pokazalo se da gurle nisu dobro postavljene(ugradjene u zidu)procurilo, kada je dosla stolarija zatvori nisu po mjeri, zatim pogresna vrata su postavili u sobu, ispilali su i izbrusili i onda stavili izolaciju preko kamena(bunja) koja je u izvedbenom planu ustvari morala ostati kao dekorativni zid na kucu jer je kuca stara gradnja i na kraju cijele ove price moram Vam reci da se ovaj izvodjac vodi kao jedan od najboljih na Bracu a i bogami je najskuplji, zato smo ga i uzeli. I naravno imamo nadzornika koji kaze da nije uocio odmah ove greske i sada vi meni recite tko je ovdje kriv?? Pa prezivit cemo i ovo, idemo dalje...Cekamo da se napravi novi zapisnik i nadje krivac. Po nama je najveci krivac nadzornik a zatim i ovaj (hvalisavac) izvodjac koji nezna citati planove..P.S. zivimo u inozemstvo

    avatar

    27.08.2010. (09:02)    -   -   -   -  

  • Kockica

    a joj pa ovo je grozno, a tek ste poceli..uglavnom ja isto mislim da je kriv geodet...jel se da sad ista napraviti ili mora ostati tako kako je? kako je zapravo 25 cm malo, a unisti cijelu koncepciju. drzim fige da nadjete najbolje moguce rjesenje

    avatar

    27.08.2010. (10:32)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    Jedino rješenje u ovom trenutku je da ostavim kuhinju 25 cm većom, a da smanjim garažu za 10 cm. A onda ćemo s raznim debljinama izolacije postići razliku, mogli bi dobiti 20 cm razliku između prizemlja i kata. Slijedeći tjedan se vraća geodeta s godišnjeg tako da ću vidjeti što će on reći na sve ovo.

    avatar

    28.08.2010. (23:38)    -   -   -   -  

  • Kockica

    jedno pitanjce - koga si angazirao kao nadzor, imas li ikoga uopce? koliko cesto je on na gradilistu?

    avatar

    30.08.2010. (11:01)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    Nadzor su mi preporučili, arhitektica se nije htjela s time baviti. Dolazi na gradilište svaki dan, jedino je prošli tjedan bio na godišnjem pa nije dolazio, ali sam mu sve slikao.

    avatar

    30.08.2010. (21:54)    -   -   -   -  

  • bracanka

    Ma svi su ti oni isti, i mi smo imali nadzor koji su nam preporucili pa isto ko da ga nismo imali. Moras stvarno imat sricu da naletis na dobroga. Drz se ti arhitektice..Ako ides koga tuziti onda nikada kraju..

    avatar

    31.08.2010. (01:23)    -   -   -   -  

  • Kockica

    a koliko placate nadzor, bracanka, građenje kuće? tj. na temelju cega dogovarate placanje - satnice, dana.. mi sad krecemo traziti izvođače, a za nadzor još zbilja ne znam odakle da krenem..

    avatar

    31.08.2010. (15:09)    -   -   -   -  

  • Građenje kuće

    Dogovoreno je 2000 Kn/mjesečno.

    avatar

    31.08.2010. (22:30)    -   -   -   -  

  • bracanka

    Dogovoreno je 1000 eura misecno. Koliko smo informirani dolazio je jednom sedmicno a nekad bi proslo i dvi sedmice. Placali smo nerad i nemarnost. Sa novim izvodacem smo jako zadovoljni a kucu nam sada nadzire jedan jako dobar prijatelj koji je pokazao vise znanja i volje nego bilo koji nadzornik. Hocu Vam reci da su oni samo na papiru (papilove, nista ne radu i jos ako su u dobrim odnosima sa izvodacem onda AJME TEBI.. Pazi da ti je sve tocno obracunato na svaki ispusteni racun i sa PDV-om jer bi ti mogao jos nakraju traziti na sve to da mu ponovo platis PDV kao sto se nama dogodilo( naravno nismo to platili, nismo budale). Oprez, pisem Vam sve ovo jer mi investitori nadrljamo..

    avatar

    01.09.2010. (00:36)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Nažalost kad geodeta pogriješi tu nema pomoći jer se svi dalje po njemu ravnaju ista stvar se i meni dogodila, ali smo ju uspjeli bezbolno rješiti. Valjda budete to uspjeli izvući samo pazi da nejdete s time dalje u još neku veću pogrešku radi nekog kompromisa!

    avatar

    02.09.2010. (17:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...