Komentari

diamond.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Trn

    Tema je nažalost istinita, ali tekst privlači na čitanje. Uz neke prerade mogao bi nastati zanimljiv i lako čitljiv roman unatoč mračnoj temi.

    avatar

    06.07.2010. (08:30)    -   -   -   -  

  • romantika

    hvala :)) tema je, čini mi se zanimljiva ...nabacam je onako kako mi se slaže u galvi, nastavljam dok imam ideju s nekim zanimljivim krajem ... kako zvuči dok je netko čita, zbilja ne znam, moja vizija priče je jedno a dok je netko čita je drugo, trebam mišljenje onih koji je čitaju da bih to znala

    avatar

    06.07.2010. (15:49)    -   -   -   -  

  • misko

    Trn je u pravu. Moraš više paziti ... evo jedan primjer:
    "Zato brzo se pokreni i uskači u moj auto koji je ispred". pišeš .... a ja pitam: ispred čega??? I sama kažeš u odgovoru Trnu "moja vizija priče ..." jer ti u mašti "vidiš" ono o čemu pišeš. Ali mi ne možemo ući u tvoju maštu...:)
    Upamti, čitatelj ne vidi tvoje misli: SVE moraš opisati.

    avatar

    07.07.2010. (12:21)    -   -   -   -  

  • romantika

    Ok.... jasno mi je da sam neke dijelove priča propuštala ... ali ponavljam. Kada izleti sve iz mene vani onda ću poraditi na uređenju čitave priče kao cjeline i dodati kockice koje nedostaju... možda sam trebala čitavu priču najprije staviti na papir pa je onda ubaciti tu... ali, nekako mi je lakše kada ode iz mene na tipkovnicu i na ekran gdje je vidim kao da čitam nečiju tuđu priču a kasnije ću poraditi na detaljima:)))

    avatar

    07.07.2010. (13:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...