Komentari

geoterma.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • damster

    dobio sam cijene za sve modele toplinskih pumpi od čovjeka sa oglasa. 16KW grijanje hlađenje PTV košta 48.237,00 kn (PDV uključen). U toj cijeni nisu spremnici za grijanje i PTV!
    Pozdrav

    avatar

    28.05.2010. (18:03)    -   -   -   -  

  • geoterm

    To mi se baš ne poklapa sa cijenama iz oglasa !?! Možeš mi poslati na e-mail cjenik koji si dobio ?

    avatar

    01.06.2010. (00:38)    -   -   -   -  

  • damster

    Poslano!

    avatar

    03.06.2010. (18:49)    -   -   -   -  

  • robertm

    jel možeš malo objasniti kako u autocadu dobiješ duljinu cijevi?

    avatar

    03.06.2010. (23:54)    -   -   -   -  

  • Boris

    Spoji sve u jednu liniju: (modify/object/polyline) klini na jedan dio linije pa onda klikni y (yes) pa j (join) i onda poklikaj sve linije koje želiš da pretvori u jednu. kada to napraviš klikneš na list u izborniku i jednostavno upišeš list i klikneš na liniju.

    avatar

    07.06.2010. (07:58)    -   -   -   -  

  • Sin

    Poštovani, možete mi molim Vas objasniti kako regulirate temperatutu u kući? I sam imam postavljeno podno prije 4 godine, ali ja imam podno na drva direktno spojeno na peć i miš ventilom sam regulirao temp. poda. Sada sam nabavio spremnik od 750 l. pa bih si volio staviti nekakvu automatiku koja bi taj posao odrađivala umjesto mene. Također sam primjetio da rotex bas i nema nakakve digitalne automatike ili se varam? Je li moguće na rotexov razvodnik montirati termo glave s motorićima nekog drugog proizvođaća, dakle samim tim i pripadajući termostat? Molim sve koji nešto znaju neka se jave.
    Pozdrav!

    avatar

    27.06.2010. (22:12)    -   -   -   -  

  • cajtnot

    pozdrav i pitanje za znalca, u fazi smo kako kažeš štemuckanja žbuke ostale po podu i
    kako smo promijenili mišljenje i idemo na tvoju varijantu ( bez čepova) zanima me je li bolje staviti stiropor od 5cm u komadu ili jedan od 2, a drugi povrh drugi od 3cm zbog preklopa; i još nešto, tvrdi stiropor 20kg/m2 ili tervol TP (TPT). Hvala i svako dobro.

    avatar

    06.07.2010. (16:10)    -   -   -   -  

  • robertm

    Pozdrav
    prvo moram pohvaliti blog. velika količina korisnih informacija.
    Možeš li malo objasniti spajanje bojlera, koje je snage, kako si došao do ekspanzione posude od 30l i da li nakon bojlera mora ići hidraulična skretnica. Planiram uzeti kondenzacijski bojler vaillant vuc 256 sa spremnikom 120l ali nisam siguran da li on može sam tjerati podno grijanje od 130m2. Neki majstori me uvjeravaju da to ne može raditi bez hidraulične skretnice.

    avatar

    06.07.2010. (23:11)    -   -   -   -  

  • geoterm

    Vezano uz stiropor nije 20 nego treba 25kg/m3, a sa tervolom nemam iskustva, za fasadu sam siguran da je bolji , za podno malo sam skeptik , mogučnost kondenzacije sa donje strane , upijanje eventualne vlage , u slučaju poplave (nedaj Bože) nikada se neće osušiti , mislim da ne .Ali ako netko imama para stirodur je prava stvar, bolje rješenje je u dva sloja 2+3 ako je pod neravan , ali ak se savršeno poravana sa jednim slojem od 5 cm je jednostavnije raditi, još ak se uzme falcani imaš i kvalitetan preklop.Ja nisam uzeo falcani jer je pod bio savršeno ravan, pa su se ploče mođusobno sljubile " u nulu" i još sam ih osigurao od pomicanja ljepljivom trakom -vidi se na slikama.Puno sreće u avanturi podno , samo strpljivo , svaki detalj je važan, radi polako to treba trajati barem 30 godina.

    Što se tiče hidraulične skretnice svakako treba , tvoja kombinacija je dobro prikazana na blogu od Codeguna jednom dobrom fotkom , vidi u njegovoj arhivi, ne tjera pumpa od Vailanta toplu kroz cijevi nego u skretnicu, a posebna pumpa iz skretnice u drugom krugu vrti podno.

    avatar

    13.07.2010. (08:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...