Komentari

trudnjacha.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Jaca

    evo koliko ja znam o svemu tome: na blogovima sa "cool liste" se pojavljuje samo link za te igrice, a nema citav box kao kod tebe. Mislim da bi ga mozda mogla skloniti ako odes u kod podloske bloga i nades tamo gdje pise "Molimo da ne micete ovu varijablu jer
    ce se koristi za eventualne obavijesti. Hvala!" i onda to izbrises.
    Za facebook "svida mi se" nisam bas sigurna jer kod mene ga nema, ali ga vidim na svim ostalim blogovima. Ono sto je razlicito kod mog bloga je to da ja jos od provg dana ne prikazujem naslov posta na mojim postovim, tako da mozda to glupo "like" dugmence ima neke veze sa kodom koji prikazuje naslov posta.
    Upravo sam otkirala da kad odes na "postavke" tamo ima pitanje "Želite li da se na vašem blogu prikazuju Blog.hr boxevi sa zanimljivim sadržajem s drugih portala?" Mozda ako tu klines "ne" (default je "da"), to bi moglo da skloni igrice.
    I slazem se da je linkovanje na fb bez opcije za liknovanje sasvim glupo!

    avatar

    20.08.2010. (23:35)    -   -   -   -  

  • Jaca

    ok, upravo sam malo eksperimentisala - da se rijesis igrica pronazi ovo "molimo da ne micete...". odmah ispod toga bi trebalo da pise "$Banner$" . Izbrisi ga i igrice ce nestati.
    Ona druga opcija sa "da" ili "ne" izgleda da nista ne mijenja

    avatar

    20.08.2010. (23:38)    -   -   -   -  

  • Jaca

    opet ja - fb je definitvno ugraden u variabli "$NaslovPosta$". kod mene je nema, a ako izbrises kod sebe neces imati vise ni naslove (a mozes ih staviti samo kao bold na samom vrhu teksta i eto naslova), a nece biti ni fb link

    avatar

    20.08.2010. (23:46)    -   -   -   -  

  • ex trudnjacha

    yey! nestale igrice!!! :))))
    hvala, hvala, hvala, HVALA!
    sad još samo da ubacim naslove ranijih postova u same postove i neće biti ni fejsbuka, jupi! hvala puuuuno! :)

    avatar

    21.08.2010. (00:16)    -   -   -   -  

  • Jaca

    :-D nama na camu! Ali da znas da ako sutra ne polozim ispit tebe cu da krivim jer mi je bilo mnogo interesantinije otkriti rjesenje ovog "problema" nego citati auditing book :)))

    avatar

    21.08.2010. (02:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...