Komentari

nkdubravamladi.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • roditelj

    Tresla se brda rodio semiš.Ivec. Bolji rezultati za vrijeme Šake. Ivec izgubljen u vremenu i prostoru.

    avatar

    04.05.2010. (16:58)    -   -   -   -  

  • '95.

    ovi su rezultati posljedica Šake ali i kontinuiranog lutanja pod nazivom: Što je cilj nogometne škole. S djecom-igračima ne radi se sustavno. Što oni trebaju savladati u prvoj, što u drugoj... itd. godini treniranja. I manje talentirana djeca moraju savladati minimum. A najbolja, ako se ih se želi pokušati zadržati, trebaju posebno usavršavati znanje - tj. ne moraju ali ne plačimo kada odlaze.

    avatar

    04.05.2010. (20:27)    -   -   -   -  

  • TIFI

    95
    ODLIČAN KOMENTAR TOTALNO SI U PRAVU

    avatar

    05.05.2010. (07:27)    -   -   -   -  

  • RODITELJ 00

    Moje je mišljenje da je nekorektno sve loše stvari staviti na teret Iveca. Treba mu dati vremena da se pokaže, naravno to če se vidjeti do početka nove sezone kad će svima biti jasno jeli ima znanja , hrabrosti i poštenja... Dugo NK Dubrava nije imala kvalitetnog voditelja škole pa je zato situcija u klubu sa trenerima , rezultatima i ostalim stvarima kakva je.

    avatar

    05.05.2010. (09:08)    -   -   -   -  

  • tata

    Jel ga neko vidio na kojoj utakmici ili treningu zagića ili limača? Ja nisam ali možda sam u krivu. Mislim da bi trebao malo pogledati.

    avatar

    05.05.2010. (09:35)    -   -   -   -  

  • toto

    Napokon se na ovom NAŠEM blogu koje je sigurno najbolji u gradu ( pohvale urednici) počelo raspravljati o pravim stvarim na kulturan i civilizirani način bez vrijeđanja i sa argumentima. Moje je mišljnje da se jedino tako može postići nešto na dobrobit naše djece i cijelog kluba.

    avatar

    05.05.2010. (09:50)    -   -   -   -  

  • broj 1

    Svakodnevno pregledavam blog i ostale stranice vezane za nogomet mladih u gradu jer me na to naveo moj mali koj poslije svake utakmice kad dođemo kući to prvo napravi radi rezultata jer ne kupujemo bilten. Pošto se prvi put javljam zahvalio bi se urednici jer na taj naćin nam uštedi neku kunu u ova teška vremena, a opet smo u toku jer ovdje ima sve što nas zanima. Što se tiće voditelja škole slažem se sa tatom da bi trebao biti na utakmicama i ako nije neka to shvati kao dobroamjernu sugestiju.

    avatar

    05.05.2010. (10:20)    -   -   -   -  

  • 1996.

    Voditelji škola osim tog svog posla rade i kao treneri, uglavnom, juniora ili kadeta u svojim klubovima. To je loše jer im onemogućava kvalitetno i redovito praćenje rada na treninzima i utakmica ostalih kategorija. Jednostavno odbijaju raditi kao voditelji škola ako im se to onemogući. Koriste ono što im ZNS odobrava. ZNS bi trebao takvu praksu zabraniti u interesu rada klubova i razvoja igrača.

    avatar

    05.05.2010. (10:25)    -   -   -   -  

  • mama

    Ne slažem se sa roditeljem da su rezultati u svim godištima lošiji, u 2000 godištu su rezultati bolji od kad je novi trener !!!!

