Komentari

novapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (58)

Marketing


  • catwoman

    Najbolji dokumentarac na tu temu, koji sam ikada vidjela. Samo mu još nedostaje drugi dio, gdje bi se prezentirale razne metode razvoja svijesti, tj. psihičkog iscijeljenja na prirodan način.

    Nemam potrebe bilo što prigovoriti ili ograditi se bilo od čega ( jedino još moram pogledati 8. dio u cijelosti, štekao mi je pristup netu ), za razliku od Zeitgeista. Ovo je zaista puuuno dublje i ispravnije rečeno, odlično prezentirano, i dovoljno nenametljivo, s odličnim starring likovima. Putem ovog filma shvatila sam kako i zašto funkcionira bioritam, potvrdila neke informacije od ranije u vezi sanskrta ( navodno, u drevnoj formi tog jezika čim bi netko čuo novu riječ, odmah je shvatio i njen pojam ili fizički aspekt, ukoliko se radilo o konkretnoj imenici ), funkcioniranja mantri i sutra, Maharishijeve teorije ovisnosti državnih vlada/ uprava o kolektivnoj svijesti. Posebno me ugodno iznenadilo što autori neutralno gledaju na novac, informaciju i tzv. svete spise.

    Odličan uvod i poanta, ma - kao i cijeli film. Zaista sam oduševljena. Doista, što CowboyBebop1012 odabere i prevede - to je izvanredan materijal. Imali smo na blogu već dva njegova odabira.

    p.s.

    isprika svima što se nisam držala najavljenog "voznog reda" i objavila @TJ i @Gordyev post, to će biti delicija nakon ove. :-) Mislila sam da bi nam dobro došlo malo videomaterijala, čisto za promjenu nakon jednog vrlo dugog pisanog teksta.

    avatar

    28.07.2010. (21:10)    -   -   -   -  

  • hrx22

    "Načinjen sam od svjetlosti; načinjen sam od zvijezda ... Sve je stovreno od svjetlosti a prostor između njih nije prazan" I spoznao je da je sve što postoji jedno živo stvorenje, a da je svjetlost glasnik života, jer je živo, i u njemu su sadržana sva znanja" Tada je shvatio da, iako bijaše načinjen od zvijezda, on sam nije zvijezda. "Ja sam između zvijezda" Razmišljao je. Tako je zvijezde nazvao TONAL, a svjetlost između njih NAGUAL, i znao je da je ono što je stvorilo sklad i prostor između njih ŽIVOT ili NAMJERA. Bez Života tonal i nagual ne bi mogli postojati. Život je sila apsolutnoga, vrhovnoga, Stvoritelja koji stvara sve.
    "Pravi mi, čista smo ljubav, čista svjetlost" govorio je. U svemu je ugledao sebe - u svakom čovjeku, u svakoj životinji, u svakom drvetu, u vodi, u kiši, u oblacima, u zemlji. I spoznao je da Život na različite načine miješa tonal i nagual da bi stvorio milijarde očitovanja Života.
    TO JE TO!
    4 sporazuma sa samim sobom:
    1-ne pretpostavljaj
    2-stoj iza vlastite rijeci-il namjere
    3-daj koliko mozes dati(sve iznad je previse)
    4-nista ne dozivljavaj osobno
    Don Miguel Ruiz

    avatar

    28.07.2010. (21:40)    -   -   -   -  

  • hrx22

    Ima jedna simpaticna prica:
    lin-chi je jednog dana drzao predavanje..neki covjek mu je prisao i iznenada upitao:'samo mi molim te odgovori na jedno pitanje:TKO SAM JA
    lin-chi je sisao sa svog mjesta i krenuo ka covjeku-svi su odjednom postali tako tihi..sta li ce uciniti?svi su mislili da je trebao odgovoriti sa svog mjesta..napokon je lin chi dosao do onog covjeka..dvoranom je zavladao muk..sve se zaustavilo,a onaj koji je pitao poceo je onako zbunjen ubrzano disati..lin chi je zurio u njegove oci i tek poslije nekog vremena odgovorio:
    ''ne pitaj mene-uddji unutra i sam pronadji odgovor na vlastito pitanje...sklopi oci, ali se ne pitaj ''tko sam ja...udji u sebe i pokusaj vidjeti tko je to sto pita? zaboravi na mene-pronadji izvor pitanja..udji u sebe sto dublje mozes''

