Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • mvko

    Zašto nema komentara? Vjerojatno zato što prebrzo pišeš, gotovo svaki dan a danas imaš čak dva posta. Neki ni ne sjedaju svaki dan za kompjutor. I Istina je da sve kažeš pa se nema što nadodati. Ali se čita kad se dođe na blog, to sigurno!
    Pozdrav i zagrljaj

    avatar

    25.03.2010. (21:09)    -   -   -   -  

  • Drina

    Blago meni! : ) Al ipak je uvijek drago i naći i pročitati drage komentare i komentatore : ) Osim toga, prebrzo i živim, pa šta! "A sve činim poradi evanđelja da bih i ja bio suzajedničar u njemu. Ne znate li: trkači u trkalištu svi doduše trče, ali jedan prima nagradu? Tako trčite da dobijete. " (1 Kor 9, 23-24) Baš se vratih s vrlo zanimljive Tomčeve tribine, pomažem da se organizira još jedna u jednom drugom dijelu Hrvatske, i tako...Sretoh znance s Modrava, i s raznih drugih strana - i tako uvijek nešto...Veeliki pozdrav! ps. Moram naručiti još jednu pjesmaricu od tebe, za jedne prijatelje!

    avatar

    25.03.2010. (23:11)    -   -   -   -  

  • odmak

    Apsolutno sam protiv bilo kakve balkanske integracije tipa Jugoslavije. Neka nas Europa primi kako hoće, ali nikako da nam ponovo zapovijedaju istočni susjedi. Tužne su te priče o izjednačavanju krivice i dogovorenim ratovima. Moglo je biti svakakvih dogovora, ali stradali smo mi.
    A šuti se jer smo kukavice i Konformisti . Pravo nam budi sve što nam se dogodi.

    avatar

    26.03.2010. (09:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...