Komentari

hana44.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Lisbeth

    Dodatak tvrdnjama: Tolstoj je naslavnije dijelo napisao za novac. To pobija tvrdnju da umjetnik mora bit nesretan da bi pisao. Da li je tada bio nesretan, moguće, ali, pokaži mi još umjetnika koji će stvoriti tako nešto za novce. Wagner je morao biti nesretan, jer teško da je u ono vrijeme mogao imati oko sebe ljudi koji bi razumjeli njegov talent i vizije.Što ne znači da u nekom drugom vremenu ne bi stvorio jednako-možda i bolje.
    To što ne osjećamo sada kao nekad i nije baš točno, samo smo se naučili kontrolirati emocije. To nas čini zrelima. Zbog toga bi trebali biti ponosni na sebe.

    avatar

    18.07.2010. (16:13)    -   -   -   -  

  • Disalica

    Kada smo sretni, uživamo u toj sreći. Nema potrebe za uništavanjem iste, jednostavno se prepustimo.. Dok u nesreći pronalazimo izlaz iz nje i ulaz u malo pozitivnije vode. Tada činimo sve kako bi se osjećali bolje - nekima je to slika, književno ili pak glazbeno djelo, možda fotografija ili neka druga vrsta umjetnosti.

    Ovo rashlađenje je jako dobro došlo, doista uživam u ovom povjetarcu i nebu na kojem više nema sunca. Doista je predivno. Danas sam konačno mogla popiti jutarnju kavu na terasi, a da se ne preznojavam od vrućine. Tako da moj dan nije mogao bolje početi :))
    Ništa, Super Ženo, uživaj ti meni u ovom, ko od Boga danom, rashlađenju!
    Lijep pozdrav :)))

    avatar

    18.07.2010. (23:26)    -   -   -   -  

  • malasova

    Draga, sretna sam kad ljude mogu učiniti sretnima, bar jerdan trenutak u ovoj vječnosti iz koje ne možemo pobjeći..a prepuna je tuge...moje pjesme...cijenim tvoje mišljenje jer one su moj prvijenac. Jednom davno i ja sam oisala pjesme..i tada na njih zaboravla...dugo je u meni čučalo sve to,,,krilo se ne samo od drugih već i od mene same... a tada je krenulo poput lave iz vulkana..nezaustavljivo i eto...traje...Inače pišem prozu a blog je ideja jedne moje drage prijateljcie koja je moje škrabanje shvatila ouzbiljnije od mene i jednostavno me prislilila na taj korak..i nije mi žao...pišeš lijepo..krasno...čitat ću te..))) Jedan komentar na mom blogu dao mi je razmišljeti...ide ovako nekako..ukratko...ljubav nije samo tuga i bol..ljubav je i sreća...piši o sreći...da, ali...

    avatar

    20.07.2010. (10:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...