    nitko meni il nekom drugom nemoze reci tko sam ja u sustini...a mi u nasim zivotima imamo tisucu naziva il smatranja sta amo mi...''ti si jedan veliki neradnik koji to i to radi i to totalno nebitno ...to je njegova percepcija tebe, negov uvid sta si ti il kako djelujes..a sta mi radimo uvrijedimo se al i nekako i povjerujemo..jednim malim djelicem ako ti mislis da je to istina pa je on to potvrdio..uglavnom zelim rec mi trebamo preuzet odgovornost na sta mislimo,smatramo potvrdjujemo jer mi biramo stvarnost..mi biramo sta je istina a sta ne..samo smo slabi pa vjerujemo al u nama samima je kljuc!!! :-)

    avatar

    28.07.2010. (22:08)    -   -   -   -  

  • damok

    odličan dokumentarac! Preporuka. Gledao sam ga prije godinu dana, odgledao sam ga opet.

    avatar

    29.07.2010. (10:51)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Kad sam pročitao ovo shvatio sam da smo svi mi u zaglibili u tako duboko blato da se više ne možemo osloboditi toga...

    avatar

    29.07.2010. (19:46)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ damok ... i ja ću pogledati još jednom, kada bude vremena, baš je užitak - tako je meditativan ili dinamičan, ovisno o temi, fina je glazba, ugodan glas naratora - baš umjetnički kreiran, rekla bih.

    @ TJ ... skladotvorne skupine dokazano smanjuju stopu kriminala minimalno za 30 %, dvostruko je učinkovitije i to bi spriječilo ovakvu moguću ispriku za kojekakve policijske ispade. Vidim da moram uskoro staviti post o tome na blog.

    A je taj Philip Dick bio vizionar. ( Prema njegovoj priči ili romanu napravljen je scenarij za film, zato je tako dobar. )

    @ Gordy, jesi li čitao možda njegov roman " Čovjek u visokom dvorcu " ? Tu jedan od glavnih junaka ili junakinja čita I Ching i sve se događa prema tim predviđanjima. Meni je to najfascinantniji njegov roman, ali nisam sve čitala, svega nekoliko i par priča.

    avatar

    29.07.2010. (20:52)    -   -   -   -  

  • Boris

    Cat - Samo Ti briši komentare. Istina je bolna za svakog koji želi ozdraviti. A ti to stvarno ne želiš.

    avatar

    30.07.2010. (07:58)    -   -   -   -  

  • Gordy

    @cat
    Malo sam samo pogledao stranicu o Philipu Dicku (joj, koje ime ;-))
    Sto se tice I chinga, sjeti se filma Predator, ti heksagrami se pojavljuju predatoru na onom displeju na njegovoj ruci, cool.
    Slabo ti ja citam romane, vec godinama.

    @boris
    ako si toliko evoluirao, koliko tvrdis, ne mislis li da bi trebao razumijeti i shvatiti one na nizim nivoima, i osjecati suosjecanje prema njima? Naime, i taj "nizak" nivo na kojem je Cat je opet jedna od faza, a jasno je da optuzivanje i vrijedjanje nece nikoga podici, a tebi ne bi trebao biti problem doci sa visine i funkcionirati u nizoj dimenziji.
    S druge strane, nametanje 'istine' ognjem i macem je poznata metoda raznoraznih ideologija, religija i slicnih elemenata, pa tko kaze da nisi jos jedan od milijuna zabludjelih ovaca koji zeli svoju verziju istine nametnuti drugima, e da bi se on osjecao truncicu bolje.
    Radi na sebi, bato, dovoljno je tumacenje Biblije od strane nizih umova nanijelo stete covjecanstvu i Zemlji.

    avatar

    30.07.2010. (10:12)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Gordy ... baš sam sinoć malo prelistavala onu knjigu što si mi preporučio, sjećaš se kako se ghouls vole vraćati i ne mogu bez tuđe energije ? Brisanje komentara je anti-ghoul protection. ;-)

    @ svi ...

    tko želi komunicirati s @ Borisom, neka ga zamoli da ostavi ovdje svoju adresu ili adresu bloga, to neću obrisati, a sve ostalo njegovo brišem, pa vam se ne isplati ovdje započinjati ili nastavljati bilo kakvu komunikaciju s njim. U vezi toga nikom nisam dužna obrazloženje, osim @Para(ne)normalnom, a to je riješeno. Tko je nov ovdje i želi se o tome informirati, neka napravi osobno istraživanje čitajući komentare od posta "Nova Politika - praktične vodilje", od pojave komentatora @ hej, i neka izdrži onda pročitati do kraja.

    cat

    avatar

    30.07.2010. (15:23)    -   -   -   -  

  • Helixme

    Ovaj dokumentarac je odličan, pogodili su ovim isticanjem o našoj krivnji, jer mi se sami moramo mijenjati da bi mijenjali druge.

