Komentari

trn.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Sobarica

    Izvrstan post. Da....sjecam se tog pitanja, a sjecam se i odgovora :)

    avatar

    06.06.2010. (15:39)    -   -   -   -  

  • Trn

    @ Sobarica - tnx, a odgovor je bio?

    avatar

    06.06.2010. (16:32)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Pusti kosu pa ispod nje potajno nosi mp3. Možda ti je teže slušati rock kad ga nemaš s čim pozitivnim povezati jer te svi tonovi podsjećaju na ured. Predlažem da odeš van i zbariš neku trebu uz zvuke rock'n'rolla i nastaviš tako.

    avatar

    07.06.2010. (08:01)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    zato ja ne slušam radio. oplikavim od tog kretenizma...
    a liječim se dobrim zvukom kad god ulovim prilike. a ulovim često :))

    avatar

    07.06.2010. (10:52)    -   -   -   -  

  • gustirna

    U onim godinama ispod brojke 20 - 1. Doors, 2.Janis, 3. Who, - i naravno Uvijek isto pitanje
    :-))
    A u godinama poslije - tko bi sve nabrojio sve što mom uhu i duši paše.
    I zaista dođe onaj period kad sve zamre i pojave se neki drugi prioriteti, ali i to prođe i opet se probudi ono staro u nama, opet dođe na red, izroni iz one ladice u koju smo to spremili.
    Nažalost, gramofon je riknuo, a ploče skupljaju prašinu.
    Srećom i zahvaljujući našim potomcima, otkrili smo Bit torrent i sad je dostupno i ono što nam nikad nije bilo dostupno. :-))))

    Je, znam da novac više nema pokriće u zlatu, zato sam i naglasila da su nas tako samo učili nekad u ekonomskoj školi na predmetu pol.ekonomija. :-)

    avatar

    07.06.2010. (17:36)    -   -   -   -  

  • byduby

    hočemo još!!!

    avatar

    08.06.2010. (23:21)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Odličan ti je ovaj post....Moji odgovori nisu konstantni, ali u onim" najboljim godinama" posvećivanju izlascima i glazbi odgovor bi bio....Pearl Jam, Violent Femmes, Haustor...sva sreća da sam se udala za audiofila koji njeguje i dalje slušanje glazbe u našem domu, pa imamo i novi gramofon i poklanjmao si nove albume od kojih pojedini glazbenici otisnu opet polako vraćenu u modu gramofonsku ploču. Naša djevojčica raste i uz stare gramofonske ploče (napisala sam jedan post na tu temu, mislim da se zove "Imamo gramofon").
    Nisam skužila o kojoj radio postaji se radi, ali ako ti je utjeha austrijske su osim Ö1 gdje ima tematskih glazbenih emisija i puno klasike, alternative i sl....totalni horor, samo pjesmuljci, neki njihovi hitovi po deset puta na dan ponavljani...Radio Sljeme, HKR (ovisno o glazbenom uredniku) ili Otvoreni radio nedjeljom su za njih nedostižni u smislu neke programske kreativnosti i puštanja i nekih "starijih i ne na prvu loptu poznatih hitova".
    Nego, ako smijem primjetiti i ovaj post kao i posljednji mi nekako ukazuje da nisi baš u okruženju koje odgovara tvojim stavovima....nije to lako, ali derago mi ej kada ljudi osjećaju i ne predaju se kolotečini....pozdrav

    avatar

    13.06.2010. (16:54)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Ovako "retrokomentirano" - da ne maltretiram ostale (jer nisi "prijavio" mail)... samo jedna zanimljiva "sitnica": Kao srednjoškolac uspio sam izdati četiri broja vlastitog "tajnog" časopisa nazvanog "Trn" i s logom skoro identičnim tvojem, ali, protivno "deklaraciji", s ležernim temama i razrednim reportažama... Prvo je bio podmetan "raski" na katedru, a poslije je kružio unaokolo...
    _

    avatar

    07.07.2010. (23:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...