Komentari

alkemicarka-u-usponu.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • edita

    Iz prve ruke svjedočim da je druga torta bila praznik za sva osjetila. Nestala je u 'roku keks' (šta tek kažeš na ovu frazu :)) i zato tnx ivončice.

    avatar

    08.08.2010. (19:25)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    Napravit ćemo reprizu. Jedva čekam!

    avatar

    08.08.2010. (23:43)    -   -   -   -  

  • medena

    «jovo nanovo»! - lipa moja, znaš li ti čiji je jovo? znaš li ti ko nas je napada? znaš li ti ko nan je krojija život? oni, jove! turtu nisan probala, ali ako edita kaže tako kako joj ne virovati. šćeta pravit reprize jendom u godini, čini to tjedno pa ćeš vidit kako iskustvo čuda čini

    avatar

    14.08.2010. (20:33)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    @Medena: komentar ti nije meden, nego, nažalost, jako gorak. Možda u rađenju torti ipak treba uživati i raditi s ljubavlju, a ne zbog normi, bilo to jednom tjedno ili jednom godišnje. Možda bi bilo manje gorčine.

    avatar

    15.08.2010. (15:39)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Dobra si. :)) A kad smo kod pogrešaka, sjetila sam se zgode kada sam pikslu u kojoj inače stoji brašno jednom prilikom napunila šećerom u prahu. I pravili dečko i ja pizzu, on zna da tamo inače stoji brašno, a i šećer u prahu mu je sličan, isipao ga on, ja ga zaboravila upozoriti, mijesimo, mijesimo, sve se više lijepi, kad ono - blink! pa to je štaub-šećer, a ne brašno, sav smo materijal morali baciti i hajde ponovno. Baš kao i ti. :) Ali nema veze, barem je iz druge dobro ispalo. Baš kao i tebi. ;))

    avatar

    21.08.2010. (12:22)    -   -   -   -  

  • medena

    eto, i prvi se komentar može baciti. neka ovaj drugi bude bolji. ja ne volim pravit kolače pa mi se take stavri i ne događaju. ali sam majstor u pravljenju pita. ugodan dan

    avatar

    25.08.2010. (18:12)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    @Kinky: Hvala ti! Zato je meni najslađe pravit kolače s mojim klincima, uvijek se dobro zabavimo; jedini je problem u ograničenosti sastojaka: jedini kolač ili tortu koju priznaju su od čokolade ili eventualno vanilije. I još uvijek im je manje drag od milka čokolade;)
    @Medena: Pite ili kolači, važno je da je slatko! Zapravo, ja obožavam pite, i baš planiram radit jednu od šljiva koju preporuča Gastro diva.

    avatar

    26.08.2010. (12:32)    -   -   -   -  

  • dom zdravlja

    ima se tu šta čitati. pa kada sve prođem ću da nešto i napišem. baj, baj!

    avatar

    26.08.2010. (22:29)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    Za Dom zdravlja spremna! Budi rendgen ovim retcima, hehehehe;)

    avatar

    29.08.2010. (13:38)    -   -   -   -  

  • dom zdravlja

    ma najvažnije je da nemaš ograničenja nego pišeš koliko te volja i šta te volja. da nemaš mota imaš, da voliš pisat voliš, da je makarska mali grad mali je. e, sada, negdi mora puknit ograda, ili na blogu pa se raspišeš još jače i još bolje ili će biti nešto drugo. piši, samo piši. profesionalno deformirana uvijek kažem «super je, baš si to dobro napravila» izgubila sam analogni signal, a nemam digitalni ... i tako okrnjena ulazim u noć!!

    avatar

    08.09.2010. (01:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...