Komentari

pizvo.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • X-A

    Ma daj,nemoj pretjeravati, stvari su u biti jednostavne.....

    avatar

    15.07.2010. (14:04)    -   -   -   -  

  • Nadj

    Zbilja? Prosvijetli me... :)

    avatar

    17.07.2010. (11:07)    -   -   -   -  

  • Oprosti

    Slazem se s X-A. Previse rijeci, premalo misli. Nadj, pomogla bih ti, zaista to zelim, ali ne znam gdje poceti. Zamaskirao si se u nesto sto ti ni sam ne zelis biti, ali zelis druge da te vide tako. Ne znam gdje si ustvari ti u svim ovim nagomilanim izjavama.

    avatar

    30.07.2010. (16:52)    -   -   -   -  

  • Nadj

    Nagomilanim izjavama? Premalo misli? Zaboga... :)

    Ja se ne maskiram. Oduvijek sam to mrzio, počevši od maškara, pa do međuljudskih odnosa. A gdje sam? Upravo tu, u svom malom limbu. Moram priznati da me popriličnim dijelom definira i zbilja se ne ustručavam to podijeliti, kao što se vidi. Ako se nekom slučajno ne sviđa moj, u nekim elementima namjerno prenaglašeni stil pisanja, to je sasvim druga stvar. Oni koji trebaju znati o čemu se zapravo radi to već znaju, a mogu i pitati ako ih podrobnije zanima. Dakako, u tom slučaju bi bilo lijepo znati tko je pita... ;)

    avatar

    31.07.2010. (14:18)    -   -   -   -  

  • Irma

    Ne govorim o medjuljudskim odnosima, govorim o tebi i tvojoj svijesti. Ne znas tko si i tko zelis i mozs biti. Ne zelim da ovo zvuci grubo, to nije moja namjera; postujem te, takodjer tvoje pisanje, no ne vjerujem da su to tvoje iskrene misli. Nazalost, mislim da nisi iskren sebi, za druge se ni ne trebas brinuti. Pozdravi od tvoje prijateljice s dalekih obala.

    avatar

    01.08.2010. (16:32)    -   -   -   -  

  • Ball Strings

    kužim situaciju, nađem se nekad u istom da prostiš govnu, ono što sva ta kvazi osamljenost koju sami projektiramo napravi od nas, stvori nam nitša drugo već oazu, baš taj limb, život je čudan, kao i niz svih događaja ,nepredvidljiv, zajebeš sve, imaš svoja 4 zida i izvan njih, nekad jednostavno više ništa nije apsolutno važno

    avatar

    24.08.2010. (15:52)    -   -   -   -  

  • Hotei

    napisao sam poveliki komentar kojeg sam obrisao... i opet još jednog...

    samo budi samokritičan ISKRENO. potpuno.

    avatar

    14.09.2010. (00:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...