Komentari

hana44.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • lady flower

    I ja sam s dvadeset i nešto nosila sakoe na posao, a sada sve samo ne to, nabacam nešto što je meni stylish i samo da je u bojama, ne podnosim više crno-smeđe-sivo

    avatar

    29.07.2010. (22:30)    -   -   -   -  

  • Disalica

    Vidim, nisam jedina koja je na posao hodala strogo odjevena. Prije su to uglavnom bile hlaće, crne, i siva/bijela/smeđa majica. Danas mi ne pada na pamet tako odjevena ići na posao, opustila sam se i počela uživati u udobnoj odjeći. Traperice, majica, balerinke (koje me čine poletnom) i tako to. Sada se trudim izgledati mlađe, a godine me sustižu... Najgore je bilo kad sam pronašla sijedu vlas u kosi, uuuh, ne želim se niti prisjećati :)
    Lijep pozdrav, Hana!! :))

    avatar

    30.07.2010. (00:49)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    Meni najdraže što radim u uniformi i nikakvih briga po izboru odjeće. Ja sam odrastala u vrijeme kad su žene još imale struk-grubo rečeno, al ti se sjećaš i masa se sjeća da prije nisi mogao vidjeti ženu koja nije stegnuta u struku i u formi pješčanog sata. Trbuh se mogao oprostiti samo rodiljama. Pa sam ja u strahu da ne izgubim struk, nakon rođenja moje kćer punih godinu, a možda i više, svakodnevno radila trbušnjake, što je ostavilo prilično dobar trag na mojoj liniji i što god da obučem-i dalje izgledam dobro. Jer jednom, kad steknemo samopouzdanje, nije više presudna odjeća jer nam ne služi da skrivamo nešto-ili sebe.

    avatar

    30.07.2010. (07:15)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    e da, moram komentirati-evo ispod ovih komentara vrti se reklama dnevnik.hr-a, sa slikom Stiflerove mame-svi je se dobro sjećamo. 49 godina ima žena! Ali moj Bože, kakva žena-i nije fala Bogu i svim svecima, mršava, a vidi i izgled i samopouzdanje!

    avatar

    30.07.2010. (07:17)    -   -   -   -  

  • borut

    Eh, zene, zene:-)

    avatar

    30.07.2010. (17:30)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Imaš pravo valja se oblačiti onako kako se u tome dobro osjećaš a uvijek se bolje osjećaš
    kad je to bliže mladosti.:)

    avatar

    30.07.2010. (17:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...