Komentari

primladenu.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • romantika

    Jednom sam negdje već izjavila da je vrijeme pojam.... sve oko nas je pojam..jesmo li i mi to isto ili smo samo materija koja služi pojmu da od njega stvori neku situaciju koja je opipljiva i koja ostavlja pečat na ovome svijetu. Pečat smo MI ...SVI MI ... netko veći a netko manji ali ...ipak jesmo... ljubav bi trebala biti vodilja svima koji nastoje svoj pečat ostaviti sjajnijim ...lijap pozdrav šaljem :))))

    avatar

    02.08.2010. (19:06)    -   -   -   -  

  • kapljice

    prekrasno....Ugodno veče Ti Želim dalje...

    avatar

    02.08.2010. (20:16)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @romantika - Zanimljiv prisrup u ovom komentaru. Pojam je misaona konstrukcija koja ima potporu realmosti ili u pdnosu na nju. Ja bi čak išao dublje u doživljaj realnosti. Jedino tako je osjećamo. To je ustvari selektivan pristup, a on je izratito subjektivan, pa čak i skupno subjektivam. Ovisi o našim moćima i kriterijima. Moći su nam ograničene senzorima i tako ispuštamo zasigurno puno bitnij elemenata i veza. Tako smo na nivou predosžbe. Čak i vrijeme je u tome, ali kao posedan element, kao veza elemenata. Pitam se kako vidjetri bolje' pretpostavke i provhere valjanosti nbjihove su beskrajan posao. Predosjećaj je nešto smislenije , ali sa velikom dozommogućih pogrešaka. Misaono kretanje i gledanje daje dpživljaj u kojrm se nastoji razlučiri upravo to što se time radi.
    Da bi se srviruli neopterećeni uvjeti verliki moć ima molitva kao vještina kojom se urešuje stanje u sebi i spremnost na poniranje u istinu. Hvalom se stvara balans kohjim se omogućuje valjanos dosega. Konačno smo svi jedinstvom. Što i kako? Ovdje smo da dokućimo ljepotu dara života. Vherujem i na taj način omogućujem volje na tome putu. To nije formalna vhera, negi životni put. To nisu riječi ni misli, to je životni put... Daješ zanimljive poticaje za kazivanje ... Svako ti dobro ... :)

    avatar

    02.08.2010. (20:26)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @kapljice - i Tebi. Ti 'kapljice' si oslonac svemira, jer bez Tebe ovo ne bi bio ovaj svemir... radost neka Te prati ... :)

    avatar

    02.08.2010. (20:38)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @BLUKRECIA - To je kao pitovanje. Na pitu svega se nađe, pa gladni putnik naiđe na poneki plod, a umorni konak, a gladnome ponekad i osmjeh radost pruži. Svako ti dobro želim ... :)

    avatar

    02.08.2010. (23:28)    -   -   -   -  

  • smotani

    prijatelju - puno je pitanja pred nama. kao i ti, pokušavam, jedno po jedno riješiti - naći odgovor na njega, a opet, čini mi se da često ne samo ostanem bez odgovora nego u tom nastojanju pogubim se do te mjere, da je nemoguće razlučiti . jesam ili nisam, ići ili n ići, želim ili ne želim.....
    ma koliko život jednostavno zvučao, satkan je od bezbroj profinjenih ali veoma složenih niti koje nas oplemenjuju, koje nas vode, kojima težimo i s kojima nastojimo ruku pod ruku u svaki nov dan.. a pitanja - njih će uvijek biti a naročitoonih...bez odgovora....
    lijep ti pozdrav ;)

    avatar

    03.08.2010. (14:10)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @smotani - Tako to izgleda. Pitanja su odraz procesa u nama. Ona iniciraju proces u prostoru našeg doživljavanja istine. Ti propcesi mijenjaju nas. Česta na postavljeno pitanje ne očekujem btz odgovor i pitanje ostavljam živim i nakon prvih i jasniji refleksija na njih. Znam da pronmjena je životbi moto, pa tako ostavljam da traje. Živa šitanja jačaju moj način gledanja na život.
    Tako želudac pokreće pitanje hrane, a razne druge potrebe druga pitanja.
    Kada ti se lini da si se pogubio, znaj nisi. Zaustavi potrebu za brzim odgovorom. Vjerojatno sustav u tebi još nije spreman. Na bitnja pitanja se odgovori često rađaju polako. Tako se čovjek mijenja.
    Srdačan ti pozdrav ... :)

    avatar

    03.08.2010. (14:34)    -   -   -   -  

  • vjeraufanjeiljubav

    ocekujem te prijatelju...

    avatar

    07.08.2010. (14:26)    -   -   -   -  

  • Mladen

    @vjeraufanjeiljubav - U 13:49 po voznom redu ... Vidinmo se ... :)

    avatar

    07.08.2010. (17:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...