fini recept. možda bi bolje legao med umjesto šećera i kvasac umjesto praška... al to je stvar ukusa. Savjeti su odlični, ovo sa sobnom temperaturom poštujem oduvijek, jer ne mogu jesti hladno voće ni povrće. a i vodu samo odstajalu, dok me recimo, hladna piva uopće ne smeta, dapače :)))))
05.06.2010. (00:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Recept je odličan; i sama radim vrlo slične slane kruščiće - samo bez maka, jer nisam njegov ljubitelj... Savjeti - sve je točno; njihova tajna je otkrivena! :)))) Ugodan vikend; pozdrav od Luki+Goldie
05.06.2010. (00:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ oprah, žao mi je što si tako razumjela; naime, ja sam prepisiviala recept iz knjige "zašto se Francuskinje ne debljaju" i tako piše - a inače, na tijestu, prije nego se peče, treba razrezati nožem vrh (u obliku čega želiš - trakice, točkice, kvadrat.... nastavi niz) - ali najčešće se reže u obliku križa/krsta ili ako želiš - plusa. To je način da se tijesto bolje digne i rahlije ispeče, nema veze sa (ne)kršćanima :))
05.06.2010. (23:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kris
ovaj predzadnji komentar je stvarno neumjesan, ako je sala, stvarno je losa.
btw kriz jer je mali kruh, kose crtice ako je baguette ;)
06.06.2010. (09:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
divno zvuci, jos da je i fotka tu mmmmmmmm jos bih i vise ogladnila :). svidja mi se ovo za francuskinje i ne debljanje. to su u biti pravila zdrave prehrane. tko se zdravo hrani, taj se uglavnom ne udeblja.
07.06.2010. (12:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
fini recept. možda bi bolje legao med umjesto šećera i kvasac umjesto praška...
al to je stvar ukusa.
Savjeti su odlični, ovo sa sobnom temperaturom poštujem oduvijek,
jer ne mogu jesti hladno voće ni povrće.
a i vodu samo odstajalu, dok me recimo, hladna piva uopće ne smeta, dapače :)))))
05.06.2010. (00:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Recept je odličan; i sama radim vrlo slične slane kruščiće - samo bez maka, jer nisam njegov ljubitelj...
Savjeti - sve je točno; njihova tajna je otkrivena! :))))
Ugodan vikend; pozdrav od Luki+Goldie
05.06.2010. (00:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
super mi je ta knjiga, a recept bih mogla i isprobati, s kimom, što se temperature namirnica tiče, tu sam kao bugi :)
05.06.2010. (14:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
oprah
Sve mi je jasno oko recepta, hljebčiči mora da su ukusni, ali zašto križić da se ucrta na vrhu?
Da li da se zna da ih mogu pravit i jesti samo kršćani? Nije dobro nešto krstiti još dok je malo.
05.06.2010. (22:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pardon my french
@ oprah, žao mi je što si tako razumjela; naime, ja sam prepisiviala recept iz knjige "zašto se Francuskinje ne debljaju" i tako piše - a inače, na tijestu, prije nego se peče, treba razrezati nožem vrh (u obliku čega želiš - trakice, točkice, kvadrat.... nastavi niz) - ali najčešće se reže u obliku križa/krsta ili ako želiš - plusa.
To je način da se tijesto bolje digne i rahlije ispeče, nema veze sa (ne)kršćanima :))
05.06.2010. (23:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kris
ovaj predzadnji komentar je stvarno neumjesan, ako je sala, stvarno je losa.
btw kriz jer je mali kruh, kose crtice ako je baguette ;)
06.06.2010. (09:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Belleepoque
zvuči slasno, ali ne umijem se u kuhanje... nagovorit ću doma da mi naprave :)
06.06.2010. (19:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
divno zvuci, jos da je i fotka tu mmmmmmmm jos bih i vise ogladnila :).
svidja mi se ovo za francuskinje i ne debljanje. to su u biti pravila zdrave prehrane. tko se zdravo hrani, taj se uglavnom ne udeblja.
07.06.2010. (12:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
champs-elysees
Ma ovo i ja mogu umijesiti - nema kvasca, sigurno će mi uspijeti :-), sviđa mi se kombinacija jogurta i maslinovog ulja.
07.06.2010. (13:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Indijanka vegetarijanka
mmm, kopiram recept i sigurno isprobavam!
10.06.2010. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
eh ja ne pijem vino, zato imam kiluipo viška:)
10.06.2010. (15:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...