Komentari

sub-littera.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • žubor vode

  Svima se to dešava da se obmanjuju. Svojevremeno sam bila majstor za samoobmanjivanje...
  Uvijek dođe trenutak otrežnjenja...

  avatar

  17.04.2010. (10:06)    -   -   -   -  

 • Sarah Bernardht

  Život nam se i sastoji od hrpica obmanjivanja i otrežnjenja...al doista postoje posebni ljudi koje je teško nadomjestiti nekim ili nečim, nakon njih ostaje velika prazna crna rupa u nama, pa sve što kažemo, osjetimo i svatko kog sretnemo kasnije, nestaje u toj rupi kao da nikada nije ni bio...to nije obmana...rijetko kome ćemo to reći ili priznati,nego tek kad zbilja osjetimo da je to tako..bilo je teško nadomjestiti te, ne i nemoguće, ali teško...svatko bi poletio na tvome mjestu, to je divna izjava i priznanje.....

  avatar

  17.04.2010. (12:03)    -   -   -   -  

 • Tristia

  Predati se ne znači izgubiti.

  Imaš čaroliju u svom pisanju...
  :O

  avatar

  17.04.2010. (14:22)    -   -   -   -  

 • cistiliste

  eh da kaže svašta..a taman tolko kolko treba da se opet poleti..uz predavanje..ahhh mrnjau:))

  avatar

  17.04.2010. (14:34)    -   -   -   -  

 • Volupta

  svatko je zamjenjiv, no svaki put umrem.

  avatar

  18.04.2010. (00:14)    -   -   -   -  

 • meroveus

  Dotaknuo bih se grčkih drama i tragedija, koje su svojim zapletajima bliske konstatacijama u tvojim riječima. Jeste, znamo kako je sve zamjenjivo, ali iz nekog neobjašnjivog razloga to ne želimo da takvo bude. I taj neobjašnjivi razlog, koji bježi smislenosti i razumskoj razudbi upravo je spiritus movens svega, a tako lijepo artikuliran u stvaranju drame i tragedije. U onom vrhuncu, kada sve objašnjivo izgara ostaje nešto što zablista. Kao dijamant. Katarza. Saznanje o tome kako će groznica dati naslutiti jasnost, zauzdano je ljudskom osjetljivošću na bolove. Prevencija je ne dovoditi tijelo u blizinu situacija koje će uzrokovati stres ili ozljedu. Prevencija je postala navikom življenja, koja je sterilizirala imunološki ljudski aparat. Čak i blaga patogenost biva prepoznata kao smrtonosna prijetnja. Čega se bojimo? Istine u nama? Ili istine o nama pred drugima?

  avatar

  18.04.2010. (09:27)    -   -   -   -  

 • Sa dva prsta po tipkovnici

  Iskreno...bojim se više dolaziti k tebi i čitati tei,jer,dok ovako što pišeš...kao da mi ONA opet čupa srce,i otvara nove rane,a ja mislio i uvjeravao sebe da sam uspio sve bar zakrpati...Ali,da si ovo sjajno napisala-jesi :-))))

  avatar

  19.04.2010. (15:26)    -   -   -   -  

 • donin svijet

  Treba vjerovati u ono što nas veseli. Ponekad su to odlične zakrpe na ranama i ožiljcima koje ostavlja život... :)

  avatar

  20.04.2010. (22:25)    -   -   -   -  

 • leklerk

  uđi u blog-editor, dizajn, html kod predloška i vozi do dna. doli imaš nešto kao "molimo da ne mičete ovu varijablu, bla, bla..." e, a ti taj dio obriši od zagrade do zagrade i igrice bye-bye :)

  avatar

  20.04.2010. (23:09)    -   -   -   -  

 • Sa dva prsta po tipkovnici

  :-))))

  avatar

  23.04.2010. (10:43)    -   -   -   -  

 • izvorni život

  Taj odnos koji te drži kao u mreži sigurno ti treba donjeti neke pouke, vjerojatno i više njih. Nije on svrha sam po sebi, jer gledano sa strane djeluje besmisleno i kao nešto od čega treba čim prije pobjeći. Nakon što usvojiš pouke - crta, bježi koliko te noge nose, unutar tog začaranog kruga sigurno nećeš naći mir. Izvuci pouke, odnos ostavi, neće ti koristiti.

  avatar

  23.04.2010. (14:22)    -   -   -   -  

 • T.

  svi to ponekad radimo. samo, treba znati prepoznati tren u kojem se treba prepustiti bez obzira na sve. ponekad su posljedice vrijedne onih malobrojnih divnih trenutaka.
  :)

  avatar

  23.04.2010. (15:44)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se