Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Drina

    Jer, Hrvatska - to smo mi! Koji ju volimo i živimo i nosimo u srcu...Ona nije fizički prostor, ni bilo kakva ograničenost. Domovina je velika onoliko koliko i naša ljubav za nju!

    avatar

    25.06.2010. (14:40)    -   -   -   -  

  • mina

    ne traži Mina još uvijek citate. Mini se ne da trošiti previše energije na opsesivno zlobne persone kakva si i ti sama. čitati znaš pa traži. ili jednostavno iskreno posegni u svoja najdublja osječanja i kada tamo pronađeš jal zbog kojega ispoljavaš ponekad takav bijes i mržnju pokušaj to promijeniti. to ti je moj najiskreniji savjet Drino.
    upozoravam te Drino ja tebe ne vrijeđam niti provociram pa se i ti ponašaj dostojno jednoj vjernici.
    kada napišeš post očekuj da se neće baš svi s tobom složiti i odvažno primaj i takve komentare. nismo svi jednaki ali Bog nas sve jednako voli.

    avatar

    25.06.2010. (18:51)    -   -   -   -  

  • Drina

    Draga mina, netko je tu nešto pobrkao...Ja na svom blogu otvoreno iznosim svoje stavove, za koje ti niti nakon 2 dana nisi uspjela naći ni jedan "opsesivno zloban" citat (a još manje "bijes i mržnju"), kakvima obiluju gotovo svi tvoji komentari, koje opsesivno (?) ostavljaš na mom blogu...I onda još ti mene na nešto - upozoravaš...?! Hajde se ti lijepo malo zbroji, i pazi da ne - eksplodiraš : )

    avatar

    25.06.2010. (19:59)    -   -   -   -  

  • JAHVE

    DRINA TI ISIJAVAŠ MRŽNJOM
    ZAR SAM TE TOMU UČIO?

    avatar

    25.06.2010. (20:22)    -   -   -   -  

  • Drina

    Hajde, ovo je bar smiješno :)

    avatar

    25.06.2010. (20:27)    -   -   -   -  

  • mina

    Draga Drina neka tvoja djela su hvale vrijedna, neki tvoji putevi su posuti zlatom i kao vjernica drži se toga. ne zadiri u politikanstvo, ne zadiri u nacionalizam, ne zadiri u ustaštvo, ne zalazi u mržnju koja te polako obuzima. iskreno će mi biti žao shvatiš li ove moje riječi kao provokaciju. u ovom sve okrutnijem i bezobzirnijem svijetu dobrota je prijeko potrebna i zato u ime svoje vjere živi tu dobrotu. nisam tvoj neprijatelj. tvoja isključivost ide samo tebi na štetu. moja duša pred Bogom je čista i neka i tvoja ostane takva.
    lijep pozdrav Drina

    avatar

    25.06.2010. (23:16)    -   -   -   -  

  • Drina

    Uf, čitajući minu,sve više se osijećam kao da čitam Modesty, koju sam na žalost morala zamoliti (i ne samo to) da napusti ovaj prostor...Jer doista - Neka mi nitko ne dira, taj moj mali (Hrvatski!) dio svemira! I ne gledajte trun u tuđem oku, ne videći brvno u vlastitom...Najprije počistite u svojim dvorištima, tj. na svojim blogovima...Dozvolite meni i drugima pravo na svoj stav, i svoje domoljublje...A nacionalizma, ustaštvo, mržnja...Isključivost...? Zašto mi se čini da pišeš sama o sebi? Razmisli o svojim osjećajima, i onome što te zapravo potiče da mi se toliko učestalo javljaš...Shvatila sam tvoje stavove, već si mi ih više puta dala do znanja, i ok, u redu, svatko ima pravo na svoje mišljenje, ti piši o svojim stavovima na svom blogu, gdje ja ne zalazim, osim što sam ti jednom ili dvaput, nakon tvojih, ostavila pozitivne, miroljubive i poticajne komentare...A meni dozvoli da na svom pišem ono što i kako ja mislim i osjećam...Doista ne znam gdje si tu mogla vidjeti išta od toga, što mi tako uporno i neargumentirano predbacuješ? Budi konstruktivna, misli pozitivno, djeluj pozitivno, ne bori se s vjetrenjačama, čini konkretne, kvalitetne i korisne stvari, ono što ti smatraš ispravnim, piši o njima, i ne zamaraj se osobama s čijim stavovima se ne slažeš...Samo gubiš vrijeme i energiju.

    avatar

    27.06.2010. (00:43)    -   -   -   -  

  • JAHVE

    KĆERI MOJE DIJALOG JE PUT KA LJUBAVI
    BIJEG I STRAH OD NJEGA JE PUT KA MRŽNJI

    avatar

    28.06.2010. (17:12)    -   -   -   -  

  • Drina

    Ovaj "Jahve" mi je jako čudan...Ja s pravim Jahvom ne trebam blog za komunikaciju : ) A blogovi služe za dijalog među ljudima, da svatko na njima ima pravo napisati svoje mišljenje i stav, bez da se oni koji nisu za dijalog, nego žele nametati isključivo svoje mišljenje zloupotrebljavaju svojim nedobronamjernim komentarima, na pragu uvredljivosti...

    avatar

    28.06.2010. (17:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...