Komentari

antiglobalist.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ...po makadamu i asfaltu...

    ma ja njima ionako ne vjerujem ništa.. lopovi i sami lopovi... dole politika i Europa....

    avatar

    27.05.2010. (14:39)    -   -   -   -  

  • svinjce

    nije mi baš milo sve što nosi ulazak u EU... ali u odnosu na ove koje imamo na vlasti, ne izgleda tako loše...

    avatar

    27.05.2010. (15:09)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Sve što si napisao je istina. Sve je to planski napravljeno, prvo naši klošari sve pokradu, a zatim dođe svemočna unija koja je sveti spasitelj, tipični prokušani scenario inženjera NSPa, ONI su uzrok i riješenje!
    Što se tiče EZZ ili kako se sada zove EU:
    To je isti slučaj kao kada par (RH i EU) godinama furaju pa se na kraju odluče uzeti, iako se više ne vole i nisu zaljubljeni jer su previše svoga vremena i resursa uložili u vezu.
    Inače analize EU govore da RH ne može ništa ponuditi EU osim svojih prirodnih resursa, imamo 6% stanovništva (vidi stranice državne agencije za statistiku) koje je nepismeno i nije nikada završilo OŠ, manje od 10% stanovništva ima VSS (Švedska preko 30%) i prema EU slabi smo u ljudskom resursima koji stvaraju nove vrijednosti. Stoga EU radi prema svojim planovima, a ne zato što voli RH, a to je da se stvori povoljna klima za kapitaliste iz EU da se za što manje novca i truda domognu našeg kapitala, a naručito neobnovljivih resursa jer glavu gore, naša zemlja je na odličnom geostrateškom položaju, tranzitno izvrsno pozicionirana, tu su luke na moru, rijekama, infrastuktura, ne pumpa đaba godinama, a možda će i financirati EU kanal Dunav-Sava itd...!?!
    Pozdrav!

    avatar

    27.05.2010. (21:13)    -   -   -   -  

  • byduby

    dok god i jedna osoba ima vlastiti interes u onome sto radi na razini politike dotle ce biti sranje. Ja sam za stranku SBOA (Stranka Bez Osobnih Ambicija).

    avatar

    30.05.2010. (00:08)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Eno u birou "Izgubljeno-nađeno" gužva. Dotrčali sa svih strana i navalili Talijani, Njemci, Austrijanci, Slovenci, Francuzi, Luxemburci, Danci, Nizozemci, Šveđani ... svi nešto kao izgubili identitet i traže li traže. Ako si koji našo, donesi! Eno čekaju ljudi, da vidiš red ... ;))

    avatar

    30.05.2010. (21:41)    -   -   -   -  

  • sed

    Dogodit će se kao i u Sloveniji . Mijenjat će zakon da ne moraju praviti referendum oulasku nego da to može odlučiti Sabor umjesto nas. To su napravili u Sloveniji! Kad su se neki pobunili kao im se ukidaju građanska prava odgovorili su im kako su oni glasali za stranke koje imaju Europu u programi , koa, sad samo provode što su obećali...... sranje
    Europa je stara kurva na botoksu isilikonima koja više nema gdje ubrizgat novu dozu.u kojoj su glavne kolonijalne sile: Engleska, Francuska ,Nizozemska..... u krvi do lakata i punih muzeja pokradene umjetnosti iz zemalja žrtava.
    Čemu se mi možemo nadati?
    pA ŠTO MISLITE ZAŠTO JE JEDAN OD UVJETA ULASKA U EU sređene zemljišne knjige i katastar?

    avatar

    31.05.2010. (09:08)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Dobro komentiraju @ Paranenormalan i @ sed, ovaj prvi objašnjava zašto i ovako inteligentni ljudi ( neupućeni u svjetska kretanja i širu svjetsku politiku ) komentiraju da im je milija EU od dosadašnjih naših političara. Čudim se da uvijek kada je politika u pitanju ( da li po naputku i agendi spomenutog internet promoviranja ?! ) misle prema zadanim obrascima, kao da nije moguća neka druga opcija koja bi isključila i postojeće političare ( EU marionete ) i EU.

    Koliko mi je poznato, akcije u tom smislu već su ( hvala Bogu ! ) krenule. Volim Hrvatsku, ne u EU !

    catwoman

    avatar

    31.05.2010. (18:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...