    avatar

    05.05.2010. (10:31)    -   -   -   -  

  • dubrava

    Pozdrav,
    Mislim da je voditelj škole tu samo marioneta koja nema nikakve ovlasti osim slaganja oglasne ploče. Sve je to tako loše, zbog uprave kluba.
    g. Šaka je vrlo iskusan čovijek i vidio je da ne prolaze nikakve ideje pa je digao ruke od svega. g. Ivec se trudi ali je nemočan i nemože se izboriti ni za jednu svoju ideju.
    Pogledajte uvjete za treninanje, uvjete za rad trenera i sve če vam biti jasno. Pa rezultati su loši zato što svake godine bolja djeca odlaze u bolje klubove, da se vrate sva djeca iz svih kategorija koja su otišla samo zadnje 2-3 godine, mislim da bi rezultati bili puno bolji. Pa nisu treneri čarobnjaci, šta oni mogu ako nemaju materijala. Budimo realni ali Dubrava puno zaostaje za ozbiljnim omladinskim školama.
    Pitate se zašto? Samo je jedina istina, nesposobna i nestručna uprava kluba!

    Pozdrav

    avatar

    05.05.2010. (10:39)    -   -   -   -  

  • toto

    Svi se skrivaju iza nekih nadimaka i onda mlate praznu slamu, daj te već jednom recite ko je to u upravi kriv imenom i prezimeno i za što. Po meni je jedini i najveći krivac PREDSJEDNIK! On je u upravi bio i prije i sad, ima funkciju i odgovornost a ne neki upravni odbor iza koga se svi skrivaju, kad ste čuli u Dinamu za upravni odbor. Samo i jedino MAMIĆ. Vama koji pametujete savjetujem da se kandidirate za predjednika i onda će svi i tajnik i voditelj škole i svi treneri morati raditi onako kako vi kažete.

    avatar

    05.05.2010. (11:15)    -   -   -   -  

  • '98.

    Neki su se ljudi iz Uprave sami povukli. Time su otvorili mjesto za one s novcima (i dali su ih novi) i za one stručne - koliko mi je poznato gos. Ćuk je član Uprave zadužen za struku.
    Gosp. Ivec nije marioneta (? čija) a Šaka nije digao ruke od svega nego je smijenjen (koje je on ideje imao osim odvođenja djece u Dinamo????).
    Kada bi se vratila kvalitetna djeca i rezultati bi sigurno bili bolji. Tome bi vjerojatno pridonijeli i bolji uvjeti iako oni nisu presudni - pogledajte Trešnjevku. Tko brani trenerima da predanije rade, da si reorganiziraju treninge, da obiđu okolne škole, vrtiće i klubove te si dovedu djecu?? Uprava??? Lako se skrivati iza drugog. Uprava im je izglasala plaće na razini ili iznad razine drugih klubova u gradu. Dakle???

    avatar

    05.05.2010. (11:18)    -   -   -   -  

  • dubrava

    Sve je to točno što vi pričate, ali djeca ne žele dolaziti u klub koji nema uvjeta za treniranje, pogledajte samo ono igralište gdje djeca treniraju. A čak ni to igralište nije slobodno jel 6 generacija trenira u isto vrijeme, pa se trenira iza tribine i na okolnim livadama. Dovedite onda prave trenere, profesionalce da naprave nešto, da dovedu svu djecu iz okolnih škola i vrtića u Dubravu, samo neznam što če im ponuditi. Da se skidju svi u dvije svlačione( 8 generacija u isto vrijeme), da nemaju lopte, da si sami kupe dresove, da sami plačaju turnire, da plačaju članarinu i kad su bolesni ili kad nema treninga.
    Nije predsjednik sam kriv, jel on nemože donjeti odluku bez upravnog odbora, jel tako? Pa zna se tko dolazi na te sastanke imaju i ime i prezime nadam se da se prepoznaju tko su, a i nema ih puno.

    avatar

    05.05.2010. (11:35)    -   -   -   -  

  • '97.

