Komentari

pinkcroatia.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Elena Risteska Fansite

    there no problem , I also hope that we stay connected .

    avatar

    01.06.2010. (18:09)    -   -   -   -  

  • WorldofBeyonce.bloger.hr

    Ja se izvinjavam ali na Vašem blogu nisam bila jako dugo, a posteva niste imali od 11 mjeseca sve do 4 mjeseca, dakle pola godine niste pisali, pa sam čak i pomislila da ste zatvorili ili zaboravili. Vratim Vas u linkove prvom prilikom. Što se tiče posta, jedva čekam poslušat pjesmu.

    avatar

    02.06.2010. (15:26)    -   -   -   -  

  • ..

    http://alicia-keys.forumotion.net

    avatar

    05.06.2010. (17:30)    -   -   -   -  

  • TaySwift.blogger.ba

    Kad će više taj očekivani dizajn???

    Javi kad stigne, jedva čekam da ga vidim

    avatar

    16.06.2010. (00:13)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    ŠTO SE TO DANAS DOGAĐA U BJELOVARU?!





    Svi znamo da je naša zemlja u dubokoj krizi. I svaki dan da netko od građana gubi svoje radno mjesto. Mi nemamo vodeću politiku koja bi nešto poduzela, da ne bi došlo do najgoreg scenarija – građanskog rata. Po nekima ovo proizlazi iz duhovne krize, neki to smatraju ekonomskom krizom, ili političkom i moralnom greškom. Bjelovarska drvna industrija „Česma“ je na koljenima. Ovih dana uhićen je bračni par Zdravko i Višnja Pevec. Mnogi radnici ostali su bez posla. Žalosno je gledati sudbinu na tisuće i tisuće ljudi kojima je ugrožena životna egzistencija. Sve više postajemo primitivni grad, iako imamo iz Bjelovara četiri ministra u Vladi RH. Za nestanak mnogih bjelovarskih poduzeća nitko nije kriv. Vlasnik građevinskih tvrtki Anđelko Toš isto ovih dana je uhićen kao i njegov direktor Željko Radić. Tvrtka „Drvograđenje“ je otpustila 400 radnika. Pitam se: zašto mi imamo saborske zastupnike iz Bjelovara koji primaju plaće i za ništa ne vode brigu.



    Poduzeće „Fenor“ godinama stoji prazno, za propast industrijskog diva nitko nije ostao kriv. Gdje koji šef završi u zatvoru da bi se javnost smirila. Samo u zadnjih šest mjeseci u našoj županiji je 70-tak tvrtaka završilo u vrtoglavom stečaju. Zašto se čudimo što sve lošije živimo – pogledajmo samo tko sjedi u Županijskoj skupštini i Gradskom vijeću. Nečasno otpušteni načelnik policije Mato Sičaja u skupštini predstavlja Klub vijećnika HDZ-a. Treba ispitati kriterije pod kojim je uvjetima dobio stan Mato Sičaja u Ulici Matije Gupca 39 u Bjelovaru. Taj korumpirani policajac umirovljen je sa 45 godina života. Iza njega ostale su mnoge afere u policiji. Kada je 1997. i 1998. godine Branko Stojković otkrio kriminal oko Županijskog proračuna, gdje su župan Marijan Coner i tajnik županije Damir Bajs, zloupotrebili položaj i ovlasti. Sičaja je zaštitio Conera i Bajsa. Čak je taj načelnik slao svoje policajce da za vrijeme skupštine i odglasavanja proračuna, sa sjednice uklone Branka Stojkovića. Policija od Mate Sičaje me je proganjala i nije mi mjesecima dala mira. Sičaja je nagrađen da danas u skupštini sjedi i vodi riječ.



    Građani ne vide i slijepi su kraj zdravih očiju, te nisu svjesni što oni rade. Naše društvo stupajući na put demokracije, postalo je još gore nego što je bilo. Kršenja ljudskih prava i sloboda, postalo je kao normalna stvar. Odatle i kriza, za koju „kruhobrižnici“ nude izlaz, a i dalje oni lažu narod. A narod ih kao ošamućen i pijan slijedi i bira na izborima. Sve to omogućuje oligarhijski model moći. Ustav RH, na papiru je jedno a u praksi je Ustav nešto drugo. Mi smo država koja samo zahvaća sve porezima i na taj način ona tlači hrvatski narod.



