Komentari

belleepoque.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • seoska idila

    ha gle - stvar ti ide ovako: tko čita - čita, tko ne čita - nemogu ga privući ni besplatne knjige, a kamoli tamo neki naslovi na polici za meso (bar je u mojem Konzumu i to jedno od mjesta gdje su smjestili dotične knjižice).

    osobno - volim knjigu i pokušavam i neke stručne stvari nabaviti na način da kupim knjigu, a ne recimo kopiram ili printam s neta.

    volim se počastiti s nekim naslovima s Amazona (npr. moja omiljena krim-spisateljica Donna Leon), koji još možda nisu stigli do nas. Doduše, cijena ispadne ista kao recimo na odjelu stranih djela u Algoritmu, no Zg. tj. njihov dućan u Gajevoj mi baš nije uvijek pri ruci. ovako mi poštar uruči u ruke knjigu. :)

    avatar

    13.08.2010. (20:52)    -   -   -   -  

  • Teeja

    Lako za knjige, meni je super šta su sad filmski naslovi tako jeftini pa će valjda bit i manje piratluka i ekipa možda počne gledat štogod filmova.

    avatar

    16.08.2010. (00:56)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ja obožavam knjige - pa i ovakva izdanja, uz čudne prijevode - ali, ipak...:))))) Nema knjige tvrde korice?! Pa što, zar je zato manje vrijedna čitanja?! Dapače...
    Hvala najljepša na komplimentima za Đoleta :)))))
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    16.08.2010. (21:27)    -   -   -   -  

  • Uvijek bolji

    Ja isto zagovaram što veću dostupnost knjiga, kao okorjeli čitatelj svega i svačega što mi dođe u ruke. ;) I stvarno me raduje što si vidio toliko tih knjiga na plaži, jer to znači da još ima nade za knjige, da ih filmovi i TV i net neće pregaziti.

    avatar

    17.08.2010. (14:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...