Komentari

hana44.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Disalica

    Niti ja nikada nisam mogla shvatiti kako se netko toliko može baviti tuđim životom, no sada shvaćam da te osobe nisu u potpunosti zadovoljne sa sobom i nemaju svoj život, pa onda traže tuđe mane i analiziraju tuđi život tijekom kava sa prijateljicama, kako bi svoje nedostatke prikrile ili izbjegle temu o svom životu.
    Još kao djevojčica sam se čudila tim razgovorima između moje majke i susjede (koja joj je najbolja prijateljica) i nikako nisam mogla shvatiti zašto ih toliko zabavlja razgovor o drugima. Ali, one nisu imale baš o čemu razgovarati.. Žive na selu, i glavna okupacija im je crkva, ručak ili crkveni časposi/knjige. Nisu pročitale neku dobru knjigu, roman pošto su im ograničenje bili molitvenici. Dakle, osobe koje tračaju su zapravo jako prazne osobe....
    Pri tome ne mislim na one koji jednom na mjesec kažu 'da, čula sam da je umro', nego baš na one prave babe tračare koje znaju kad je tko trepnuo, kihnuo i slično.
    Da li tračam? Mislim da se po komentaru vidi.. :)
    Kad idem na kavu s prijateljicom razgovaramo o našim životima i doživljajima, a ne o tuđim.

    Draga Hana, samo ti uživaj na godišnjem, lijep pozdrav ti šaljem! :)))

    avatar

    03.08.2010. (12:02)    -   -   -   -  

  • lady flower

    Nikada nisam voljela tračeve i uvijek osjećam kako mi iscrpljuje energiju kada komentiram nečije postupke ili sam u društvu koje trača. Što ću komentirati tuđi život kada sam svjesna da često ni svoje probleme ne mogu riješiti, a najgore mi je nekoga osuđivati. Najgore mi je što mi se radno mjesto svelo na ogovaranje i to sve svakome iza leđa, što me jako žalosti, a ne možeš ni uvijek biti izoliran da ostaneš zdrav. Ima se čovjek puno i previše baviti sobom i svojim životom i jednako tako pustiti druge da se bave svojim.

    avatar

    03.08.2010. (19:14)    -   -   -   -  

  • Viktor The Paprat

    Moja Gospodarica ne ponosi tračanja što je glavna zanimacija Kruele'devil (njezine buduće svekrve). Gospodaricu zanima samo njezin život, a i s njim joj zna biti naporno. Kud bi stigla da se još bavi tuđima?

    avatar

    04.08.2010. (12:41)    -   -   -   -  

  • Šima

    Izbjegavam tračati, iako volim čuti poneki dobar trač :-)))

    avatar

    04.08.2010. (12:56)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    tračanje je put do utjehe-slabe i upitne vrijednosti, ali čovjek koji se njima bavi, očito na sebe i svoj život ne gleda sa zadovljstvom, pa se tješi tuđim lošijim ili manama.
    A na kraju-mi ne tračamo-mi pričamo priče, koje nam je netko rekao-a ako su lagali mene, i ja lažem vas :))

    avatar

    05.08.2010. (08:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...