Komentari

redbloodedme.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • cistiliste

    eh ja sam bila jaaako zaljubljena taj prvi puta..ali sam isto tako znala da mi nemre taj "prvi" bit i zadnji, da ga boguješ...nemre,,,e, pa tak je i bilo:)

    avatar

    19.03.2010. (19:05)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ne treba tražiti do beskonačnosti - i obično je - ne mora biti prvi, ali među prvima - i najbolji! Svi ostali - prašina i dim - što bi Ti rekla! :))))
    Ugodan vikend, srdačan pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    19.03.2010. (20:36)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Sigurna sam da će biti tako - i nadam se, za sve nas, da će tako biti i nama - bolje i ljepše!
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    19.03.2010. (21:34)    -   -   -   -  

  • Marekojajesretna

    Kako sama nemam nikakvog iskustva (mala sam curica), mogu ti dati primjer svojih roditelja koji su u skladnom i relativno dobrom braku, a mami je on prvi i jedini ikada. Tako da valjda nešto u nutra govori jeli to stvarno TO. Ali opet jebiga što ja znam... :)

    avatar

    19.03.2010. (21:50)    -   -   -   -  

  • funky business

    Nije lako dat neki univerzalan i 100% točan odgovor...sve ovisi o osobi, barem ja tako mislim... Pozdrav

    avatar

    20.03.2010. (16:42)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    prorocanstvo:

    sevit ces se kao smuk
    tusu vode mlaza huk
    sve dok te ne strefi
    i dok ti se ne potrefi
    ljubav

    i ne brini se, prepoznat ces cas
    kad ce srce donjet spas

    :)

    od srca,
    Bocaccio

    avatar

    21.03.2010. (00:45)    -   -   -   -  

  • schmutzy

    pretpostavljam da se ljepe više kad smo u vezi jer djelujemo samovjerenije,sretnije a ne očajno....a što se tiče ostalog,pa moraš poljubit puno žaba da nađeš princa,ako ne znaš što tražiš,ako znaš pa,i jedna žaba je dovoljna.

    avatar

    21.03.2010. (16:08)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    apsolutno se slažem s tobom glede toga. u biti, dečko i ja smo ustvrdili da je bitnija kvaliteta, a ne kvantiteta. ja sam čula od gomile prijateljica koje su bile "around" i družile se s kojekakvim samoprozvanim ševcima da od njih bogme i nisu omastile brk, ako me kužiš... tako da - hvala lijepo, ja sam izabrala! LP

    avatar

    22.03.2010. (13:36)    -   -   -   -  

  • Kayser S'Ozren

    Bogami, lepog materijala si dala... sad ni sam ne znam šta sve da kažem. Sad, što se tiče iskustva, znam ovih par staromodnih ljudi koji su stali na brojkama 5,4,3,2,1, da i 1 :-S Uglavnom, individualno je. Ali definitivno delim s tobom mišljenje da se nešto aktivira u tebi i da ostaneš s nekom osobom do kraja... nečega :-D

    Ajd uzdravlje.... Ja ću još malo da razmislim pa da probam nešto konstruktivnije da dam

    avatar

    22.03.2010. (18:58)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Hja, prvo ne bi trebalo brkati urođenu ljudsku lijenost, načelnu nevoljkost za akcijom koja nije nužna, nagon za uljuljkivanjem u poznato, sa mogućim dobitkom. Naime kako svi mi, koliko-toliko mentalno zdravi, za sebe vrlo dobro znamo da nismo najbolji na Svijetu, po ikojem kriteriju, tako je jasno da niti netko koga odaberemo to nije! Druga urođena ljudska karakteristika je pak radoznalost, mogućnost usporedbe, posve pouzdano vjerovanje samo u ono što smo iskusili. Što će reći da to dobro, najbolje, prepoznajemo tek ako imamo s čime usporediti. Jer se zapravo radi o najboljem do sada, ne o savršenstvu. Jer ono ne postoji!
    Sve skupa bi dakle vodilo zaključku da jest pouzdanije provjeravati, tražiti, imati što odvagnuti. Kao i da je statistički gledano šansa da smo objektivno najbolje pronašli u prvom ili trećem pokušaja zbilja mala. Kao da prvi puta uplatimo loto i dobijemo premiju, recimo. Mada je točno da legenda kaže da se i to već dešavalo, ha!?
    Mislim da je najpametniji odgovor zapravo vrlo osoban. Osjećaj zadovoljstva nekim, zadovoljstva dok nekome određenom činimo dobro, lijepe stvari, bi trebao biti dovoljan svakom čovjeku, bez ikakve primisli o riječima koje počinju s NAJ...one su naprosto čista iluzija!!!

    avatar

    24.03.2010. (10:01)    -   -   -   -  

  • Nina...

    kao prvo nemaš pojma što bi dala da mi je malo raditi nešto tako bezumno, nešto gdje mogu mozak pustiti da odmara malo...raditi automatizmom i meditirati usput...onako...( ne dugo naravno jer i to bi izludilo )
    A ovo drugo , nema pametnog odgovora, ja sam uvijek za sve opcije u životu otvorena a ono što je pravo za mene obično dođe i zapne samo od sebe ...upravo za mene...neke stvari ne treba tražiti puno ali onoliko kolikoo je potrebno da se desi ( traži ) prije, je ujedno i neminovno...zato pustimo nek vrijeme svoje nosi...bez puno filozofiranja draga fizičarko..falila si , naravno da si falila, još pitaš gluposti...haha ...;)))

    avatar

    24.03.2010. (19:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...