    @svi Možete li mi reći može li se ona knjiga nekako nabaviti u HR knjižarama ili knjižnicama, jer mi je nekako draže čitati sa papira nego sa monitora

    avatar

    30.07.2010. (15:36)    -   -   -   -  

  • Spin

    Ovaj dokumentarac je fenomenalan pogledao sam ga prije god dana i sada opet, no ni on nije toliko sveobuhvatan koliko se to čini na prvi pogled odnosno i on pati od sindroma preuskog pogleda na svari,
    primjerice inzistiranje katoličke crkve na moralnosti u pogledu naše sexualnosti ne treba uvijek shvatiti kao izazivanje srama kao sredstva manipulacije, to se može shvatiti i kao ispravan odgoj stoke zvane ljudi, jer čovjek može doista biti što god želi (pedofilija, incest, homosksualnost, sex sa životinjama itd) no za evoluciju života nije uvijek poželjno da čovjek koristi vlastitu volju kako mu paše. No što je je neki su odgoj ljudi shvatili malo prerevno i to nauštrb slobode, uglavnom ništa nije baš crno bijelo.

    No inače bih kimatiku preporučio svakome da pogleda jer je jednostavno taj dokumentarac nezaobilazan za širenje svijesnosti, (ili barem maštovitosti što je njegov najvjerojatniji učinak)

    avatar

    30.07.2010. (16:05)    -   -   -   -  

  • TransformacijaSvijesti

    @cat, mislim da ovo brisanje Borisovih komentara stvarno nema smisla, ovo nema nikakve veze sa duhom "Nove Politike", već sa duhom "Stare Politike". Ovo samo dokazuje da se ništa ne mijenja, sve po starom, okupljanje istomišljenika i blaćenje onih koji ne razmišljaju isto. Gdi je tu sloboda izražavanja vlastitih misli i stajališta. Mislim da bi danas svima trebalo biti jasno, odnosno danas bi svi trebali biti svjesni kuda nas je dovelo okupljanje istomišljenika. Samo pogledaj ove političke SEKTE, skupine istomišljenika što su napravile sa ove države.
    Ja se u većini toga ne slažem sa Borisom, pa šta onda, svatko ima pravo na vlastito mišljenje. Dal me tko tjera da čitam njegove komentare!? Da ih komentiram!?
    Pratim ovaj blog od samog početka i čitam svaki komentar, i mogu reći da koliko sam naučio iz komentara koji su slični mojim razmišljanjima, toliko sam naučio i od onih suprotnog razmišljanja.
    Ovo odmahivanje glavom, blaćenje onih koji razmišljaju drugačije, nas je i dovelo do ove situacije u kojoj se nalazimo danas.
    Nasiljem se ne može izboriti vlastita sloboda, jer nam nitko ne može oduzeti slobodu, osim nas samih. Oduzimanjem tuđih sloboda, oduzimamo vlastite.

    avatar

    30.07.2010. (17:15)    -   -   -   -  

  • Helixme

    @ Spin
    Slažem se s tobom u pogledu toga kak su bili preopćeniti i s nekim zakonima, ali to treba shvatiti na taj način da su oni u SAD-u gdje je sloboda stvarno ograničena zakonima (a druge uče što je semokracija). Ipak kod nas nismo tako zakonski ograničeni zbog borbe protiv terorizma. Neki zakoni su dobri za nas, npr. zabrana alkohola maloljetnicima, teške droge su također zabranjene, sve te stvari su da nam pomognu. Ali opet postoje brojni zakoni i propisi koji ljudima ugrožavaju njihovu osobnu slobodu, npr. OIB. Sve u svemu dokumentarac je fenomenalan i u pogledu informacija, onaj dio da je svaka informacija jednaka, samo se može iskoristiti za 2 potpuno suprotne stvari.

    avatar

    30.07.2010. (17:18)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Dobre vijesti!