    U pravu si kada kažeš kako je teško dovesti djecu u naš klub radi uvjeta. Moje dijete nije platilo članarinu kada je bilo bolesno - donio sam liječničku dokumentaciju tajniku (pohvale za njegov rad i ponašanje). Ako se ne trenira ne treba niti plaćati članarinu.
    Članova uprave je 15. Predsjednik više nije financijski moćan kao prije i trebao bi dati ostavku a predsjednikom bi trebao postati financijski najjači član. Ne mislim da bi Paclik trebao prestati biti članom Uprave već samo otići s mjesta predsjednika (iako te nitko ne drži u upravnom odboru radi zasluga). Novi predsjednik bi bio pokretač aktivnosti i predlagač dugoročnih ciljeva te kratkoročnih rješenja.
    Problem predsjednika je njegova neodlučnost, preuzimanje obveza koje ne izvršava, vječito prtljanje oko financijskoga plana koji prenapuhuje i godišnjeg izvještaja kojeg predočuje Upravi na dan donošenja, katastrofalan osobni imidž u Gradu.... Zato su tako lako neki napustili Upravu - nije trebalo niti raditi mjesta za novopridošle.

    avatar

    05.05.2010. (12:03)    -   -   -   -  

  • '99.

    Svlačionice su čiste - čistačice znači funkcioniraju. Maloča i pomoćnik rade, kada mu strojevi nisu u kvaru, na terenima. Zamjera mu se ... znamo što. Često puta se petlja gdje ne treba a s druge strane bar kaže što neki njegovi pajdaši misle. Tajnik radi i kao blagajnik i kao pomoćnik Iveca i kao advokat uprave i kao organizator utakmica i putovanja te kao posrednik između trenera i roditelja - budala, potrošiti će se brzo i otići - šteta.
    Koliko čujem iz usta domara, svi oni nisu primili plaću za 2.,3. i 4. mjesec. Treneri jesu. I Ivec. Paclik se pobrine za seniore. Tko se brine za ove jadnike??? Ako oni trebaju dobiti plaću iz članarine dajem svoj glas kao roditelj da se i njih plati u tempu isplate kao i trenere. Ako pak uprava nabavlja novac za njih, kao i za seniore, neka prate tempo seniora.

    avatar

    05.05.2010. (12:54)    -   -   -   -  

  • dUBRAVA

    Kaj bi bilo kad bi bilo i takve stvari ne vode nikome, ako svi vi koj se javljate toliko volite Dubravu onda i sami nešto napravite za nju pa makar svaki u svom godištu neku sitnicu, i svima će biti bolje a možda se pokrene i nešto ozbiljnije i veće.

    avatar

    05.05.2010. (14:24)    -   -   -   -  

  • toto

    dubrava
    Nije predsjednik sam kriv ali je najveći krivac, kao što je i najzaslužniji za sve što je dobro u klubu ako je tako. Naravno da sam ne donosi odluku jer klub nije njegova prčija niti vlasništvo nego je klub udruga građana koja ima svoj UO koliko je meni poznato, ali je on na čelu tog UO i cijelog kluba, i on bi trebao biti PREDSJEDNIK u pravom smislu. Mi smo jedan mali amaterski, kvartovski klub kakvih u gradu ima na pretek i ne umišljajmo si neku veličinu nego budimo ponosni na to što jesmo.
    Isto tako ako ne štima rad nogometne škole najveći je krivac voditelj nogometne škole jer on nije marioneta kako ti kažeš. Neka generacija ima loše rezultate, pa kriv je trener on odgovara za rezultat (naravno letvicu postavlja struka a ne roditelji). Tereni nisu pokošeni i povaljani, golovi su potrgani pa zna se ko je kriv. Svaki djelatnik kluba mora znati svoje zadatke i obaveze a ako ih netko ne ispunjava onda je kriv onaj koj mu to tolerira, a to je prvi čovjek kluba PREDSJEDNIK.

    avatar

    05.05.2010. (15:11)    -   -   -   -  

  • tata mata

    Slažem se sa svim što je toto napisao, ovo sa kolektivnom krivnjom mi je poznato od nekud. Svaki krivac ima ime i prezime, ne može biti kriva cijela "nestručna uprava" kako kaže dubrava,koj očito zna ko su krivci jer on znam i ko dolazi na sastanke UO kluba (kako da mi to saznamo?). Sigurno je jedno da u upravi ima malo sposobnih, puno manjesposobnih i jedan totalno nesposoban kad imamo tako loše uvjete.

    avatar

    05.05.2010. (16:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...