Komentari

kucazagorje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Građenje kuće

    Vrata si radio po mjeri ili su kupio gotova, naime meni je arhitektica zamislila vrata visine od 2.3 m u prizemlju, ali mi se ne mili nešto plaćati puno skuplje ako se može dobiti jeftinije.

    avatar

    26.08.2010. (23:31)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej

    ne kupio sam gotova vrata (najviše zbog futer štoka), zato jer su bila ultra jeftina (kao što rekoh osim izgleda trenutno nisam baš prezadovoljan ali vidjet ćemo kada ukucam šarafe u štokove, iskreno htio sam ih dat raditi ili kupiti kvalitetnija ali kad imaš 11 vrata onda je cifra malo poveća, inaće bolja vrata bi me po narudžbi koštala oko 2500 kn kao i u dućanu mada iskreno nigdje nisam vidio vrata tvoje visine (a tražio sam svuda po zagrebu), doduše u slavoniji bi trebalo biti puno jeftinija ručna izrada

    avatar

    27.08.2010. (07:58)    -   -   -   -  

  • patuljak

    Opet ona stara da jeftino nije uvijek i najbolje, ali eto kad je čovjek ograničen s financijama nema izbora. Jesi uspio kaj riješiti?

    avatar

    02.09.2010. (17:41)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej

    pa zasad sam kupio turbo šarafe i kapice za vrata sad čekam šogora da pošstavi letvice dan dva da se štok izravna i onda zbuše štokovi i to bi trebalo biti to (samo se nadam da neću čekati do proljeća:)

    avatar

    04.09.2010. (16:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...