    Pozdrav!

    avatar

    30.07.2010. (17:18)    -   -   -   -  

  • Boris

    Ja stvarno nemam razloga da se opravdavam. Prišivena mi je etiketa ( lažni nadimak ) @hej bez osnove ( insinuacija ). Da sam u istini to zna samo @hej. Jedini sam ovdje koji ne skrivam svoje istinsko ime. A da sam borac to mi je i ime, pa nemam razloga da se skrivam iza nekog lažnog imena. Ako želi to može potvrditi @hej. Bio bi mu zahvalan, ali nisam ovisan o tome.

    avatar

    30.07.2010. (21:32)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Transformacija ... bi li ti u kuću pustio čovjeka koji je redom izvrijeđao sve tvoje goste, prijatelje i tebe ? Zato ti hvala lijepa na savjetu, ali mislim da to nije dobra ideja ovu situaciju. Sada više u pitanju nisu komentari, već prisutnost jedne himbene osobe na blogu. I mi ostali znali smo izgubiti živce i pretjerati s izjavama, čak i vrlo nepriličnim, ali - nitko od ostalih nije pokazao kontinuitet zlobe ili podmuklost, pa nije bilo potrebe za ekskomunikacijom. Ovo je, nažalost, drugačiji slučaj. Vuk je odjenuo janjeću kožu.

    A nick @ hej nije presudan, čitaj pomno dalje što je sve govorio ostalima nick @ boris tijekom cijelog tog narednog perioda.

    avatar

    30.07.2010. (22:29)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Para(ne)normalan ... odlične vijesti, zaista : obrazovanijim mladima se ne može lako ispirati mozak. Internet kultura, a možda i povećanje broja indigo, te kristalne djece. :-)

    @ Spin ... i ja se slažem s tobom što kažeš da su neke stvari preusko ili crno-bijelo prikazane, no stekla sam dojam da je to bilo zbog trajanja dokumentarca, tj. da se išlo u potrebne detalje, onda bi trajao barem trostruko više, i mislim da bi onda nekim ljudima kao takav bio zbunjujuć
    Mislim da su htjeli napraviti neki kompromis između optimuma kvalitete i prijemčivosti na veću populaciju, u suprotom bi bio vrlo elitističan, pa ne bi polučio željeni efekt. Zato je onaj zaključak o informacijama sve doveo u red, kako je istaknuo i @ Helixme - to je zaista šlag na tortu inteligentog i poštenog pristupa temi.

    avatar

    30.07.2010. (22:32)    -   -   -   -  

  • Gordy

    @svi
    Kymaticu sam gledao prije nekih godinu dana, i zato ne komentiram, film je dobar, no uskoro cete svi vidjeti ono sto samo neki vide u ovoj tocki - kad krenete u neke teme detaljnije, ovisno o vlastitim afinitetima, onda cete vidjeti da je film radjen za pocetnike, sto mu i jest cilj. Tragicno je da Zapadno nacin misljenja tek sada, nakon 2000 i vise godina, dolazi do spoznaje pravog poretka stvari.

    @cat
    Zastita protiv demona (ghouls)? Haha, ti radis Feng Shui na blogu ;-)

    @transformacija
    Tolerancija? Mislim da si promasio cijeli fudbal ;-) upravo metoda koju ti zastupas je metoda koja je dominantna medju hrvatskim intelektualcima i samo je paravan za kukavicluk. Upravo ta metoda je dovela do stanja u kojem se hr drustvo nalazi.
    Pricanje o postenju, zelje za razvojem, ljepoti, a istovremeno toleriranje Keruma, Bandica, SDP, HDZ itd, govori sve.