    U potpunosti sve jača policijska država na djelu. Gdje to ima, uzmimo za primjer – da jedan zamjenik načelnika policije ide sa službenim autom na posao, a stanuje zračne linije 800 metara od Policijske uprave. I danju i noću se vozika po gradu, te službena kola stoje parkirana ispred njegovog stana. On živi u zgradi i ima stan gdje i Mato Sičaja. Županijska uprava ima na stotinu službenih auta, tako isto i Gradska uprava. Svi se vozikaju i sjede za vrijeme radnog vremena na caffe bar terasama. Čudimo se što nikuda se ne pomjeramo i što nemamo nikakav napredak. Mi građani živimo u društvu najgore korumpirane i bludničke birokracije. Na ovakav način kao neka društvena zajednica osuđeni smo da sigurno propadnemo.



    U Bjelovaru, 07. 06. 2010.



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    (bitka za Hrvatsku)

    Branko Stojković, predsjednik

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90 , 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    avatar

    24.06.2010. (22:10)    -   -   -   -  

  • inaceMrx.

    Inace ne volim Eminema, a P!nk mi je super.
    Hm. Nadam se da ce biti super i da ce mi se svidjeti:D

    avatar

    25.06.2010. (13:12)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 26.06.19

    POZNATA BJELOVARSKA TISKARA "PROSVJETA" NESTALA ALI OSTALI SU NE RIJEŠENI KRIMINALI

    KOMUNISTIČKA (NE)ODGOVORNA BANDA

    Bjelovarska BANKA koja se je promijenila ime u Erste - banka je podnijela zahtjev za pokretanje stečaja.

    Situacija nije još bistra jer u bjelovarska tiskara Prosvjeta, više ne postoji ali i dalje je nepromijenjena što se tiče kriminala. Radnici koji su bili otpušteni nikada se nisu mogli naplatiti. Jer direktor Miroslav Novak je visoko zadužio tu tvrtku kod Erste banke, tj. kod Petra Radakovića.

    PETAR RADAKOVIĆ I MIROSLAV ČAČIJA

    Banka je uzela tiskaru i prodala. Zanimljivo je, da u Nadzornom odboru od Miroslava Novaka bio je i njegov sin. Prosvjeta je smišljeno opljačkana i uništena... Dok firma nije radila i tobože bila pod istragom policije, direktor se je sunčao i kupao na termalnim bazenima u Mađarskoj. Protiv njega je kasnije bio pokrenut sud u Bjelovaru, da bi cijeli slučaj bio prebačen na sud u Varaždin, jer od Novaka supruga radi na bjelovarskom sudu.

    IVAN BUTKOVIĆ - BUBI

    Miroslav zvani "Miro" je umro i tako nikada javnost nije dobila završni sudski epilog... Nepodmirene obveze prema Bjelovarskoj banci tada su iznosile 16 milijuna kuna, a ukupno potraživanje banke je oko 27 milijuna kuna. S problemima i stanjem u Prosvjeti bio je (tada) upoznat župan bjelovarsko-bilogorski Marijan Coner, koji je sav postojeći kriminal te tvrtke prikrivao, jer Novak je bio HDZ-ov čovjek. Načelnik PU Bjelovarsko-bilogorske policije Mato Sičaja, nije obavio istragu niti upoznao javnost.

    MIROSLAV NOVAK - MIRO

    Saborska zastupnica Đurđa Adlešič, nije o tim problemima htjela govoriti, no ona je bjelovarskim kriminalima držala jednu stranu... Činjenica je - da je stanje u cijelom gospodarstvu bilo izuzetno teško i da pljačke su bjesnile na sve strane...

    MATO SIČAJA

    Za nestajanje bjelovarskih poduzeća nikoga nije bilo briga. Interesantno je kazati i to da je dana prije početka "propasti" ostavku na članstvo u Nadzornom odboru Prosvjete dala bivša ministrica Ljilja Vokić (u Nadzornom odboru su još profesor Žiljak i Jakov Cota), nikada se ne zna za koga su svi oni predstavljali i u ime koga su donosili odluke.


    ĐURĐA ALEŠIČ

    HRVATSKI POKRET
    Udruga ŠTIT
    BRANKO STOJKOVIĆ

    Adresa: Đurđevačka cesta159
    Bjelovar, grad
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90

    http://crostojkovic1958.blog.hr

    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    ----------------------------------------------

    http://stojkovic1958.wordpr ess.com

    avatar

    12.01.2013. (18:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...