Komentari

primladenu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • romantika

    I tako s godinama koje su iza tebe stvorio si svoj svijet kojeg ponekad podjeliš s istomišljenicima koji te čitaju ...i to je uspjeh o kojem mnogi ne znaju da postoji ... sreća je kada Bog podari ljubav a uz to ide sreća i zdravlje... ljubav prema drugima nosi sa sobom sve ostale vrijednosti koje nas usrećuju ...lijepi pozdrav ti ostavljam :))))

    avatar

    26.08.2010. (00:03)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @romantika - Znaš, često si pomislim kako je bezsmisleno čuvati samo za sebe. Tako sam se nekada sramio i pazio da se ne vide moje mane i nedostatci. Vremenom vidjeh da je ovo svijet Božjega zajedništva i da ustvari istinski ništa sakriti ne mogu, jwe sve je zajednišrvo. Tada shvatih da je zabluda čuvati i sakrivati za sebe. Nisam tome učen, doli svijetom i životom. I krenuo sam dijeliti i svoj život, ne uzimajući ništa, ali tako niti priječeći. Sve je na putu Božjem. Postoje još inercije života. Promatram ovaj svijet u grču. Taj grč svakoga se osjeća i prenosi. I oni koji imaju i vladaju najčešće su u grču. Tako se potiskuije moć ljubavi, mada briga iz ljubavi zna uraditi grč. To je kao odabir puta. Tu je čovjeku potrebna dobrota i mudrost i vjetra. Stvarno ti je dobar ovaj komentar.
    Svako ti dobro želim ... :)

    avatar

    26.08.2010. (09:44)    -   -   -   -  

  • romantika

    Hvala Mladen.... neka mudrost bude tvoja vodilja u daljnjem životu :)))))))

    avatar

    26.08.2010. (12:35)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @romantika - Viđenje Istine, a to jest dobrota u njenom priznanju, a priznanje nije ni rijel, ni misao, nego djelo života. Hvala na prekrasnoj želji. I Tebi dobrote želim ... :)

    avatar

    26.08.2010. (12:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...