    U zivotu moras zauzeti stav i smjer plovidbe, i izdrzati na svom putu da dobijes rezultat i biti musko (cak i ako si zensko), i ovo je jos jedan slucaj koji ide u prilog mojoj tvrdnji (koju sam toliko puta ponovio australskim pajdasima) da su zene u Hrvatskoj puno jace i cvrsce od muskaraca.

    avatar

    30.07.2010. (23:59)    -   -   -   -  

  • Boris

    Cat - Ti si mi najdraža ovdje na blogo. rado bih te volio vidjeti kako izgledaš u živo. Uopće ne mislim da si mrska osoba kako se pokazuješ. Pogledaj samo kako me sve ne nazivaš: hinben, zloban, podmukao, vuk, vampir, onaj koji ispija krv, i neznam već sve nazive. Znaš čak i da se ispod janječe kože nalazi vuk. Nisi li ti sebi nešto uvrtila u glavu?

    avatar

    31.07.2010. (01:39)    -   -   -   -  

  • Spin

    Ovo što se tiče @borisa moram ipak komentirati, naime ja smatram da nije u duhu NOVE POLITIKE odbacivati nikoga pa tako ni Borisa, sva ta prepucavanja su na tako jadnoj razini da bi ih se posramile i najlajavije šiparice.

    Ja sam zapravo oduševljen Borisom i samom činjenicom da jedan čovjek koji bi mi mogao biti djed posjeduje želju da otkrije nešto novo i vjerujem da je otkrio, i da je obogaćen novim spoznajama a svi animoziteti spram njega i bilo koga su doista nepotrebni čak i smiješni.

    Mada nisam ni ja svetac i često upadnem u fazu "ljudi su stoka" al bar to prepoznajem.

    avatar

    31.07.2010. (14:03)    -   -   -   -  

  • Spin

    Da se još nadovežem smiješno je da netko tko je pogleda kimatiku još ne shvaća kako je primjerice Boris naše katoličko(zadrto) JA Toma juda naše zbunjeno JA, Jupi naše istraživačko JA, cat naše svađalačko Ja (šala) veki naše JA sklono teorijama zavjere itd da ne nabrajam, gubim inspiraciju.
    Uglavnom svima nama potrebna je hitna revizija načina razmišljanja ili još bolje odbacivanje razmišljanja kao nusproizvoda ega i hitno priključivanje na univerzalni ocean svjesnosti.

    avatar

    31.07.2010. (14:23)    -   -   -   -  

  • Gordy

    @spin

    Ja mislim da bi trebalo definirati koji je duh NOVE POLITIKE, pa da bude ljudima jasno sto mogu ocekivati od bloga, i da li uopce zele sudjelovati u njegovu radu.

    Nemam nista protiv Borisa, no smatram da cinjenica da se raspravlja o njemu, daje njemu krila, vjerojatno daje snagu njegovom egu, i hrani njegovo shvacanje religije (ja pravednik protiv njih zabludjelih ovaca). Dakle, ako je cilj bloga prepucavanje i udivljavanje evoluciji sudionika u raspravi, onda je za neke druge jasno da nemaju sto ovdje traziti.

    Jos da dodje par likova sa grupe hr.soc.politika i da sve ovo pretvore u sukob ustasa i partizana, bas me zanima da li bi se i to toleriralo "jer treba se tolerirati svacije misljenje".

    Pa ja necu popiti kavu sa nekim ljudima za koje smatram da svojim rijecima prljaju moje dragocjeno vrijeme, ne pada mi na pamet doci negdje raspravljati o nekoj tematiki, pa da se pojavi religijski fanatik i pocne me s ledja udarati Glasom Koncila, jer ja bas nemam stav identican njegovoj trenutnoj fiksaciji odredjenom dogmom.

    avatar

    31.07.2010. (14:30)    -   -   -   -  

  • Spin

    @Gordy slažem se moglo bi se to gledati i na taj način ali ipak treba shvatiti da ljudi i ulaze u diskusije zbog toga što nisu sigurni u svoja uvjerenja a snaga ISTNE je ogromna i djeluje na podsvjest zato smatram da nikada ne treba bježati od rasprave s neistomišljenicima jer je to jedini način da se prenese ISTINA a prenjet će se i to u snovima onih koji su je čuli ili pročitali ma koliki otpor pružali.

    avatar

    31.07.2010. (14:51)    -   -   -   -  

  • catwoman

    @ Spin i ostala gospodo Borisovi zastupnici - zato sam vam ja lijepo predlagala da se selite s tim raspravama na neki drugi blog i tamo njegujete "zajedništvo" po vašoj mjeri, a ovdje će biti neko zajedništvo po našoj mjeri. Pa niste htjeli, već ste ga uzuprirali kao mjesto za svoje rasprave o bogu, svijesti, konceptima ... dakle - čisto filozofiranje, što nije loše, ali mu nije mjesto na političkom blogu. Takvim komentarima odbijate praktične ljude željne promjene, a neki mi ovdje baš želimo kontakte s takvim ljudima, što nam vaše rasprave onemogućuju.

