Komentari

mikilee4.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • I love Australia

    Ovo je tako ljepa pjesma !! cuo sam je vise puta !!

    avatar

    17.10.2010. (13:58)    -   -   -   -  

  • 1982

    lijepa pjesma

    avatar

    28.11.2010. (16:10)    -   -   -   -  

  • boco san

    :-))))) volim glazbu slušati srcem , tako je i sada dok sam na tvom blogu,
    Prekrasni prizoru
    Čestitam .-))))))

    avatar

    02.12.2010. (13:08)    -   -   -   -  

  • g-Day

    Drago mi je da vam se sviđa.

    avatar

    03.12.2010. (06:53)    -   -   -   -  

  • boco san

    Dobro jutro , svratila sam opet pogledati lijepotu Australije
    i znatiželjno zavirujem u biljni i životinjski svijet.-)))
    Prekrasan blog.-))
    Ugodan dan , tebi i tvojoj obitelji

    avatar

    03.12.2010. (08:46)    -   -   -   -  

  • g-Day

    Hvala vam:Jos jednom bas mi je drago da ste odusevljena blogom i preljepim biljnim i zivotinjskim svijetom Australije.Takodjer koristim ovu priliku da vama i vasoj obitelji pozelim sve naj ljepse za Bozicne i NovoGodisnje blagsane.

    avatar

    03.12.2010. (12:32)    -   -   -   -  

  • boco san

    Zahvaljujem g-Day .-)))
    Vi ste prvi čestitar , a kad čestita prvo muško e onda je sigurno da će
    blagdani koji dolaze biti još ljepši .
    Moje malo društvo i moja obitelj žele i Vama svako
    dobro za predstojeće blagdane
    i što sretniju i uspješniju nadolazeću godinu .
    Ssmokić šaljemo onaj svemirski .-)))

    avatar

    03.12.2010. (14:38)    -   -   -   -  

  • I love Australia

    Sretan Božić i sve najbolje u novoj godini !

    avatar

    27.12.2010. (13:43)    -   -   -   -  

  • g-Day

    HVALA HVALA ho ho ho ho marry christmas

    avatar

    28.12.2010. (08:55)    -   -   -   -  

  • Chonto

    Poštovanje,

    Pročitao sam gotovo sve komentere i upite na Vašem blogu ali nemogu se oteti želji za postavljanjem svojeg upita, odnosno komentara. Blog kojeg vodite je uistinu koristan i svaka pohvala autoru za trud, želju i volju za pomaganjem.

    Pa da krenem sa svojom pričom, naime evo nedavno se rodila ideja (između mene i djevojke) za stvaranjem novog života negdje izvan granica HR. Australija je jedna od dvije zemlje za koje se dvoumimo. Prije no što išta započnemo interesira me kakve su nam realne šanse za preživjeti u stranoj zemlji u kojoj nemamo nikoga poznatog. Naravno oboje smo radišni i nikada do sada nismo imali problema pronaći posao. Ja sa diplomirani informatičar i trenutno sam zaposlen u jednoj američkoj firmi kao asistent projekt menađera (digitalni marketing), imam srednju školu za električara te sam završio nekoliko jednogodišnjih tečajeva u vezi informatičke struke. Ne biste vjerovali ali imam i 4g. iskustva u brodogradnji (traser brodskih površina). Dok sa druge strane moja djevojka je diplomirani fizioterapeut i za razliku od mene nije toliko lutala po raznim poslovima već radi posao u struci. Oboje imamo 29 godina.

    Ineresira me kako kreću stvari ako se doista odlućimo za pokupiti prnje. Kome se javiti, koliko traje proces, i ponajviše me interesira pošto smo oboje bez ikakve veze, kako se dobiva posao (da budem iskren spreman sam raditi u početku sve), kako se dobiva smještaj?

    Te koji dio Autralije (grad ili mjesto koje je tako orjentirano) ponajviše odgovara našim zanimanjima, odnosno gdje najbrže pronašli zaposlenje i uklopili se?

    Zaboravio sam napisati da oboje znamo engleski jezik (cura i talijanski), tako da vjerojatno nebi imali velikih poteškoća u sporazumijevanju.

    Bio bi Vam jako zahvalan prvo na čitanju mojeg komentara, a zatim i na odgovoru, odnosno bilo kakvom tračku optimizma da je takvo nešto izvedivo i da se možemo probati malo više aktivirati u takvom naumu.

    Lijep pozdrav iz Pule, RH

    avatar

    11.01.2011. (20:07)    -   -   -   -  

  • g-Day

    Kao prvo hvala na ljepim rjecima.Naravno da imate sanse,mladi ste i skolovani ste.Prvi glavni korak vam je da kontaktirate Au ambasadu (jer tad nema rekla kazala).Vi njima reknete sta zelite i cime raspolazete,na osnovu toga oni ce vam reci sta sve trebate.Ja sto mogu da vam kazem to je ohrabrenje da radite na necemu sto zelite.Naravno moja preporuka bi bila Melbourn kao izbor mjesta rada i zivljenja.Takodjer ohrabrenje da se nebrinete sto nemate nikih veza(za razliku od moje zene i mene vi znadete Engleski,a mi ga nismo znali niti smo imali veza).Kad osoba zna sta hoce i spremna je raditi na tome sve jednostavno dodje na svoje mjesto.Nadam se da sam vam makar malo olakso nedoumice,ako vas jos sta bude interesiralo slobodno se obratite.Good luck.

    avatar

    12.01.2011. (08:06)    -   -   -   -  

  • kiki_sisak

    bok,evo neznam hoce li tko ovo vidjeti ali evo ajmo reci da sam veliki ljubitelj australije i ako tko ima ovdje a da je iz australije sa kime bih se mogao tipkati,dopisivati,bilo bi mi jako drago....2004 sam bio u melboureu kod rodbine i da sam ikako mogao srediti papire ostao bih u australiji,i dalje se nadam i volio bih kad bi bilo moguce doci i zivjeti,raditi u australiji,u hrvatskoj je koma,nema tu srece....ako itko ovo procita neka mi posalje meil na kiki_sisak@net.hr pozdrav svim aussima.....love australia

    avatar

    10.08.2011. (21:19)    -   -   -   -  

  • Advardoo

    Usamljene djevojke iz vašeg kraja; hifuck.me

    avatar

    23.06.2020. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...