Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • hemicar

    http://www.youtube.com/watch?v=gYjkLUcbJWo&feature=player_embedded#
    "humait arci" s nozevima, palijama, pajserima i lancima kaj su napali specijalce istog trena kad su se ukrcali? i to samo na jednom brodu? I to na konvoju koji je organizirala "humanitarna organizacija" kaj je na listi CIE?Prije bi rekao da su to obicni gusari i provokatori. kako su uspjeli tolke specijalce izranjavat?brasnom?
    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/137804
    ekipa u gazi bi davno umrla od gladi da ovisi o subraci terorista koja ih koristi kao zivi zid. Svaki dan tone klope goriva, struje i pomoci normalno ide u gazu iz Izraela! ukljucujuci i lovu jer pogodite s kojom se valutom tamo placa!?.
    Nazivati obranu neke zemlje terorizmom a teroriste humanitarcima nije bas normalno
    http://www.youtube.com/watch?v=gYjkLUcbJWo&feature=player_embedded #!

    avatar

    01.06.2010. (08:32)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @hemičar, jel ti znaš što su međunarodne vode? jel ti znaš da su specjalci naoružani boljim oružjem od noževa? jel braniti svoju zemlju znači ubijati druge?

    avatar

    01.06.2010. (11:14)    -   -   -   -  

  • hemicar

    @neverin, slucajno poznajem djelove medjunarodnog pomorskog prava pa znam koliko je daleko moguce uci u medjunarodne teritorijane vode za potrebu obrane vlastitih teritorijalnih voda sto je u ovom slucaju Izraelska mornarica iskoristila i to u kolicini manjoj od dozvoljene.

    avatar

    01.06.2010. (11:44)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    a kao sasvim je normalno da specijalci usred noći sa helikoptera upadaju na konvoje humanitarne pomoći?

    ono kao: hopla evo nas do zuba naoružanih specijalaca mi samo turistički u prolazu a vi lezite i ne mrdajte da nam slučajno ne opali puška koju nosimo umjesto kreme za sunčanje...

    ...ej, da su ljudi imali krumpir u ruci branili bi se krumpirom a kamoli ne pajserom, palicom ili lancima.

    Ili se ti hemičaru ne bi branio?

    o čemu mi ovdje pričamo?

    o tome da je Izrael dobio dojavu o skrivenom oružju, na koju je -bila točna ili ne- odlučio brutalno reagirati bez obzira na posljedice (koliko ono mrtvih - 18, 19?)

    stoga lečeni daj ohladi ili se bre leči, istina nije crno-bijela, niti isključivo tvoja ekskluziva.

    a ja i dalje tvrdim da Izrael ovo pizdi jer nije prvi na Eurosongu ;P

    avatar

    01.06.2010. (12:38)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @hemicar: ma vidi molim te, sram ih bilo, iz čista mira su priručnim sredstvima napali profesionalne vojnike, koji su se ukrcali na brod u međunarodnim vodama. :(
    A Izral ipak ne može dozvoliti masovno umiranje od gladi u Gazi, velikom izbjegličkom logoru, pa nešto i propušta.
    Izraelu je koješta prolazilo i prolazit će i dalje, kao rezultat međunarodnih odnosa u kojima su Palestinci jebena stranka. Međutim, do neće trajati dovijeka. Kako će pet milijuna Židova živjeti okruženo sa stoput više Arapa, kad jednom ostanu sami? A suživot ipak jest moguć. Mnogi pametni Židovi i Palestinci rade na tome, ali nema ih u svjetskim medinjima.

    avatar

    01.06.2010. (13:09)    -   -   -   -  

  • hemicar

    Da ih nece mozda u more natjerati!?hahaha.. a s kim su to sada? kolko znam Izrael nije ni u NATO-u ni u EU ni u kakvom savezu.. osim onom jednom pravom..a suzivot postoji da jer je vise od 20 % stanovinika u Izraelu arapi(Muslimana, krscana, druza), ima ih i u Knessetu i ne fali im dlaka s glave upravo zato jer su normalni..kako to da tak pametni turci ne idu preko egipta koji sto tako granici s gazom!? ahaaa nedaju im egipcani!.. zato jel je konvoj "humanitarne pomoci" paravan za sverc oruzja

    avatar

    01.06.2010. (13:51)    -   -   -   -  

  • nostradamus

    @hemicar, gdje je to oružje? koje su to oružje osim lanaca, pajsera i palica u konvoju našli? da su ga našli misliš da se Židovi do sada tim pronalaskom već ne bi pohvalili? ili čekaju da im se napiše dovoljno uvjerljiv scenarij pa će tek onda podmetnut... to jest predočiti dokaze? ajde probaj na na ovo odgovoriti ako možeš ili se u svom stilu prebaci na drugu temu koja nema veze s prvom.

    avatar

    01.06.2010. (16:38)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    hemičaru moram primijetiti da nisi odgovorio na pitanje.

    časni sude ulažem prigovor ;P

    avatar

    01.06.2010. (16:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...