    Dokažite da niste lijeni i sebični, otvorite si blog, stavit ćemo link ovdje, i tamo filozofiraje koliko god želite. Borisa sam xy puta molila da se disciplinira, ili da se makne s ovog bloga, no - on se stalno vraća i pili po svom ( je li to gentlemansko ponašanje ?), potežući nove komentatore u vrtlog nekonstruktivnih fantazija, koje mogu biti itekako šarmantne, ali - ponavljam - nije im mjesto na ovom blogu. Ti si se čudio Borisu zašto želi ovdje raspravljati o nogometu. Pa se raspitivao za buhe kod mačaka. Misliš da je toliko glup ili ... ? Ako želiš s njim komunicirati, odi na drugi blog ili se dopisujte, neka ti da svoju adresu, a ja ga sada brišem ( jer je to, nažalost, jedina i krajnja mjera da ne upropaštava diskusije i obrlaćuje nove i neupućene komentatore ) pa makar više nitko ovdje ne dolazio.

    Činjenica jest da jedni ovaj blog doživljavaju kao mjesto susreta različitih mišljenja, koje će onda praktički stagnirati, jer će svako natezati po svom. Ili će evoluirati u pravcu toga što kažeš - podsvjesnog učenja. Ja želim da ovo bude okupljalište ljudi čija će različitost uznosti kvalitetu razgovora, te moguće krenuti i u nešto konkretnije osim salonskog revolucionarstva. No, čim bi se pojavile takve tendencije - evo kante hladne vode u vidu kolektivnog ubijanja u pojam idejama o nepopravljivoj ljudskoj grešnosti. Slučajno ili namjerno, ne zanima me, ne želim to ovdje, i basta.

    A vi lijepo otvorite blog i tamo provodite svoj naum i način promicanja ISTINE, to je zaista hvalevrijedna ideja, korisno i potrebno ljudima, no nemojmo onda miješati kruške i jabuke. Neka taj novi blog bude izraz "odbacivanja razmišljanja kao nusproizvoda ega i priključivanje na univerzalni ocean svjesnosti", kao što si to lijepo rekao, @ Spin.

    Ja se vama tamo neću petljati u moderatorsku politiku, pa makar doveli ustaše i partizane i male zelene. Niti ću vam se uvaljivati na blog, ako bilo tko kaže da me ne želi tamo vidjeti.

    avatar

    31.07.2010. (15:51)    -   -   -   -  

  • toma juda

    @Gordy kako definirati duh, pa čak i duh ovog bloga? Takav duh nema granica. Ja se ovaj puta, a vođen razmatranjima Voltaira u pogledu tolerancije, slažem s @cat. Sve je u redu dok netko iskazuje svoj svjetonazor, svoja razmišljanja, poglede, ali kad se počinje postavljati kao da su oni neupitna istina, a sve ostalo je pogrešno i treba da se maltene obrati kako bi bilo u skladu s razmišljanjima @Borisa, e tu nema, kako je ustvrdio prednje navedeni Voltaire, mjesta za toleranciju. To se odstranjuje odmah na početku dok ne zahvati cijeli organizam - u ovom slučaju ovaj blog. Koliko ja pratim, a u zadnje vrijeme baš i ne, ovaj blog, nekoliko puta je upozoravan na to da svoje stavove nameće drugima kao neupitnu istinu. To nije u redu.

    Ja sam, kako kaže @spin, Vaše zbunjeno Ja. Ali, to je dobro, jer te tjera da tragaš, razmišljaš, slušaš druge, učiš od drugih, a to ovaj blog omogućuje - sve ovo nabrojano i mnogo više. Najbitinije je da svi komuniciramo, nadopunjujemo se, slažemo se u mnogim stvarima, ne slažemo se, obogaćujemo, ali se ne namećemo jedni drugima. A sad, imamo faktor koji nije došao učiti, jer vjeruje da je sve naučio i onda dijeli lekcije. To je kontraproduktivno - za nas, za njega.

    avatar

    31.07.2010. (16:01)    -   -   -   -  

učitavam...